Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενδιαφέροντα Blogs & Sites
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ευχαριστώ μωρή Δεντροκορφή αρρώστεια!! Ετοιμάζω κάτι καλό που θέλει δουλεία και θα το δημοσιεύσω σύντομα..!
-
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
Η στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια έφτασε. Και την κατέγραψα σε HD. Μπείτε να θαυμάσετε... Πώς να κάνετε port forwarding σε BaudTec Routers!
EDIT: Προστέθηκαν τα bloopers.
Leave a comment:
-
Λοιπόν, μιας και σου άρεσε τόσο, Doppelganger, οφείλεις να μπεις τώρα. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι άλλη μια μικρή και θαυματουργή καταχώρηση. Για σας την έγραψα, το λέει άλλωστε!!
:cheers:
Leave a comment:
-
Λοιπόν, επειδή δεν έκανα τίποτα για ένα διάστημα, και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, σας έγραψα κάτι, έτσι, για να έχετε.
Leave a comment:
-
ΚΕΡΑΤΩΔΕΣ is back!!!!!!
Ρε Αντώνη, τί λες, το είχα προσθέσει πριν το αναφέρω στο blog.
Όλα για το hype!!
Leave a comment:
-
ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΑΤΩΔΕΣ ΑΠΟΨΕ! :xp::xp::xp:
Καλες διακοπες κι αν βρεις καμια ταμπελα χωριου με χαζη μεταφραση στα αγγλικα...
κερατωδες:xp::xp:
Leave a comment:
-
Καλές διακοπές ρε.Να σου πω.Την ιδέα για τα προσεχώς από μένα την πήρες (γκουχ έκλεψες γκουχ);
Leave a comment:
-
Φεύγω μέχρι αρχές Αυγούστου, παιδιά, και σας άφησα ένα... μικρό σημείωμα! Εις το επανιδείν...
Leave a comment:
-
Νέο entry: «Το πολύ Internet βαράει στο κεφάλι - Reloaded and HD» και ΝΑΙ... είναι αυτό που ακούγεται.
Leave a comment:
-
Δε θυμάμαι αν το είχα βάλει παλιότερα, αλλά αξίζει τον κόπο.
Όταν κόπηκε το "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" από την κρατική τηλεόραση, ο Στέλιος Κούλογλου ξεκίνησε το παραπάνω ειδησειογραφικό site. Όπως θα δείτε κι εσείς, αξίζει πραγματικά τον κόπο και θυμίζει το τι θα πει ενημέρωση ουσίας.
Leave a comment:
-
Doppel, φιλοδοξώ να τα διαβάσω όλα σήμερα
Ρίξτε μία ματιά σε εμένα και πείτε μου τη γνώμη σας.
Leave a comment:
Leave a comment: