Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφέροντα Blogs & Sites

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    Όταν ακόμη και το κοινό των Tool είναι πολύ "λίγο"...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Sto 11.38 φαίνεται και μια homemade arcade machine που χει κανει!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Απίστευτος τύπος από την Κρήτη που χαραμίζεται. Άνεργος (αλλά όχι άεργος), έχει ξεκόψει με τη ΔΕΗ και πετρέλαια εδώ και 2 δεκαετίες. Αυτόνομα ενεργειακά σπίτια και δεν συμμαζεύεται, καύσιμα από βιομηχανικά λάδια, αιολική ενέργεια, και τα ρέστα.

Leave a comment:

• Chief
    replied

Αξίζει!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Περί google, αυτό που μου έχει χρησιμεύσει περισσότερο είναι ο μετατροπέας € / £ / $.
    € EUR
    $ USD
    £ GBP

Σου δίνει αποτελέσματα αν βάλεις για search κάτι της μορφής όπως τα παρακάτω
    30 eur to usd
    250 gbp to eur

Με πολύ μικρές αποκλίσεις από site του στυλ xe.com και πολύ πιο γρήγορο και εύχρηστο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε ξερω αν το κανει καιρο παντως σημερα ανακαλυψα αυτο στο calculator της google:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Wow... αν και δεν ειμαι φαν, τρομερη συλλογη απο εγκυκλοπαιδικα trivia. Το προωθησα ηδη σε φιλο που θα το εκτιμησει

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το πρωί κάθησα και διάβασα όλο το blog. Επειδή απο μικρός είχα λόξα με τις ιστορίες τις Disney (όχι τόσο όσο εσύ βέβαια ) και ειδικά τις αμερικάνικες, το θέμα μου είναι οικείο και πραγματικά ευχάριστο. Το 'χεις μεγάλο μεράκι και ο ενθουσιασμός σου ενθουσιάζει και τον αναγνώστη. Βελτιώσεις στη γραφή παίρνει αρκετά αλλά αυτό είναι θέμα "στρωσίματος", γνωρίζεις καλά πως το disneyverse χωράει πολύ εκβάθυνση. Η σελίδα έχει προβλήματα αλλά όπως είπες το ξέρεις και θα το διορθώσεις. Προώθησέ το blog και πιθανότατα να δημιουργηθεί ένας κύκλος. Τέλος, απαιτώ post για τον Μαύρο Πητ και ειδικά για την υπέρτατη ιστορία "Προσωπική υπόθεση" του Φάμπιο Τσελόνι.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Τώρα θα πάρει φωτιά, έχω πολλές ιστορίες κατά νου που έχουν παρόμοια ιστορικά από πίσω τους. Τίτους, το σκάνδαλο στο δημαρχείο κατ' εμέ δεν αξίζει και πολύ. Τουλάχιστον όχι όσο θυμόμουν όταν την είχα διαβάσει πρώτη φορά σε μικρή ηλικία. Είχε δημοσιευτεί στο Μίκυ Μυστήριο #9. Προσωπικά θεωρώ αξεπέραστες τις 3 100σέλιδες που προανέφερα μιας και είχαν περισσότερο χώρο για ανάπτυξη της ιστορίας.

Παρεμπιπτόντως ύστερα από αλλεπάλληλες απανωτές ώρες, έφτιαξα ένα v2 του blog. Ακόμα βέβαια δεν είναι ολοκληρωμένο, όμως πιστεύω πως είναι μακράν ανώτερο από το προηγούμενο. Μέχρι και κινούμενα slides έβαλα αφού άλλαξα html κώδικα. Ξέρω, σε πολλούς μπορεί να ακούγεται παιχνιδάκι, όμως εγώ μέχρι χθες το βράδυ δεν είχα ιδέα από τέτοια πράματα Ανέβασα και την ανάλυση του Epic Mickey που έχω γράψει κι εδώ πέρα. Αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά και ρίχτε κάνα σχόλιο (εδώ, εκεί, σε πμ, όπου να 'ναι).

Ένας νέος, συναρπαστικός κόσμος!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Άψογος phantom! Έριξα μια ματιά στο blog και το βράδυ θα το διαβάσω καλύτερα. Το "Μίκυ Μυστήριο" όταν είχε πρωτοπέσει στα χέρια μου μικρός παραήταν πολύπλοκο για εμένα και απο τότε το αγνοούσα. Τώρα εύχομαι να είχα όλα τα τεύχη.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Α! Να προσθέσω μια ιστορία εξίσου καλή με τα Διαπλεκόμενα Συμφέροντα, αν θυμάμαι καλά ήταν το "Σκάνδαλο στο Δημαρχείο" και είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Δεν είμαι και ειδικός στα κόμικς, ειδικά αυτά της Disney, αλλά επειδή έχει τύχει να διαβάσω δυο από τέσσερα παραπάνω, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά σου με μια πρόχειρη ματιά. Θα τα διαβάσω πιο προσεκτικά αργότερα, πάντως συγχαρητήρια!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πολύ όμορφη παρουσίαση και πολύ σωστή επιλογή! Ειδικά τα Διαπλεκόμενα Συμφέροντα είναι από τις καλύτερες αυτοτελείς ιστορίες κόμικ που έχω διαβάσει, με καταπληκτικό σχέδιο!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αποφάσισα να επαναφέρω στη ζωή το blog μου το οποίο το είχα παρατημένο. Αναφέρεται κυρίως σε Disney ιστορίες και τι παίχτηκε από πίσω τους, πώς δημιουργήθηκαν, λογοκρισίες, ίντριγκες, διπλωματικά επεισόδια και τα ρέστα. Κάπως σαν τα posts που έχω κάνει εδώ για το Epic Mickey. Ρίχτε τους μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε, μέχρι στιγμής έχω κάνει 4 posts, μεταφορά από παλιότερες δημοσιεύσεις μου στο GreekComics, όμως λέω να το συνεχίσω με νέες αναρτήσεις. Εξ' άλλου ιστορίες για ανάλυση υπάρχουν μπόλικες.

Όσοι το δείτε πείτε και καμιά κουβέντα, πώς σας φαίνεται κλπ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ένα πάρα πολύ σωστό κειμενάκι.
    Σελίδα Uh oh ... it's a 404! (Page Not Found) - Ο πιο έγκυρος προορισμός για την αγορά των videogames, του hardware, του κινηματογράφου και των gadgets.

Leave a comment:

Working...
X