Announcement

Collapse
No announcement yet.

~ AnimeXclusive ~

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Στο dragonball.gr είχα γραφτεί και εγώ, τότε ήταν η εποχή που κατέβαζα από Kazaa σχεδόν οτιδήποτε είχε να κάνει με DragonBall περιμένοντας να κατεβει μια ταινία τον 700 mb εβδομάδες.:whip:

Θυμάμαι επίσης προς το τέλος του site είχε κατηγορια με Arcades όπου έπαιρνες πόντους, και σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι βάζαμε κόντρα με τον Songohan (νομίζω) για την πρωτιά.
    Γράφτηκα στο AnimeXclusive επειδή διάβαζα GamePro και είδα ένα γράμμα του pangc απ' όπου πήρα το e-mail του και αρχίσαμε να μιλάμε, και μιλούσαμε για LoZ όπου μου έδωσε σε ένα forum ένα post του. 4 Νοεμβρίου 2003.
    Αυτός δεν ήταν που ήθελε να γίνει υδραυλικός από την αγάπη που είχε τις Nintendo?
    ΧΕΣΜΕΝΕ ΜΟΥ! Ακόμα παίρνεις όλες τις πανάκριβες Limited τις οποίες και δεν αγγίζεις;
    E, πάνω κάτω, έμεινε το κουσούρι.:cunao:
    Όχι. Απλά τους έβαλα δίπλα.
    Έκανα χαρά... Αυτός τι έγινε?

Αλήθεια ρε Raphael, τι έγιναν όλα εκείνα τα πελώρια topics/posts με θέματα Halo και την ιστορία του? Τόσες θεωρίες...
    Aion, σε έχω δει στο anime.gr.
    Ποτε? Έχει πολύ καιρό να μπω.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Aion, σε έχω δει στο anime.gr. Βρε παιδιά, μιλάμε ακόμα με τον Yata(ko) στο MSN. :xp:

Xeno, δεν ήξερα είσαι κι εσύ anime-fan. Αρχικά σε είχα κόψει για κάπως hardcore-casual, αλλά δεν ήξερα είσαι και anime-fan !

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Γράφτηκα στο AnimeXclusive επειδή διάβαζα GamePro και είδα ένα γράμμα του pangc απ' όπου πήρα το e-mail του και αρχίσαμε να μιλάμε, και μιλούσαμε για LoZ όπου μου έδωσε σε ένα forum ένα post του. 4 Νοεμβρίου 2003.

Σε τέτοιες legendary εποχές, ήμουν ο Brolly... The Legendary SSJ, ναι.

Το ' ξερα. Δίνεις MSN επειδή έχασα το παλιό μου λογαριασμό.

Masterchief που μου έλεγε στο MSN ότι... εμ... never mind, έτσι κίαλλιώς αυτός πάντα πρόστυχος ήταν.

ΧΕΣΜΕΝΕ ΜΟΥ! Ακόμα παίρνεις όλες τις πανάκριβες Limited τις οποίες και δεν αγγίζεις;

Ο Raven είναι είναι ο Yata_kai_ksero_psomi?
    Όχι. Απλά τους έβαλα δίπλα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Anyway eseis pws kai graftikate sto animexclusive?
    Στο Dragonball.gr γράφτηκα για τον προφανή λόγο.... Dragonball!!! Αυτό ήταν η αιτία. Τότε δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε ολόκληρη manga/anime σχολή από πίσω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ευτυχώς που μίλησα και άνοιξες topic.

Όπως και να έχει, καλά έκανες. Τι μου θυμίσατε, usernamaes που είχα στο μυαλό μου αλλα δεν θα τα θυμόμουν από μονος μου.

Σε τέτοιες legendary εποχές, ήμουν ο Brolly... The Legendary SSJ, ναι.

