Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφέροντα Blogs & Sites

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Εχω φτιάξει κι εγώ ένα blog και δημοσιευω σε αυτο διαφορα κειμενα που γραφω ποικιλης υλης.
    Το πιο προσφατο ειναι το Δικαστηριο που το εγραψα πριν απο λιγο.
    Οποιος θελει μπορει να παει να το ελεγξει

http://doppelsden.blogspot.com/
    [/b]
    Doppel το blog σου είναι απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει, εννοείται το καλύτερο εδώ αλλά και απο τα καλύτερα γενικά.
    Και δεν έχω διαβάσει και πολλά posts. Συγχαρητήρια!

ΥΓ: Το "Δικαστήριο" είναι ένα κομμάτι κειμένου που ήδη αξίζει για εμένα πολλά.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    http://farkonas.wordpress.com/

Ειναι το blog του Κωστα Φαρκονα, αρχισυντακτη του GameSpin. Εχει μεσα καποια ιδιαιτερως ενδιαφεροντα posts, οπως το post για την διαχείριση μνημης των windows Vista και το πρωτελευταιο περι gaming marketing. Αξιζει να το ριξει καποιος που ενδιαφερεται μια ματια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kαθώς άκουγα το ''Soldier of Fortune" και έψαχνα στο google βρήκα αυτό το site:

God Loves Soldiers

του αμερικανικού στρατού .
    [/b]

Και μετά λένε για τους Αφγανούς.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαθώς άκουγα το ''Soldier of Fortune" και έψαχνα στο google βρήκα αυτό το site:

God Loves Soldiers

του αμερικανικού στρατού .

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Λογοτεχνικα αποσπασματα σε blog δεν παει....

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Εχω φτιάξει κι εγώ ένα blog και δημοσιευω σε αυτο διαφορα κειμενα που γραφω ποικιλης υλης.
    Το πιο προσφατο ειναι το Δικαστηριο που το εγραψα πριν απο λιγο.
    Οποιος θελει μπορει να παει να το ελεγξει

http://doppelsden.blogspot.com/

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    To blog μου ειναι ενα προτυπο για τα blogs που κανουν ολοι,προσφερει αυθονες πληροφοριες εφ ολης υλης διχως ταμπου και προπαγανδα, τα νεα που επιλεγωνται για να γινουν paste διαλεγωνται πολυ προσεχτικα και ενα προς ενα, οπως η Αλτις διαλεγει τους καρπους της για το λαδι!!!

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Περί σοβαρού και αστείου να σκουπίζεστε και λίγο πριν αρχίσετε να λέτε γνώμες και φυσικά δεν αναφέρομαι στο blog του Κάτσε όπως και το νεύμα αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το θέμα.

Άντε και καλή σας όρεξη...

Πάντως Νικολάκη μία χαρά χάλια είναι το blog σου...

έλα σε πειράζω mate.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

FTW
    [/b]
    SUCKS

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied

FTW

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εισαι πολυ μπροστα, εβαλες το μαγικο αριθμο στο blog. 64. Τερμα. Δεν υπαρχει απλα.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Σε διωξανε απτο αλλο? Χμ..αναμενομενο. Μα τι βλεπω? Στα φιλικα links -> sex.gr ? , laos.gr
    Εισαι αθανατος!
    [/b]

Oχι ρε συ, απλα το αλλο ειναι ενος φιλου μου, σε αυτο γραφω οτι θελω και ειναι δικο μου.

Σημερα ειναι πολυ καυτα τα αρθρα ολγω Βαλεντινου.

Δεν ειναι φιλικα links αυτα βρησκωνται κατω, ειναι σελιδες απο τις οποιες εχω κανει copy.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Σε διωξανε απτο αλλο? Χμ..αναμενομενο. Μα τι βλεπω? Στα φιλικα links -> sex.gr ? , laos.gr
    Εισαι αθανατος!

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    TO ΑΠΟΛΥΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

Copy Paste 64 // GR

H φιλοσοφια του μπλογκ μου ειναι απλη, κανω copy paste σε αυτω οτιδηποτε βλεπω στο ιντερνετ και πιστευω οτι αξιζει η εχει καποιο ενδιαφερον, το μπλογκ ωστοσο ειναι απροσωπο και δε φερει προσωπικη αποψη απλα αποτυπωνει εξεληξεις και γεγονοτα, προς τεχνολογιας κλπ μεριας περισσοτερο...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    http://www.gametheoryshow.com/

Kαθολου ασχημο site, πολυ ενδιαφερουσες εκπομπες...

Leave a comment:

Working...
X