Announcement
Collapse
No announcement yet.
GETITNOW.GR ~THE REVENGE~
Collapse
X
-
Και σιγά μην αποκτήσει!Δε βλέπεις το Πλαίσιο και το Μεντιια Μαρκτ με τέτοιες τιμές, από το κακό στο χειρότερο πάνε,έτοιμα για φούντο.
-
Ακόμα χειρότερο. Μου θυμίζει σαν από Αμερικάνικη διαφήμιση... Πράγματι θα τα κλαίνε τα λεφτά τους. Ας σπαταλήσουν όσα θέλουν. Πελατεία δεν θα έχει όσο έχει αυτή τη τσιμπητή τιμή.
Leave a comment:
-
Καλη μου φαινοταν σαν ιδεα μεχρι που μιλησε ο τυπας στο τελος και επεσε τελειως στα ματια μου.Τα τελευταια 5 δευτερολεπτα ειναι ιδια με κατι φτωχομπινεδιαρικες διαφημισεις που κανουν τα τοπικα καναλια εδω στην Κρητη.
Leave a comment:
-
1on) Lol to copy paste mpoulntozon
2on) AYTH EINAI H GYNAIKA TOY????
Leave a comment:
-
LOL μολις ειδα αυτο στο alter
Καλα τετοιο promotion για τοσο χαλια site πρωτη φορα βλεπω... καποιοι επιχειρηματιες θα κλαινε τα λεφτα τους σε λιγο καιρο...
Leave a comment:
-
Κανονικά θα έπρεπε να σας μαστιγώσω με καμουτσί δερμάτινο και βρεγμένο αλλά έχε χάρι.Scatman, Scatman, Scatman... ειδικά από σένα δεν το περίμενα! Highest Prince είναι ο ένας και μοναδικός DJ_SOLID.
Πως τολμάς να αποκαλείς τον βασιλέα, Prince??
Get It Now, King's Style :
Leave a comment:
-
lol το δευτερο bombay tv
btw ειδα λιγο το site, το Πλαισιο εχει πολυ καλυτερες τιμες, χρειαζεται περισσοτερο κραξιμο...
Leave a comment:
-
-
-
Scatman, Scatman, Scatman... ειδικά από σένα δεν το περίμενα! Highest Prince είναι ο ένας και μοναδικός DJ_SOLID.

Οφείλεις να απολογηθείς σε σχετικό δελτίο τύπου.
Leave a comment:
Leave a comment: