Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oντως ηταν πολυ γαματα.Kαι θενκς απο ολους που δεχτηκαν να με φιλοξενησουν.Φοβομουν ομως και δεν εκατσα.Ο Εβανς ηπιε πολυ μη μπλεχτουμε τπτ βραδιατικα και αστα να πανε.....

    Λογω καποιου γεγονοτος+κουραση(εκλεισα πρωτη φορα 50 ωρες αυπνος) δε μπορεσα να ειμαι στο 100% της διαθεσης μου.Αν ημουν στο full θα μας κλειναν μεσα..lol.

    Περασα τρομερα παντως και τους συμπαθησα ολους.Ειστε ολοι μουρες.
    Ground_Zero:

    Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

    Comment


    • Ρε λακαμα dante εγινες Azrael και δεν ξερουμε τι να πουμε, lol!!!!!!

      Κοιτα, δεν ηξερα οτι ησουν τοσο χαλι, αλλιως δε θα σε ταλαιπωρουσα. Και ειδικα εσυ ξερεις οτι μπορεις οποτεδηποτε να ερθεις να μεινεις σε μενα και να σε σκισω και σε κανενα παιχνιδακι, ετσι για να μαθεις.

      @Tαναννννγκας: ΔΕΝ ΕΧΩ LIVE ΛΕΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!&#3 3;!!
      - Εκανες ενα καρο ηλιθια κολπακια στο Kart και εγω δεν ηξερα την τυφλα μου, ασε που ηταν και στα Γερμανικα!!!! Πού να ξερω; Μεσα στο αμαξι παιζαμε περιμενοντας τους αλλους, τι ηθελες να εκανα;
      - Στο HALO ησουν απλα τυχερος γιατι ειχες παρει εκεινη την μαλακια το σφυρι και βαρουσες κοσμο, και ερχονταν ολοι πανω σου και γενικα ησουν κωλοφαρδος. Γενικα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!
      - Στο tetris κατι σκαμπαζες εμαθα, αλλα ειναι ποτε δυνατον να μην ξερεις οτι μπορεις να κρατησεις ΚΟΜΜΑΤΙ για μετα; Ε; Φανταστηκε tetris player?????

      (πολυ στο trash talking το εχουμε ριξει και τελος παντων)

      Παντως πραγματικα πολυ γελιο με τα multiplayer. Αλλα με το Soul Calibur ζαλιστηκα...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

      Comment


      • Άσε το Soul Calibur, δεν με συμφαίρει.

        Εγώ φίλε είμαι old school Tetris player και τότε, στην εποχή μου, δεν κρατούσες κομμάτια για μετά.

        Και να ξέρεις, όποιος ξέρει να χειρίζετε το σφυρί, owns them all.

        Για το Forza θα λιώσω και θα σε ταπώσω (κάποτε) και εκεί, κατά προτίμιση στο Live. Μπες καμιά φορά ρε λαμόγιο. Άντε.

        Comment


        • Έλα ντε, οι gamers ζούνε περισσότερο (βάλτε το banner ρε)
          [/b]

          Ποιο banner;
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Entaksei h Soulcalibur fash htan ligo tsonta, ean epaiza HALO you would have powned my @$$, alla o kalos o gamer paizei mono ekei pou ton symferei :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

            Anyway htta egw den eixa sto soul, mallon apo ton aderfo mou tha phrane ekeinh thn mia nikh pou lete
            Eixa kleisei ena 20-0 me ton paixtis kai shkwthika meta.

            H fash htan poly kalh kai tha thn syzhtame gia kairo akoma opws vlepw
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

            Comment


            • Banner ότι η gamers ζούνε περισσότερο, αφού δεν καπνίζουν

              Comment


              • Λοιπον ξερω καθυστερημενα τα σχολια αλλα τωρα μπορεσα τι να κανω.Χτες ηρθα σπιτι μου(καλα ρε τι ψοφοκρυο και παγος ειναι αυτος ελεος).

                Ηταν ολα τρομερα και το κερατο μου ημουν κουρασμενος για να εμενα κι αλλο.Βεβαια απο το τιποτα ευτυχως που καταφερα και ηρθα,θα ηταν κριμα να μην ετρωγα τζαμ....εεε να σας γνωρισω απο κοντα.

                Ηρθε λοιπον κατα τις 11 ο Κωστας και με πηρε απο τα ΚΤΕΛ.Συννενοηση μπουζουκι κλασικα.

                -Sparda-Που εισαι ρε εγω μολις εφτασα
                -Dj-ελα μεσα στα ΚΤΕΛ ειμαι.
                -με το αμαξι εισαι;(κοιταγα για το αμαξι,νομιζα δε θα κατεβει απλα θα παρκαρει και να μπω μεσα,ειχε κινηση)
                -ναι ρε μεσα με το αμαξι
                -(καλα μπηκε μεσα με το ΑΜΑΞΙ;;;;;)
                -ρε ελα στα everest.
                -(λεω και γω μπηκε μεσα με το Escort...)

                Παω και τον βλεπω με ενα απιστευτο σκουφο και μπλε μπλουζιτσα,τρομερη εμφανιση,ξεχωριζε απο πολλα μετρα.Αγκαλιαζομαστε κτλ,φευγουμε παμε στα καρφουρ που δεν υπηρχε parking πουθενα(στο Βελγιο τα ειχαν; )και εδωσε το μισο δωρο ο αμπαλος και πηρε τη μλκια το Crysis αχαχαχχαχα j/k.

                Παμε μετα στο σπιτι του,που μου αρεσε πολυ η περιοχη και βλεπω ενα απιστευτο κουταβακι πωωωωωωωω.

                Μπαινουμε μεσα και περασαμε χαλαρα 2-3 ωριτσες μεχρι να κανονισουμε με τα παιδια πως θα βρεθουμε.

                Παμε εμεις στη ταβερνα τρωγοντας φρικη με την κινηση(ειχαν κανει μλκια δυο γκομενες,το συμπαν σερνοταν ποσα χιλιομετρα μποτιλιαρισμα στα διαλα).Μπαινουμε μεσα,ο Dj μεσα στα μαυρα σαν μπραβος/νταβας και εγω μεσα στα ασταναπανε μαυρα.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μας κοιταζαν και σχολιαζαν.ΟΛΟΙ ομως. αχαχχαχαχαχαχχχαχαχχααχ τρομπες.Κανονιζει ο Κωτσος και μας βολεψαν(μονο αυτος θα το καταφερνε ηταν γεματο,καναμε cheataki για να βρουμε τραπεζι).Μας φερνει το παιδι εκει κρασακι(ευτυχως προλαβα και ηπια λιγο γιατι μετα ηρθε ενας μπεκρης και δεν αφησε τπτ)και περιμεναμε τα παιδια.Τα σχολια στα απεναντι τραπεζια διναν και επαιρναν και γουσταρα τρελα.Μετα απο κανα 40λεπτο ηρθαν και οι αρκουδεηδες.Μπαινουν μεσα ενας και ενας τρομερες μουρες.Τον Cursed και τον Evans γνωρισα μονο με τη μια.Χαιρετιομαστε,συστηνομαστε και βολευτικαμε ωραια.

                Εκει που παει ο αμπαλος ο εβανς να βγαλει τα κασκολ κτλ που φορανε ΑΥΤΟΙ συνηθως,ριχνει μια κακια το κρασι και αυτομπουγελωνεται και γινεται κωλος.Ειχε πεσει αναμεσα στα ποδια του,λες και ειχε περιοδο ηταν.Δε πειραζει γουρι γουρι τζαμπα ηταν εξαλλου.Αφου σπαει λιγο ο παγος ξερω γω παραγγελνουμε φαι.

                Ο Cursed:"Λιγο θα φαω ρε σεις,εχω φαει σπιτι,λιγο θα τσιμπησω"

                Εεεεεεεε;;;;; :blink: :blink: :blink:


                Πειτε ρε που δεν αφησε κρεας ουτε για δειγμα ο ανεραστος.*αβλες στο φαι ειχες ομως ε;Χαχαχαχχαχαχαχχαχα.


                Μετα για την επικη πικ,ιδεα ηταν του Zero και εκει που ολοι ετοιμαζομασταν ακουω να μου λενε ποσα ατομα:"Ανοιχτα τα δαχτυλα ρε,οχι κλειστα".Εγω ειχα υφος WTF απ'εξω το εχουν μαθει ΟΛΟΙ;;;Γιατι μονο εγω το εκανα λαθος.Μα ποσο imba ειστε πια.


                Μπράβο παίδες, τέλειο σκηνικό.
                Η φωτογραφία αυτή παραδέχομαι ότι είναι απλά ότι πιο τέλειο έχει γίνει post στα χρονικά των Ελληνικών gaming communities, φαντάζομαι σύλληψη Dante ε;
                Αν είχε τραβηχτεί στον χώρο που έπρεπε να τραβηχτεί θα ήταν ακόμα πιο τέλεια.
                Αλλά και το κουτί ΜΕΒΓΑΛ φάτσα κάρτα, πραγματικά γαμάτο.
                [/b]

                Link φανταζεσαι ρε να σηκωνομασταν 9 ατομα να πηγαιναμε ολοι μαζι στις τουαλετες για να βγαλουμε πικ;


                Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ της βραδιας οσο ημουνα το ειπε ο Zero χαλαρα.Μιλαγε ο Dj εκει(εμεις τον γραφαμε και περιμεναμε το γλυκο)για το ποσο πισω ειναι τα vg στην Ελλαδα και οτι οι μεγαλυτεροι απο μας τα θεωρουνε ακομη ως "παιχνιδια" και οτι κατι πρεπει να κανουμε γι αυτο.

                Και λεει ο Zero:"Μα τι σε νοιαζει σε λιγα χρονια θα πεθανουν,εμεις θα επικρατησουμε,γιατι να τους αλλαξεις γνωμη".Μα ποσο πιο επος.Δε βρισκω κανενα τοσο λολ εμοτικον να βαλω εδω ΤΕΛΟΣ.



                Λοιπον μετα βγηκαμε οξω,χαιρετισαμε τον Κωστα(αρχοντας ρε)κοψαμε βολτες και παιρνουμε αστικο.Ηταν δυο emo εκει ερωτευμενα μωρε αφηστε τα,δινανε φιλακια αχου.Με λεει ο Zero (ή ο αδερφος σου ηταν,ιδιοι ειστε,μονο το χρωμα των PSP αλλαζε lol)να παω να σταθω διπλα τους με υφος και να με βγαλει πικ αχαχαχχαχα.Δε πηγα,βαριομουν και ειχε κρυο + ειχαν ξεσκιστει να φιλιουνται να γλυστρουσα απο τα σαλια.

                Μετα κατεβηκαμε και ολοι θελαν να με φιλοξενησουν.Μην ανησυχητε,δεν χανομαστε θα σας γινω φορτωμα καποια αλλη φορα .Παιρνω τακσι παω ΚΤΕΛ(φτηνος ηταν ο ταριφας μπραβο)και την κανω με καλη διαθεση αν και θα ηθελα να κατσω κι αλλο γαμωτο.Ο Εβανς μωρε ο γλυκας μου,ολο με ελεγε κατσε μωρε κατσε να γνωριστουμε.Δε γινοταν δυστυχως,αλλη φορα θα κανονιστει καλυτερα.

                Λεπον

                Dj--Νταξει τι να πεις παιδι μαλαμα,αλλα ειμαστε και φιλοι δε μιλαω αντικειμενικα.Ρωτηστε καμια πρωην του,να σας πει αληθειες.

                Evans--HΠΙΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΤΕΛΟΣ. Ωραιος ηρεμος τυπος,ωραιο μαλλι,σχεση δε θα κανα παντως σορρυ.

                Deus--Οπως τον περιμενα.Μετρημενος και σωστος.Χωρις να πινει πολυ(και να θελε βεβαια...)

                ΒigBOSS--Δε μιλαγες ρε καθολου,νομιζα ησουν pre rendered,αλλα οταν βγηκες εξω ησουν real time.Real life δε τσιμπας τοσο ευκολα στις πλακες που σου καναν οι αχρειοι για τα MGS.Μασαμε εμεις ρε;;

                Ground_Zero-Καμμενος με τα RPG και manga και πετουσες κορυφαιες ατακες.ΤΟ γελιο λεμε.

                Zero's brotha-Τα ιδια μου φανηκε το παλικαρι με τον αδερφο του.Μονη αλλαγη το χρωμα του φορητου.

                Cursed-Κερνας εσυ την επομενη βλακα,εφαγες ολα τα μπριζολακια μη χεσω.Και ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΟΣ.Πως θα ρικσεις καμια γκομενα;

                Paixtis-Νταξει οk επεσα εξω.Καμια σχεση με τον απολυτο τυπο που φαινεται εδω(βαλε και κανα εμοτικον ρε).Και γαμω τα ατομα.Και πολυ ψηλος εισαι επισης.Πολυ γελαστο ατομο,σε ενα σημειο νομιζα οτι μου τη πεφτει.Και λεω ημαρτον βραδιατικα για τετοια ειμαστε..

                Swordmaster-Ουτε εσυ μιλαγες ρε,αλλα δεν εχεις καμια σχεση με τον κλασικο Βολιωτη(κατω ρε αρουραιοι),μηπως εισαι τπτ απο Λαρισα.Ψαξτο καλυτερα.



                Λοιπον μετα απο αυτα η επομενη συναντηση καλα θα ηταν να γινει μεσα στο Πασχα ας πιουμε,να βολευομαστε καλυτερα.Περα απο το θεμα του Luffy βεβαια,εκει μιλανε για Αθηνα τα παιδια.Εγω λεω για ενα μιτινγκ καπου που να βοιλευει ολους.Λαρισα ας πουμε .Δεν ειναι οτι βολευει εμενα οοοοχι απλα ειναι κεντρικο μερος για να ερθουν και Αθηναιοι,Πατρινοι,Καλαμπακα(λολ)και απο Σαλονικα επισης(δυο ωρες ακριβως).

                Η Λαρισα ειναι οκ για τα εξης:Ειναι ολη η πολη κεντρο.Οι σταθμοι ΚΤΕΛ και τρενων ειναι κοντα στο κεντρο με 5-10 λεπτα περπατημα.Ουτε ταξι,ουτε αστικο θα χρειαστει για να παμε οπου θελουμε.Για φαι κεντρο,καφετεριες επισης στη ταχυδρομιου και εχουμε και Arcades εκει,χρονια ολοκληρα φατσα φορα και γω φετος τα προσεξα . Νετ καφε αν θελουμε ξερω γω διπλα λεμε και ολα στα ποδια μας.6 ωρα το πρωι εχει ΚΤΕΛ και τρενο.Αν δε θελει καποιος να καθησει ολη τη νυχτα μπορει να φυγει κατα τις 10 βραδυ με ΚΤΕΛ και για Αθηνα νομιζω εχει Τρενο και μετα τις 1.Γενικα βολευει πολυ και θα ειναι σουπερ.

                Και ο Βολος βολευει επισης,αλλα βολιωτες ειστε κοτες. :icon_twisted:

                Αυτα,παω να κσαπλωσω μαλλον,κρυοοοοο.
                Ground_Zero:

                Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                Comment


                • T3h lol, γελούσα ασταμάτησα διαβάζοντας το post .

                  Ο Cursed όντως το χειρίστικε πολύ στρατηγικά το θέμα. Το έπαιξε πλήρως αδιάφορος και χορτάτος, ώστε να μας ανοίξει εμάς την όρεξη και να μας βάλει στη λογική ότι "Δε θα φάω, τα αφήνω όλα στο λαό". Ετσι εμείς είπαμε "-1, πάμε χαλαρά". Όσο εγώ έπινα, ο lemonade έτρωγε τα λemoνια του και ο Χατζαρό μιλούσε, αυτός καταβρόχθιζε τη δικιά μας ποικιλία. Completely lame, αλλά δεν πειράζει, το επόμενο κέρασμα είναι δικό του.

                  PS: Δε φτάνει που δεν μπορείτε να μαζέψετε το κρασί σας, με κράζεις κι όλας που έπινα .

