Originally posted by Ground_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
~ AnimeXclusive ~
Collapse
X
-
Ευτυχώς που μίλησα και άνοιξες topic.
Όπως και να έχει, καλά έκανες. Τι μου θυμίσατε, usernamaes που είχα στο μυαλό μου αλλα δεν θα τα θυμόμουν από μονος μου.
Σε τέτοιες legendary εποχές, ήμουν ο Brolly... The Legendary SSJ, ναι.
Ο Raven είναι είναι ο Yata_kai_ksero_psomi? Xaxaxa, θυμάμαι εγώ και εκείνος είχαμε ανοίξει σχεδόν τα μισά θέματα του τεραστιου Gaming section που υπήρχε στο forum.
Ο Odious χωρίς να το ξέρει με είχε "γνωρίσει" σε bands όπως Stratovarious και Iced Earth, κάνοντας posts σε θέματα όπως "Song Of The Day" και "Lyrics Of The Day". Ο otinane με τις ατάκες του, και που μου πρότεινε να φάω και τα δυο μαζί στο θέμα "Σουβλάκι VS Γύρος" έχοντας το ένα στο κάθε χέρι (και το έκανα):win:. Ο Masterchief που μου έλεγε στο MSN ότι... εμ... never mind, έτσι κίαλλιώς αυτός πάντα πρόστυχος ήταν.:jumpy:
Κάποιους από αυτούς τους είχα κάνει add στο msn, όμως ελαχιστους έχω τώρα.
Comment
-
Γράφτηκα στο AnimeXclusive επειδή διάβαζα GamePro και είδα ένα γράμμα του pangc απ' όπου πήρα το e-mail του και αρχίσαμε να μιλάμε, και μιλούσαμε για LoZ όπου μου έδωσε σε ένα forum ένα post του. 4 Νοεμβρίου 2003.
Σε τέτοιες legendary εποχές, ήμουν ο Brolly... The Legendary SSJ, ναι.
Το ' ξερα. Δίνεις MSN επειδή έχασα το παλιό μου λογαριασμό.
Masterchief που μου έλεγε στο MSN ότι... εμ... never mind, έτσι κίαλλιώς αυτός πάντα πρόστυχος ήταν.
ΧΕΣΜΕΝΕ ΜΟΥ! Ακόμα παίρνεις όλες τις πανάκριβες Limited τις οποίες και δεν αγγίζεις;
Ο Raven είναι είναι ο Yata_kai_ksero_psomi?
Comment
-
Στο dragonball.gr είχα γραφτεί και εγώ, τότε ήταν η εποχή που κατέβαζα από Kazaa σχεδόν οτιδήποτε είχε να κάνει με DragonBall περιμένοντας να κατεβει μια ταινία τον 700 mb εβδομάδες.:whip:
Θυμάμαι επίσης προς το τέλος του site είχε κατηγορια με Arcades όπου έπαιρνες πόντους, και σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι βάζαμε κόντρα με τον Songohan (νομίζω) για την πρωτιά.
Γράφτηκα στο AnimeXclusive επειδή διάβαζα GamePro και είδα ένα γράμμα του pangc απ' όπου πήρα το e-mail του και αρχίσαμε να μιλάμε, και μιλούσαμε για LoZ όπου μου έδωσε σε ένα forum ένα post του. 4 Νοεμβρίου 2003.
ΧΕΣΜΕΝΕ ΜΟΥ! Ακόμα παίρνεις όλες τις πανάκριβες Limited τις οποίες και δεν αγγίζεις;
Όχι. Απλά τους έβαλα δίπλα.
Αλήθεια ρε Raphael, τι έγιναν όλα εκείνα τα πελώρια topics/posts με θέματα Halo και την ιστορία του? Τόσες θεωρίες...
Aion, σε έχω δει στο anime.gr.
Comment
-
Το αστειο ειναι οτι εμπαινα κι εγω dragonball.gr και παλευα να κατεβασω επεισοδια Dragonball Z με την ελεϊνη pstn συνδεση επειδη ο Ant1 καθε τοσο τα σταματαγε. Μιλαμε για περιοδο 2001-2002 νομιζω.
Comment
-
Mερικά ωραία που βρήκα
Στο τερματισμό του Prime 2....
To τερμάτισα πριν κάποιες μέρες (ο τελικός είναι τρομερά εύκολος) και ξεπερνώντας το αρχικό "σοκ", μπορώ πιο ψύχραιμα πλέον να πω πως με τίπορα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το πρώτο. Για sequel μου φάνηκε "λίγο" και τελείωσε γρήγορα. Οι περιοχές που επισκέφτεσαι, Agon Wastes, Torvus Bog, Sanctuary σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν ή καλύτερα με τα βίας φτάνουν σε ποιότητα αυτές του πρώτου.
Ο Dark Aether ίσως να είναι το καλύτερο σημείο του Prime 2 αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται τόσα λίγα επίπεδα. Τα όπλκα παραήταν λίγα. Και όχι απλώς λίγα, αλλά και α΄σχημα.
Αναπόσπαστο κομμάτι για τα Metroid games το οπλοστάσιο και μάλλον κάτι δεν πήγε καλά εδώ. Άσε που το χειρότερο ήταν ου τελειώνουν και τα πυρομαχικά και άντε να μαζέψεις.... Οι στολές πάλι ψιλομάπα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι την περισσότερη ώρα θα πάιζει με την Dark Suit, μια στολή ενός αποκρουστικά καφέ χρώματος. Η Light Suit μιάζει με στολή αστρονάυτη. Καμία σχέση με την θεϊκή Phazon suit του πρώτου.
Επειδή διαβάζω τώρα τι γραώ, εντάξει ίσως να ακούγομαι λίγο απαιτητικός αλλά τι να κάνουμε, έβαλε πολύ ψηλά τον πήχυ το πρώτο Prime. Πάντως δώσανε σίγουρα μεγαλύτερο βάθος στα πράγματα που μπορείς να κάνεις με την Morph Ball αν και πάλι την Screw Attack αργείς να την πάρεις. Όπως και τα Visors, ειδικά εκείνο το Sonic Visor αχρηστο είναι, μόνο σε 5-6 περιπτώσεις χρησιμεύει.
Τέσπα, η συνολική εντύπωση που μου άφησε ήταν ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα expansion του Prime και όχι σαν ένα αυτοτελλές επεισόδειο.... θα έλεγα πως ενώ αρχίζει πολύ δυνατά, στην πορεία φθίνει καθώς, τελικά, κάνεις λιγότερα πρα΄γματα απ'όσα φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις.
Ένα για τον Rapha, σε διαμάχη Masterchief vs Samus
Σε poll Masterchief vs Samus
Aπάντηση Otinanai:
...an kai den exw peksei to Halo, mono kai mono epeidh mou exoyn pristei ta @@ apo ta posts toy "Masterchief", psifizw "Samus" re.....
Μια από τις άπειρες κόντρες, Gamepro vs games
Γράφω:
Μια χαρά είναι το gamepro τι έχει; Σε σχέση μάλιστα με τον ανταγωνιστή του, Games, είναι έτη φωτός μπροστά στα πάντα. Και μεγαλύτερα reviews έχει και περισσότερα Previews και καλύτερα "ειδικά θέματα" και φυσικά το μεγαλύτερο ατού του είναι η στήλη της αλληλογραφίας. Βέβαια το ότι θέλει βελτίωση, ναι θέλει αλλά και πάλι ποιος είναι τέλειος; Το Games έχει χάσει το νόημα με τα επιδερμικά και του ποδαριού review του και τις δεκάδες άχρηστες σελίδες στο τέλος. Μόνο τα αφιερώματα στα old games αξίζουν.
Συμμαχία Sega fan με Nintendo fan κατά της Microsoft με αφορμή το συγνώμη που είχε πει το Gamepro στον θεό pangc
Γράφω:
Ναι στα Pronews και μάλιστα πρώτο πρώτο. Χε χε άντε και αρχισυντάκτης Pangc!! Aν γίνεται όμως να είσαι λίγο αντικειμενικός γιατί προβλέπω στα review σου να επικρατεί η φιλοσοφία "μετά την Nintendo το χάος".... ^_^
Πάντως αν είναι να κρατήσεις τέτοια στάση σε παρακαλώ για χάρη μου να θάβεις την Microsoft, Bill gates καλός μόνο νεκρός.
Aπάντηση pangc:
Bιάζεσε πολύ. Εντάξει. Μπορεί να υποστηρίζω με πάθος την nintendo μα που είδες να μην είμαι αντικειμενικός. Ως και το 20% της αγοράς του GBA έδωσα στο PSP....! Για την Microsoft συμφωνώ απόλυτα και απορώ που είναι όλοι "αυτοί" που ψήφισαν υπέρ της. Απ'ότι φαίνεται καναδυο άτομα θα έκαναν πολλαπλό register για να αυξήσουν τις ψήφους τόσο πολύ
Τότε κάναμε άπειρα versus μεταξύ χαρακτήρων. Ένα από αυτά ήταν το Dante vs Kirby. Απάντηση από τον Melan.
E oxi kai o Kirby mi sympathis.
O Kirby einai glykoulis, enswmatwnei mia yper-aporofitiki ilektriki skoupa kai ta "rixnei" s'aytous pou sixenetai ntompra kai starata.
Pisw apo kathe megalo igeti tis anthrwpinis istorias kryvetai enas Kirby. Kirby-Kastro, Kirby-Velouxiwtis, Kirby-Periklis.
Kai to simantikotero: o Kirby einai stroggylos & roz!!!! Poios allos prwtagwnistis paixnidiwn einai stroggylos kai roz?????
Vasta loipon! Min leme kai oti theloyme!sigpic
Comment
-
Originally posted by Aion View PostΤο κατέβασα από MegaUpload όμως δεν μου ανοίγει το exe. Τι πάει λάθος?
Comment
Comment