Ο Raven είναι είναι ο Yata_kai_ksero_psomi? Xaxaxa, θυμάμαι εγώ και εκείνος είχαμε ανοίξει σχεδόν τα μισά θέματα του τεραστιου Gaming section που υπήρχε στο forum.

Ο Odious χωρίς να το ξέρει με είχε "γνωρίσει" σε bands όπως Stratovarious και Iced Earth, κάνοντας posts σε θέματα όπως "Song Of The Day" και "Lyrics Of The Day". Ο otinane με τις ατάκες του, και που μου πρότεινε να φάω και τα δυο μαζί στο θέμα "Σουβλάκι VS Γύρος" έχοντας το ένα στο κάθε χέρι (και το έκανα):win:. Ο Masterchief που μου έλεγε στο MSN ότι... εμ... never mind, έτσι κίαλλιώς αυτός πάντα πρόστυχος ήταν.:jumpy:

Κάποιους από αυτούς τους είχα κάνει add στο msn, όμως ελαχιστους έχω τώρα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Εγώ δεν γράφτηκα, αλλά μάλλον θα έχει κλείσει... Είμαι πια κολλημένος με το AP.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Apo to animexclusive egw gnwrizw mono ton Quajafrie (o opoios einai amerikh twra).
    Mono pou egw ton gnwrisa apo to Final Fantasy Forum pou anoikse.
    Dystixws den eixa thn tyxh na postarw sto Animexclusive (an kai eimoun grammenos) mias kai proswpika eimoun tekno tou Animeplanet.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Σωστά, ήταν και ο Xeno στο forum, πώς τον ξέχασα.

Τον emu τον έφτιαξε ο LeftVegeta (κάπως έτσι).
    Τον είχα παλιά αλλά τον έχασα, τον ξανακατεβάζω. Deus αξίζει.

Ο Aion τώρα πρέπει να είναι ο Brolly...The Legendary SSJ. Ας το επιβεβαιώσει.

Η Yami-kun (που μετά έγινε Yami-chan), η Spirit, η Naru, ο billiard_man (που του άρεσε το μπιλλιάρδο), ο polaralex (που έγραφε το Matrix fanfict) ο Roben (που ήταν γυμναστής απ' ότι θυμάμαι). Ο Mosky-7.
    O Yata_kai_ksero_psomi...O Raven.

Ο NiCk που σου λέω λεγόταn Gotenks_SSJ.

Το forum δε, είχε τόσους πολλούς sections...
    Είχε το Γενικά και το Off-topic, πράγμα που ουσιαστικά είναι ίδιο, απλά στο off-topic υπήρχαν συζητήσεις κατώτερου επιπέδου από το Γενικά.
    Μετά είχε Anime, της δεκαετίας του 80, του 90 και των 00. Το DragonBall είχε δικό του section.
    Είχε section για μουσική, ελληνική και ξένη, για ταινίες, για μαγειρική και για gaming, MS, Sony, Nintendo και γενικά.

Κείμενο του Terraformer:

Htan apolaystikotato.
    Katanalwsa me laimargia, apo tin arxi mexri to telos, ka8e ena response kai geutika ton lektiko apopato, to komplex pou 3exilizei, tin panteli eleipsi anoxis tis gnwmis tou allou.
    Ena dilitiriwdes internetiko tsimpousi, ma toso pikantiko!

Και κείμενο του JimFit (top 10 games)

PC

Grand Thef auto to kainourgio Mod (REAL GT) (KATAPLIKTIKO) :wub:
    GTA VICE CITY
    Max Payne
    Sims
    Black and White
    Age of Mythology
    Halflife
    SpiderMan the movie (STA GRAFIKA 8EOS)
    Dragonball emmmm ena fight game pou ftia3an kati ellines aaaa nai Legentary Super Sayian Jins
    Worms (OLA)

...Που είχα ανοίξει το θέμα με την "έκσταση στα videogames" και μου έδωσες deus θετική ψήφο και είπες πως σου άρεσε. :p

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ok, μιας και δημιουργήθηκε thread ας το γράψω κι εδώ. Στο anime.gr είχαμε ανεβάσει στο download section τον emulator του AnimeXclusive με όλα τα posts κλπ. Επειδή μας τον κλείσανε, ανέβασα προσωρινά τον emulator στο Megaupload για όποιον ενδιαφέρεται.

