Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πάμε Στοίχημα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Ναι όντως,και αυτοί οι Κορεάτες δεν ταμπουρόνονται πίσω γαμώτο

Πάμε ΔΥΝΑΤΑ Χιλή 1-0 με γκολ στο 48!!!!!!!!!

ΧD XD XD

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Επικος κουβας στο πρωτο U τωρα βρηκαν να σεληνιαστουν οι Πορτογαλλοι.. Παμε να μας ρεφαρει η Χιλή τωρα..

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Το Under της Πορτογαλίας μια χαρά το βλέπω όπως επίσης και το Χιλή - Ελβετία...
    Εγώ έπαιξα ένα σκέτο Πορτογαλία-Β.Κορέα Χ/Χ και ένα άλλο Χιλή - Ελβετία Χ/Χ
    Και μαζί αυτά τα 2 ματς παίζοντας Π-Κ Χ/1 και Χιλή Ελβετία Χ
    Σκέφτομαι αν κερδίσω κάποιο από τα παραπάνω να σκάσω Χ/1 το Χιλή-Ελβετία με απόδοση 5...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Σκεφτομαι να παιξω U το Πορτογαλλια - Κορεα και το Χιλή - Ελβετία επισης στο 1.66 και 1.85 αντιστοιχα.

Τι λετε εχει value? να κολλησω και κανα 1 της Ισπανιας??

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Άντε, βάλατε μυαλό

Εγώ πήγα και έπαιξα σήμερα 1 Χιλή και 1 ή 2(όχι διπλή ευκαιρία)Μεξικό-Ουρουγουάη
    2.10 και 3.65 - 4 αντίστοιχα

Και ένα τρελό,πρώτο γκολ στο Χιλή-Ελβετία στο 46-50 που το έδινε 20

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι εχεις δικιο το 1/2 διπλη ευκαιρια φαινεται να εχει περισσοτερο value.. Βασικα εχω 50$ απο bonus που πρεπει να τα παιξω x3 ετσι ωστε να μπορω να τα σηκωσω οποτε δεν χανω τιποτα απλα πρεπει να διαλεξω πολυ σιγουρα bets..

Αλλα μαλλον θα το κανω με live bets αυτο και κατι γελοιες αποδοσεις του 1.05..

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Παίρνω πίσω αυτό που είπα. Το 1-2 διπλή ευκαιρία στο 1,90 νομιζω αξίζει περισσότερο.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ισχύει αυτό που λέω

Επίσης οι Γάλλοι βαράνε διάλυση,σχεδόν ξύλο παίζουν μεταξύ τους πλέον

Νομίζω και Ουρουγουάη και το Μεξικό θα παλέψουν για την νίκη γιατί ο δεύτερος παίζει με Αργεντινή

Τεσπά μην σε πάρω πάνω μου αλλά για 1.8 δεν θα το ρίσκαρα εγώ

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    1.80 το βρηκα το Ουρουγουαη - Μεξικο αλλα δεν ξερω παιζει να ισχυει αυτο που λεει ο Laharl αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει να το ρισκαρουν.. Ισως υπαρχει κατι καλυτερο μετα απο πλευρας αποδοσης.

PS:
    Επαιξα Ερρικα στο dancing με 2.5 και με πληρωσε σημερα.. Ηθελα το σκουποξυλο τη Μαγγιρα αλλα μου ειπαν οτι ειναι "στημενο" επειδη θα κανει εκπομπη στον Ant-1 του χρονου..

Ριξτε και καμια προβλεψη για Greek idol τωρα..

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    To έχουν στο 1.60 στον ΟΠΑΠ,δεν αξίζει καν να ρίξεις λεφτά σε αυτό το Χ

Άσε που και με ήττα περνάνε κατά 99% μιάς και οι άμπαλοι της Γαλλίας πρέπει να βάλουν 3-4 γκολ

Εγώ πάντως λέω να το παίξω ή 1 ή 2 γύρω στο 3.5-4 το δίνει το καθένα

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εχω μερικα $$$ left στη Betfair και σκεφτομαι να κανω καποιο Martingale στο Mundial στο x μιας και ερχονται πολυ συχνα ισσοπαλιες και νομιζω θα ειναι profitable.

Δυστυχως ομως δεν εχω παρακολουθησει καθολου σχεδον Οποτε δεν ξερω ποιες ομαδες θα ειναι αδιαφορες και γενικα ποια x εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ερθουν, οποτε πειτε τις προτασεις σας εσεις που παρακολουθειτε. Αλλιως με βλεπω να τα καρφωνω σε κανα blackjack παλι..
    Στο Ουρουγουάη-ΜΕξικό με ισσοπαλία περνάνε και οι 2. Για αυτό το λόγο βέβαια μπορεί να το κλείσουν.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα να πονταρω σε under.Δεν μπαινουν γκολ στο Μουντιαλ(φταιει η μπαλα; ).Προχθες σημειωσα 5 αγωνες ολους under αλλα τελικα διστασα να το παιξω.Τελικα,τους ειχα πιασει ολους και εχασα σχεδον 30 ευρω..

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εχω μερικα $$$ left στη Betfair και σκεφτομαι να κανω καποιο Martingale στο Mundial στο x μιας και ερχονται πολυ συχνα ισσοπαλιες και νομιζω θα ειναι profitable.

Δυστυχως ομως δεν εχω παρακολουθησει καθολου σχεδον Οποτε δεν ξερω ποιες ομαδες θα ειναι αδιαφορες και γενικα ποια x εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ερθουν, οποτε πειτε τις προτασεις σας εσεις που παρακολουθειτε. Αλλιως με βλεπω να τα καρφωνω σε κανα blackjack παλι..

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Τα δύο "μιλημένα" ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν υπάρχουν, ατυχώς, στο κουπόνι.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Μερικές προτάσεις :

298. Μαν. Σιτι : Μπερμινγκχαμ - 1
    299. Τοτεναμ : Πορτσμουθ - 1
    318. Παναθηναϊκός : Ηρακλής - 1
    326. Γαλατά : Ντιαμπαρκισμπόρ - 1

Leave a comment:

Working...
X