Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Στο gif δεν φαίνεται αλλά αν δεις αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά ότι τον πιάνει λίγο στον μηρό

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake. Βέβαια έπαιξε καλά τον ρόλο του ο Τοροσίδης, αλλά έτσι και αλλιώς η τιμωρία για εξωαγωνιστική κλωτσιά κόκκινη είναι.
    Εχω την αισθηση οτι δεν τον πηρε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πω ρε γαμώτο,,,,,

Ναι και γω ο άσχετος ξέρω πως δεν έχουν τον παιχταρά; ε και;;;

τα αυτονόητα θα λέμε; και ο Καραγκούνας χθες ουσιαστικά το είπε "ναι η Αργεντινή έχει παιχταράδες αλλά θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε".
    Και ας το κανουν, άλλωστε ελάχιστοι πίστευαν πως θα νικούσαμε ακόμη και την Νιγηρία (και γω μέσα).

Χθες κάναμε την πρώτη νίκη μας με καλή εμφάνιση σε παγκόσμιο κύπελο και αυτό μένει. Όλα τα άλλα μπροστά στη σημασία του χθεσινού νικηφόρου αγώνα παιρνούν σε δεύτερη μοίρα.

Και όχι δεν ασχολούμαι με μπάλα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ΑΝισόρροπος και μίζερος εγώ δεν είμαι, στα επιστρέφω με κούριερ.

Τι είναι αυτά που λές μωρέ? Ποιός απαξίωσε την επιτυχία τους. Τα συγχαρητήρια τα πήραν από όλους.

Καταλαβαίνεις τι λέω τόση ώρα ή μήπως η κριτική στις τεχνικές τους ικανότητες είναι τόσο σκληρή που ξύπνησαν το εθνικό σου φρόνημα?

Σου ξεκαθαρίζω για μία ακόμη φορά πως τα πατριωτικά αισθήματα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ θέση/σχέση με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των διεθνών.

Έπειτα, μετά τη νίκη Ξαφνικά έγιναν παιχταράδες? Ασχολείσαι καθόλου με μπάλα ή όποτε παίζει μόνο η Εθνική?

Σε πληροφορώ ότι η αποτυχημένη ομάδα του '94 , είχε μεγαλύτερη ποιότητα από αυτήν την Εθνική σαν μονάδες. Δεν είχε συμπαγές σύνολο όμως κάτι που έχει αυτή η Εθνική.

Θα σου πω το εξής κι ΑΜΑ θες κατάλαβέ το. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν μόνο όσοι έχουν ποιότητα. Κερδίζουν κυρίως αυτοί που έχουν αθλητικό,συμπαγές σύνολο κι ακολουθούν την τακτική.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake.
    Moνο η ενέργεια φτάνει, δεν έχει σημασία αν το χτήπησε δυνατά ή όχι.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake. Βέβαια έπαιξε καλά τον ρόλο του ο Τοροσίδης, αλλά έτσι και αλλιώς η τιμωρία για εξωαγωνιστική κλωτσιά κόκκινη είναι.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nαι ωραία έχεις όμως καταλάβει ότι από τα 19 μουντιάλ έχουμε παίξει ΜΟΝΟ σε δύο και κάναμε πια την ΠΡΩΤΗ μας νίκη; κάναμε την πρώτη μας νίκη σε παγκόσμιο κύπελο παίζοντας πολύ καλά, πρώτη φορά είδα την εθνική να παίζει έτσι και να κάνει τόσες φάσεις. Mετά απο νίκη το να κάνουμε αρνητικά σχόλια περισσότερο παρά θετικά είναι καθαρά απαξιωτικό, απο τη στιγμή που ΚΑΘΑΡΑ ήμασταν ανώτεροι. Αλλά όπως είπα και τοτε που πήραμε το euro πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν απαξιωτικά σχόλια ΠΑΛΙ, χωρίς να καταλάβουν το μέγεθος του γεγονότος και να επικεντρωθούν σε αυτό.

Η Νιγηρία πέρα απο την φάση με την απόκρουση του Τζόρβα δεν έκανε κάτι άλλο.....

Οσο για τον κόσμο άστον....μια ποδοσφαιρική ήττα το θεωρούμε εθνική καταστροφή και μια ποδοσφαιρική νίκη εθνική εποποιία. Είμαστε τελείως ανισόρροποι και μίζεροι.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Άντε πάλι, τι το λες τώρα αυτό για να μειώσεις κάτι; δεν είπε κανείς ότι ανήκουμε στις top 10 ομάδες του κόσμου. Εδώ θα μου πεις πως όταν πήραν το Euro πολλοί τους κατηγορούσαν.....ναι τελικά είμαστε για ένα χέρι ξύλο ομαδικώς.
    Τι πάει να πεί γιατί το λέω, όλος ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ποιοτικά η Ελλάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Και μην παραλληλίζεις τη φάση του Euro γιατί ήταν άλλη διοργάνωση και είχαμε άλλους παίκτες.

