Announcement
Collapse
No announcement yet.
~ AnimeXclusive ~
Collapse
X
-
Αυτό ήταν φόλα. Την γούσταρε ο Odious αλλά έβγαινα εγώ μαζί της.Τον Mastah_Killah που ήταν σατανιστής και τη κοπέλα του τη Seth;
Leave a comment:
-
Και chresto και τον death/black μεταλλά Odious, την Seth, τον idpersona, τοxxa, otinane, piccolomaster, angel, vilyawen, Pastor of Muppets, Aerinos, Sogohan, JIM FIT, Terastios, Quajafrie, τον Hatebreed, την Blinky, Sparda, τον devil manson, mastah killah και πόσους άλλους. Αν ανοίξω το msn οι περισσότεροι είναι ακόμα στα contacts μου.
Leave a comment:
-
Admins ήταν ο webmaster (Αντώνη τον έλεγαν) και ο Ονειροβάτης όπου πουλούσε τα CD 5 ευρώ και έτσι πλούτισε. Μετά άνοιξε και site με torrentz και τώρα έχει κάμπριο και ψωνίζει γκομενάρες στα μπαράκια (λέω'γω τώρα)
Δε πρόλαβα όμως τον hellenicanime που ήταν και ο καλύτερος εκ των τριών αλλά είχε να φανεί πριν από το 2004.
Ήταν και οι τρεις φύλακες.
Ο LuX (songohan) ο Toxiqgue και ο Aerinos.
Θυμάσαι τον chresto που ήταν διάνοια στο photoshop;
Τον Mastah_Killah που ήταν σατανιστής και τη κοπέλα του τη Seth;
Το Woozy και τον αδελφό του (που δε θυμάμαι όνομα);
Παλιά είχα φτιάξει το εξής στη Φρικηπαίδεια:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1_%CE%B1%CF%80%CE%BF_ %CF%84%CE%B1_internet_trolls
Leave a comment:
-
Ήμουν στο dragonball.gr πριν γίνει animexclusive ως blood_sanguini. Το ίδιο όνομα έχω από τότε στο msn μου. Kαι ναι έμεινα μαλάκας μολίς μου είπες ποιος ήσουν Rapha. Επικές, αξέχαστες, μοναδικές εποχές σε ένα θεϊκό community.
Leave a comment:
-
~ AnimeXclusive ~
Ανοίγω το topic για να αναφέρουμε.
Στο AnimeXclusive μπήκα Νοέμβρη 2003 και έμεινα εκεί χρόνια μέχρι που τελικά διασκορπίστηκε η κοινότητα.
Ήμουν ο "Masterchief".
Ξέρω πως στο forum υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία σύχναζαν τότε εκεί, οπότε θα είναι πολύ ωραίο εάν μάθουμε ποιοι είναι. Π.χ, ο deus_dope τόσο καιρό δεν ήξερε πως ήμουν και εγώ εκεί.Tags: None
Leave a comment: