Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Void
Collapse
X
-
Titus κράτα το ή βάλε άλλο από το South Park.
Έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!
Leave a comment:
-
Τερμάτισα το Final Fantasy 3! (Όποιος το έχει παίξει θα καταλάβει γιατί ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το topic.)
Leave a comment:
-
Panta evriska hlithio to Southpark, opote pistevw oti prepei na alakseis se kati Nuar opws:
Leave a comment:
-
Είδα προσφατα το συγκεκριμένο κλιπάκι, και κατάλαβα πως με το ρεαλισμό των Craig movies πως μου έχουν λείψει τα φίδια και οι ημίγυμνες γκόμενες στις Bond movies
, ε και έβαλα τη screenshot
Leave a comment:
-
Azrael είναι ο Κάρτμαν από το Σάουθ Παρκ, νομίζω είχε ντυθεί ντετέκτιβ σε ένα επεισόδιο της τρίτης σαιζόν.
Σομάρι δεν είναι ανάγκη να είναι game related, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τον έβαλες (πχ είδες πρόσφατα ταινία Τζέημς Μποντ).
Leave a comment:
-
Χαχαχαχα θα άνοιγα poll για να ψηφίσει ο λαός του Gamers Odyssey αλλά μου φάνηκε τελείως ηλίθια ιδέα και προτίμησα να το ποετάξω εδώ. Για να δω κι άλλες συμμετοχές!
Leave a comment:
-
Έχουν αλλαχτεί υπογραφές, avatars, μέχρι και δεύτερα βαφτίσια γίνανε για αλλαγή ονόματος, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο TITUS AVATAR θα είναι πολιτισμικό σοκ για το φόρουμ! Σκέψου με διαύγεια πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφασις!:phil:
Leave a comment:
-
Somari o Τίμοθι Ντάλτον στο άβατάρ σου πού κολλάει?
Επίσης, έχω κάποιες σκέψεις να αλλάξω το δικό μου άβαταρ, που είναι το ίδιο από τότε που γράφτηκα στο CGM/ GP forum. Να το κάνω ή να το κρατήσω για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους (ή απλά επειδή βαριέμαι)?
Leave a comment:

Leave a comment: