Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Τα βλεπω να πηγαινουν πολυ μπροστα τα windows phone..

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Galaxy S4, γιατί εκεί έχω τα apps μου και με βολεύει το interface πάρα πολύ, αν άλλαζα πλατφόρμα θα ήταν μάλλον για windows phone, το iOS δεν μου αρέσει καθόλου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    iphone 5 γιατι εκει εχω τα apps μου και με βολευει το interface παρα πολυ, αν αλλαζα πλατφορμα θα ηταν μαλλον για windows phone το android δεν μου αρεσει καθολου.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Εγώ έχω Nokia 109. Πιάνει τίποτα;

Leave a comment:

• NickTG
    replied

Μιας και κάηκε το Galaxy Nexus που είχα βρήκα ευκαιρία να αγοράσω πάλι το αγαπημένο μου κινητό.

Nokia N900:

Με maemo! :resp:

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το τι κάνω εγώ βλακάκο είναι δικό μου θέμα.Δε ζήτησα ποτέ συμβουλή.Ο Christop ζήτησε συμβουλή και του απάντησα.GTFO τώρα troll.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το τι κάνω εγώ βλακάκο είναι δικό μου θέμα.Δε ζήτησα ποτέ συμβουλή.Ο Christop ζήτησε συμβουλή και του απάντησα.GTFO τώρα troll.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Jesus. Μιλαει για πεταμμενα λεφτα ο ανθρωπος που εχει χαλασει οτι εχει και δεν εχει σε videogames που τρωνε σκονη...
    Christop περιμενε iphone 5 , να το παρεις απο τους πρωτους να το παιζεις και μαγκας

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ το έχω 3 χρόνια,αλλά κάτι ο στρατός,κάτι ότι βαριόμουν να περάσω τις επαφές από το άλλο σε αυτό,το χρησιμοποιώ εδώ και 2 βδομάδες.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Αυτό έχω τα τελευταία 6 χρόνια, καλό ήταν.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    k800i

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Και γω αυτό τσέκαρα αφού είναι και η πρώτη πρόταση που ακούω και γνώστη δεν νομίζω να το σκεφτώ πολύ ακόμα! Thanx ρε.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    @ChrisTop

Samsung Galaxy SII.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κράτα τα 200 να πάρεις κάνα ρουχαλάκι,καμιά κονσόλα,μη δώσεις 600 ευρώ για κινητό.600 ευρώ για μια παπαριά τόσο δα μικρή που μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί,κλαπεί,χαλάσει το θεωρώ μέγιστο fail.Υour money of course. ;)

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    PC έχω, Laptop έχω, Τηλεόραση έχω, μόνο τα ηχεία μου λείπουν αλλά γιαυτά θέλω πολλά φράγκα, οπότε μόνο το κινητό μου μένει.

Leave a comment:

Working...
X