Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tο Σκάκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Raphael View Post

Κατά τα άλλα, Titus, το χρώμα της γραβάτας το πέτυχες, αλλά ρίγες δεν είχε. Βέβαια δεν με είδες και με το κρεμ σακάκι, οπότε λογικό να λες τα διάφορα περί του παππού σου.

Δυστυχώς για όλους σας, αλήτες, ήμουν έτσι ντυμένος γιατί ήμουν σε αρραβώνα προηγουμένως.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Scatman, ο paixtis δεν είναι ένα νέο μοντέλο, είναι ΤΟ μοντέλο, απλά.-

Comment

Μου κάνει, πάντως, εντύπωση πως κανείς ακόμα δεν σχολίασε αυτό:

Είμαι Θεός. Αναδεικνύω με τις φοβερές γκριμάτσες και την αύρα μου φωτογραφίες κατά τα άλλα αδιάφορες.

Καλά, εκείνη δε στην οποία πίνω το καφεδάκι μου με την πιο αξιολύπητη γκριμάτσα ever, δεν μπαίνω καν στον κόπο να την σχολιάσω.

Comment

Μωρε ειναι που οπως ειπα δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη, η συγκεκριμενη εικονα ειναι για πολλα photoshops.
          Do a barrel roll!

Comment

Γιατί βάλατε "η" στο σκάκι. Τί inside joke είναι αυτό! We want to know!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
              Γιατί βάλατε "η" στο σκάκι. Τί inside joke είναι αυτό! We want to know!
              Δεν υπάρχει inside joke, απλώς έτσι προσδίδεται λίγο παραπάνω epicness factor.

Comment

Technoviking seconds that question.

edit
                Δεν υπάρχει inside joke, απλώς έτσι προσδίδεται λίγο παραπάνω epicness factor.
                w/e
                Do a barrel roll!

Comment

Yes.

Comment

O Cursed με μπικίνι είναι το πιο τρομαχτικό πράγμα που έχω δει ποτέ στο forum.

Επίσης αυτό το "η" είναι ξεκούδουνο και κόντεψα να το κάνω edit, αλλά αφού σας αρέσει κολοκυθόπιτα.

Πιστεύω ότι στην κλίμακα του Ground Zero έχουμε φτάσει ήδη το Master Rank...
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Δυστυχώς για όλους σας, αλήτες, ήμουν έτσι ντυμένος γιατί ήμουν σε αρραβώνα προηγουμένως.
                      Άντε καλά στέφανα και καλούς απογόνους!
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                        Άντε καλά στέφανα και καλούς απογόνους!
                        No.

Comment

Ok.

Όπως συνηθίζετε, κανείς δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το mini-party στου Χορτιάτη.

Πριν τους χαιρετισμούς, άρχισαν τα παιχνίδια μιας και οι παρευρισκόμενοι δε μπορούσαν να συγκρατηθούν. To επιτραπέζιο της barbie, τοποθετήθηκε πάνω απ'το σκάκι και κυριολεκτικά το δεύτερο επισκιάστηκε :

Μετά το πολύ ευχάριστο ξεκίνημα, άρχισαν οι τυπικοί χαιρετισμοί. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Cursed Που όλοι συμφώνησαν πως οι σπουδές του στην Αγγλία, τον έχουν αλλάξει-επηρεάσει :

Εξαιρετικός ήταν ο οικοδεσπότης Evans (μαζί με τον Deus βεβαίως) που και οι 2 κατείχαν εμπειρία απ΄την προηγούμενη διοργάνωση του DJ_Solid. Για δημιουργία πιο Hardcore κλίματος, ο πρώτος μοίρασε teddy-bears :

και όλοι φάνηκε να το απολαμβάνουν :

H βραδιά κύλησε ομαλά και φυσικά δεν έλειψε η Wii εμπειρία. Το νέο Barbie είχε την τιμητική του με τον Paixtis να αναλαμβάνει να το παρουσιάσει στους υπολοίπους :

" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

O Cursed γιατί δεν έχει αρκουδάκι;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Το κρατάει στο άλλο χέρι.

Comment

Αυτό είναι αντρικό πάρτυ! Σέλω και γω αρκουδάκιιιιιι!

Oι 2 καλύτερες φωτό είναι το jumanji σκάκη και ο cursed The Cursed
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...