Μην τα βλέπεις όλα με Ελληνιστική ματιά και μην κρίνεις μόνο απ'τη σημαία. Για μπαλίτσα μιλάμε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Τι κάναμε στο παιχνίδι που δεν κάναμε εναντίον της Κορέας.
    Tous kaname na paizoun me 10 paixtes?
    Kserw bad humor...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Α ρε γμτ τέτοια παιχνίδια είναι που δίνουν την αξία τους στο άθλημα.Κρίμα που δεν είναι όλα έτσι και κρίμα που δεν είδα παρά ελάχιστα το χθεσινό.Μπράβο μωρή Ελλαδάρα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Είμαι ο μόνος που είδε το Νιγηριανό να ρίχνει όντως σκαριά στο μηρό του Τοροσίδη, τον Τοροσίδη να τον κοιτάει σαν ηλίθιος γιατί αυτό που έκανε ήταν θεόκουφο, και μετά να έρχεται ο διαιτητής και να δείχνει κάρτα? Μήπως υπάρχει βίντεο κάπου να το ξαναδώ?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    δεν είναι θέμα γκρίνιας, είναι η πραγματικότητσ. Η νίκη δε συνεπάγεται με την ποιότητα.
    Άντε πάλι, τι το λες τώρα αυτό για να μειώσεις κάτι; δεν είπε κανείς ότι ανήκουμε στις top 10 ομάδες του κόσμου. Εδώ θα μου πεις πως όταν πήραν το Euro πολλοί τους κατηγορούσαν.....ναι τελικά είμαστε για ένα χέρι ξύλο ομαδικώς

Χθες προσωπικά είδα το καλύτερο παιχνίδι έως τώρα του μουντιάλ και την πρώτη ανατροπή. Είμαι υπερευχαριστημένος και δεν εχω καμιά απαίτηση πια να προκριθούμε ή να νικήσουμε την Αργεντινή.

Originally posted by enwsiths View Post
    επειδη αν η εντεκαδα ηταν διαφορετικη στο ματς με την Κορεα θα ειχαμε ζευγαρωσει τις νικες και θα ειχαμε βασιμες ελπιδες για προκριση.
    Πράματι το στήσιμο της ομάδας έφταιγε.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Επιτελους νικησαμε σε τελικη φαση μουντιαλ και με διακατεχει μια στεναχωρια , επειδη αν η εντεκαδα ηταν διαφορετικη στο ματς με την Κορεα θα ειχαμε ζευγαρωσει τις νικες και θα ειχαμε βασιμες ελπιδες για προκριση.Και κλεινω με την ατακα του Χελακη οταν ισοφαρισαμε : ''ισοφαριζουμε ο διαολος να παρει , μα τις χιλιες βουβουζελες , ΕΛΛΑΔΑ Νιγηρια 1-1 ....''

Η Εθνική μας πέτυχε το πρώτο της γκολ σε Μουντιάλ και ο Γιώργος Χελάκης το περιγράφει με τον μοναδικό του τρόπο. Πάντα μέσα από τη συχνότητα των 94,6 και τον NovaΣΠΟΡ FM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Τοροσίδης θεός, κρίμα που το θέατρο φάνηκε μόνο στο live.
    Συνειδητοποίηση μαλακίας μαύρου που δεν τον πέτυχε-απόφαση να βουτήξει και να σφαδάξει-αμεσο σήκωμα με το που βγαίνει η κάρτα. Μόνος του το πήρε το ματς.
    Ντάξει αυτό το κόλπο (κόλπο sniper - πέφτεις λες και σε χτύπησαν με sniper από τις κερκίδες) είναι γνωστό, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι το κάνουν.

Μια χαρά έπαιξε η Ελλαδίτσα μας. Είδαμε και οι μεγάλες ομάδες τι μπάλα παίζουν. Αν έχουμε εμείς παρόπονο, τι να πουν Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι. Μην πω και για Γαλλίες, Βραζιλίες και τα λοιπά!!

Πάμε αντρικά ρε πούστη μου να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και μετά! Η Καραγκούνα μου άρεσε, έκανε καλά σουτάκια και από αυτόν προήλθε και το γκολ!

Leave a comment:

Working...
X