Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ειναι το blog του Κωστα Φαρκονα, αρχισυντακτη του GameSpin. Εχει μεσα καποια ιδιαιτερως ενδιαφεροντα posts, οπως το post για την διαχείριση μνημης των windows Vista και το πρωτελευταιο περι gaming marketing. Αξιζει να το ριξει καποιος που ενδιαφερεται μια ματια.
Εχω φτιάξει κι εγώ ένα blog και δημοσιευω σε αυτο διαφορα κειμενα που γραφω ποικιλης υλης.
Το πιο προσφατο ειναι το Δικαστηριο που το εγραψα πριν απο λιγο.
Οποιος θελει μπορει να παει να το ελεγξει
Doppel το blog σου είναι απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει, εννοείται το καλύτερο εδώ αλλά και απο τα καλύτερα γενικά.
Και δεν έχω διαβάσει και πολλά posts. Συγχαρητήρια!
ΥΓ: Το "Δικαστήριο" είναι ένα κομμάτι κειμένου που ήδη αξίζει για εμένα πολλά.
Θα τις αρέσετε για τον καλό σας χαρακτήρα, την οξυδερκεία σας, την ευγένεια, την καλή σας ψυχή, την γοητεία και μυστικισμό που μπορεί να αποπνέεται ως άτομα, λόγω του διαφορετικού του χαρακτήρα σας από τον δικό της και αργότερα για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις.[/b]
Δεν χρειαζονται ολες αυτες οι βλακειες απλα τους λεω οτι εχω 57Κ gamerscore και τις ριχνω ολες...
Αν είστε ερωτευμένος με μια κοπέλα και είσται σίγουρος για αυτό προτείνω να της το πείτε και ότι γίνει.[/b]
Νατος desperado ο bigboss... Μονο αν γινει κανα τετοιο θελω να ειμαι στη γωνια και να βλεπω.. 99% θα αποτυχεις, αν σε γουσταρει αυτη θα ερθει σε εσενα δε θα χρειαστει να προσπαθησεις και πολυ αν φτασεις στο σημειο να πρεπει να της πεις "manual" ας πουμε οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της το πιθανοτερο ειναι να εχεις το worst case scenario...
Εδώ μπορείτε να βρείτε το ZiPhone, το κορυφαίο πρόγραμμα για να κάνετε Activate/Unlock/Jailbreak το iPhone σας με ΕΝΑ μόνο κουμπί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ποιας έκδοσης έχετε ή της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κινητό σας (unlocked, activated, jailbroken etc.).
Σύντομα βγαίνει και η έκδοση για το iPod Touch!
Comment