Στο dragonball.gr έμπαινα πάρα πολύ συχνά αλλά δεν έδινα δεκάρα για το forum. Βασικά παίζει και να μην το είχα πάρει χαμπάρι μιας και κοίταζα μόνο το υπόλοιπο site. Θυμάμαι στεναχωρήθηκα πολύ όταν έπεσε, αλλά χάρηκα όταν είδα πως συνέχισε μέσω του AnimeXclusive. Εκεί γράφτηκα και στο forum, αλλά και πάλι δεν έκανα ποτέ κανένα post.

Btw τσεκάρετε και το επίσημο thread του .aNiMe//GR, είμαι σίγουρος πως θα βρείτε πολλούς γνωστούς.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    A ΜΠΡΑΒΟ και έψαχνα να δω πως τον λέγανε!!!! Θυμάμαι τα κατεβατά του ναι

Α, αυτό που έλεγες στο chat για emulator τι είναι;

Red_ribbon, tokyo_pig, η Yagami , o Coffee San!!! Θρυλικά μέλη! Ήταν και ο Xenovagrant και ο Belmont εκεί από τότε

Leave a comment:

• Chief
    replied
    O Hatebreed μετά με άλλα παιδιά άρχισε την Animeclipse και συμμετείχα και εγώ, μέχρι που κατάλαβα την ανοησία της ομάδος και την έκανα σκαστός.

Pastor of Muppets μην του μιλάτε. Έχω προηγούμενα μ' αυτόν και ακόμα τον έχω με "μισό μάτι".

Α, οκ, άμα τον πετύχω σε κάνα forum δε θα του μιλήσω και θα με ρωτήσει "έλα ρε chief γιατί δεν απαντάς" και θα του πω "επειδή ο tannosuke σε βλέπει με μισό μάτι!!".

EDIT: ΡΕ! ΡΕ! Θυμάσαι τον terraformer_NEW? Τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπουρδολόγο του forum?? Τι θεούλης που ήτανε ρε...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Μαλακία με τα format έχω χάσει άπειρο υλικό από Logs στο IRC τότε. Εκεί να δεις τι γινόταν από ξεκατίνιασμα, καφρίλες, ερωτικές εξομολογήσεις, υπαρξιακά, της πουτάνας. Πάνω στα ντουζένια μας, best forum ever.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Και chresto και τον death/black μεταλλά Odious, την Seth, τον idpersona, τοxxa, otinane, piccolomaster, angel, vilyawen, Pastor of Muppets, Aerinos, Sogohan, JIM FIT, Terastios, Quajafrie, τον Hatebreed, την Blinky, Sparda, τον devil manson, mastah killah και πόσους άλλους. Αν ανοίξω το msn οι περισσότεροι είναι ακόμα στα contacts μου.
    Για τους άλλους δεν τους ξέρω.

Pastor of Muppets μην του μιλάτε. Έχω προηγούμενα μ' αυτόν και ακόμα τον έχω με "μισό μάτι".
    Sogohan, τον γνωρίζω. Τώρα απ' όσο ξέρω δουλεύει στα Media Markt.
    Ο Hatebreed είναι φαντάρος απ' όσο έμαθα. Τώρα είναι admin του animexclusive.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Καλά με τον Quaja και τον Despal ακόμα κρατάω στενή επαφή.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    lol, όντως γαμάτο forum.
    Ήμουν ο Link- αν θυμάμαι καλά, αλλά δε πόσταρα πάρα πολύ.

Leave a comment:

Working...
X