                  Comment


                  • Λοιπόν.Swordmaster μπορεί να έσκησες τον dj στο mario kart αλλά με εμένα τα βρήκες σκούρα παρόλο που δεν είχα το ds μου και έπαιζα με το φαντασματάκι και δεν είχε και όλες τις πίστες.
                    Αzrael δεν ήθελα να σου την πέσω απλώς μου είχες κάνει φοβερή εντύπωση γι'αυτό σου φάνηκε έτσι.Είσαι και Η ΜΟΡΦΗ λέμε.
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

                    Comment


                    • Αzrael δεν ήθελα να σου την πέσω απλώς μου είχες κάνει φοβερή εντύπωση γι'αυτό σου φάνηκε έτσι.Είσαι και Η ΜΟΡΦΗ λέμε.
                      [/b]

                      Ρε πλακα σε κανω,μη τσιμπας.Δε μπορω να πω οτι μου εισαι αδιαφορος ομως..

                      Ground_Zero:

                      Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                      Comment


                      • ΒigBOSS--Δε μιλαγες ρε καθολου,νομιζα ησουν pre rendered,αλλα οταν βγηκες εξω ησουν real time.Real life δε τσιμπας τοσο ευκολα στις πλακες που σου καναν οι αχρειοι για τα MGS.Μασαμε εμεις ρε;;[/b]
                        Mιλούσα στο τραπέζι με τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και περισσότερο με τον αδερφό του Ground Zero (με έδειχνε κάτι πράματα στο tekken του psp), με εσάς μιλούσα λίγο γιατί ήσασταν 10 μέτρα (είχα και το μυαλό μου στο φαί, κρασί κτλ) μακριά και δεν ήθελα να φωνάζω για να ακούτε, βλέπεις ήμασταν πλήθος

                        Αλλά έξω μιλούσα με όλους στο λεωφορείο, όταν περπατούσαμε κτλ

                        εσύ μου φάνηκες λίγο σε κατάσταση "pause" ήσουν λίγο κουρασμένος;
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • Ρε βλάκα, δεν είμαι Βωλιώτης, επειδή μένω στον Βόλο.
                          Γι'αυτό είμαι και γαμώ τα παιδιά, εδώ οι original Βωλιώτης είναι απλός lame (ευτυχώς δεν είναι πολλοί, κρύβονται στις σπηλιές τους)
                          Επίσης, και εσύ δεν έλεγες τίποτα, νόμιζα ότι είχες πάρει ναρκωτικά και *πετάς*.

                          Εγώ απ'την άλλη, τι να έλεγα, για RPG που δεν παίζω, είχα και την πιο ηλίθεια θέση, στριμογμένος στην γωνία απτο τραπέζι, σαν πέμπτη ρόδα στο αυτοκίνητο ήμουν, εδώ έκανα ότι μπορούσα να προλάβω να πιώ λίγο κρασί και να φάω κάναν κόμματο κρέας. Εγώ είχα να φάω καιρό, εσείς τα φάγατε (εσείς=Cursed), δεν ντρέπεστε λίγο.

                          Χαλάλι, καλά περάσαμε.

                          Βόλος ρε, φτηνό + καλό ψητό + κρασί στη Θράκα, πάμε κ για τσίπουρα (only for Volos), arcades έχει και εδώ.

                          Στη Λάρισα μόνο το Μedia Markt λέει.

                          Comment


                          • Παμε στο Media Markt τοτε.



                            Επίσης, και εσύ δεν έλεγες τίποτα, νόμιζα ότι είχες πάρει ναρκωτικά και *πετάς*.[/b]

                            Επος....


                            Ναι ρε BOSS κουρασμενος ημουνα.Αφου ο τραγος ο Dj την προηγουμενη μερα με πηρε το βραδυ στις 10 για να με ρωτησει αν θα ερθω.Μεχρι τοτε νομιζα πως δεν θα γινει η συναντηση.Και ηρθα κατευθειαν αυπνος(επαιζα Pro lol).
                            Ground_Zero:

                            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                            Comment



                            • [/b]
                              Μπραβο παιδια! Μια χαρα περασατε! Παντα τετοια! Αμην!
                              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                              Authenticity sir, authenticity. "

                              Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                              Comment


                              • AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA
                                OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΣΚΑΤΜΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!& #33;!!!!

                                Comment

                                Working...
                                X