Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι κινητό έχω και γιατί? (ποζεριάζουμε τώρα λέμε!)
Collapse
X
-
Galaxy S4, γιατί εκεί έχω τα apps μου και με βολεύει το interface πάρα πολύ, αν άλλαζα πλατφόρμα θα ήταν μάλλον για windows phone, το iOS δεν μου αρέσει καθόλου.
Leave a comment:
-
iphone 5 γιατι εκει εχω τα apps μου και με βολευει το interface παρα πολυ, αν αλλαζα πλατφορμα θα ηταν μαλλον για windows phone το android δεν μου αρεσει καθολου.
Leave a comment:
-

Μιας και κάηκε το Galaxy Nexus που είχα βρήκα ευκαιρία να αγοράσω πάλι το αγαπημένο μου κινητό.
Nokia N900:

Με maemo!

:resp:
Leave a comment:
-
Το τι κάνω εγώ βλακάκο είναι δικό μου θέμα.Δε ζήτησα ποτέ συμβουλή.Ο Christop ζήτησε συμβουλή και του απάντησα.GTFO τώρα troll.
Leave a comment:
-
Jesus. Μιλαει για πεταμμενα λεφτα ο ανθρωπος που εχει χαλασει οτι εχει και δεν εχει σε videogames που τρωνε σκονη...
Christop περιμενε iphone 5 , να το παρεις απο τους πρωτους να το παιζεις και μαγκας
Leave a comment:
-
Εγώ το έχω 3 χρόνια,αλλά κάτι ο στρατός,κάτι ότι βαριόμουν να περάσω τις επαφές από το άλλο σε αυτό,το χρησιμοποιώ εδώ και 2 βδομάδες.
Leave a comment:
-
Και γω αυτό τσέκαρα αφού είναι και η πρώτη πρόταση που ακούω και γνώστη δεν νομίζω να το σκεφτώ πολύ ακόμα!
Thanx ρε.
Leave a comment:
-
Κράτα τα 200 να πάρεις κάνα ρουχαλάκι,καμιά κονσόλα,μη δώσεις 600 ευρώ για κινητό.600 ευρώ για μια παπαριά τόσο δα μικρή που μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί,κλαπεί,χαλάσει το θεωρώ μέγιστο fail.Υour money of course. ;)
Leave a comment:
-
PC έχω, Laptop έχω, Τηλεόραση έχω, μόνο τα ηχεία μου λείπουν αλλά γιαυτά θέλω πολλά φράγκα, οπότε μόνο το κινητό μου μένει.
Leave a comment:

Leave a comment: