Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
De goustarw tous amerikanous genikotera alla gyrisan to paixnidi apo to 2-0 kai a3izan kai th nikh , ka8ws tous akyrwsan kanoniko goal sto 2-2 kai einai krima na mhn perasoun kai na perasoun oi aggloi pou pragmatika den exoun dei3ei tpt h oi slovenoi.Originally posted by Titus View Post
Στο σλοβενία - ΗΠΑ με ψιλοπήρε ο ύπνος, αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κοίτα τα αμερικανάκια...
File christop yparxei kai h kourash stous megalous paixtes pou paizoun se antistoixa megales omades apo ta polla match ths saizon (prwta8lhma , kypelo , eyrwph) kai oi ry8moi pleon einai e3ou8enwtikoi.Originally posted by ChrisTop View PostΡε βλέπω παίχτες να χάνουν κοντρόλ, να κάνουν λάθος πάσες στα 2 μέτρα, να μην μπορούν να κάνουν σέντρες και τρίπλες... Αυτή η μπάλα πρέπει να τα έχει γαμήσει όλα. Εγώ πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορούνε να αποδόσουνε καλά οι παιχταράδες των μεγάλων ομάδων. Είναι η πρώτη φορά που μου φαίνεται οτι όλοι οι παίχτες είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο (λαμπρότατη εξαίρεση ο Μέσι που ακόμα κάνει ό,τι θέλει).
Leave a comment:
-
Ρε βλέπω παίχτες να χάνουν κοντρόλ, να κάνουν λάθος πάσες στα 2 μέτρα, να μην μπορούν να κάνουν σέντρες και τρίπλες... Αυτή η μπάλα πρέπει να τα έχει γαμήσει όλα. Εγώ πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορούνε να αποδόσουνε καλά οι παιχταράδες των μεγάλων ομάδων. Είναι η πρώτη φορά που μου φαίνεται οτι όλοι οι παίχτες είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο (λαμπρότατη εξαίρεση ο Μέσι που ακόμα κάνει ό,τι θέλει).
Leave a comment:
-
Όντως δεν κατάλαβα
Επίσης να παρατηρήσω πως στη δεύτερη φάση ανέβηκε πολύ το επίπεδο της μπάλας που είδαμε. Πέρα από τον όμιλό μας, σήμερα η Γερμανία ήταν πραγματική Γερμανία και πολύ κρίμα που δεν πήραν έστω το Χ. Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Οι Σέρβοι δε με εντυπωσίασαν και δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίχτη παραπάνω, αν και κάνανε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο διαιτητής θα μπορούσε να χαριστεί στον Κλόζε γιατί δεν ήταν σκληρό το μαρκάρισμα αλλά με κλωτσιά από πίσω χωρίς να πηγαίνεις για τη μπάλα κίτρινη το λες όπως και να έχει. Τα σκυλιά του πολέμου όμως δεν το έβαλαν κάτω, βγήκαν στην κόντρα (!!!) και θα μπορούσαν ακόμα και να έχουν κερδίσει.
Για αυτό τους πάω.
Στο σλοβενία - ΗΠΑ με ψιλοπήρε ο ύπνος, αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κοίτα τα αμερικανάκια...
Leave a comment:
-
Φυσικα και εχει σημασια τιτε γτ αλλιως ειναι φαουλ αν δεν εχει σφυριξει κατι ο διαιτητης και την πιασει εν ωρα αγωνος εντος γηπεδου.Αλλαζει φυσικα αν εχει σταματησει ο διατητης για οποιοδηποτε λογο (φαουλ , οφσαιντ κτλ.).Τεσπα το ιδιο λεμε μαλλον αλλα δεν καταλαβες καλα γτ απανταω στην ερωτηση του Lioyd γτ επιασε τη μπαλα με τα χερια ο τορο (πριν τον χτυπησει ο νιγηριανος).
Leave a comment:
-
Δεν έχει σημασία το ότι η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου, η κίνηση έγινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης τον βρίσκει με τα σκαριά στο μπούτι, και τα σκαριά μάγκες πονάνε πολύ όπου και να σε βρούνε. Μπορεί να μην έκανε ζημιά στον Τοροσίδη αλλά όντως πόνεσε, δεν έκανε θέατρο.
Απλά μετά από κανένα πεντάλεπτο συνήλθε
Leave a comment:
-
Η κόκκινη σωστή είναι ένεκα πρόθεσης, η (αν)ηθικότητα του θεατρινισμού είναι το θέμα. Βέβαια είναι κοινή πρακτική διεθνώς, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα, ούτε είναι τοπικό το φαινόμενο. Επιπλέον, αφού η ρετσινιά του κουτοπόνηρου μας έχει κολλήσει έτσι κι αλλιώς, καλά έκανε και την επιβεβαίωσε για κάτι θετικό.
Leave a comment:
-
Ειναι πλεον η μπαλα εκτος αγωνιστικου χωρου και τηνη πιανει για να εκτελεσει το επικειμενο αραουτ αλλα ευτυχως αυτο γινεται κοκκινη και αποκταμε αριθμητικο πλεονεκτημα.
Leave a comment:
-
Όντας εντελώς άσχετος με το ποδόσφαιρο δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω πως η φάση της κόκκινης κάρτας είναι απολαυστική. Η άκυρη κλωτσιά του πρασινούλη και μετά το "θα καταρρεύσω, μόλις μου κόπηκε ο αχίλλειος τένοντας" πέσιμο του ασπρούλη είναι απλά priceless. Κερασάκι στην τούρτα το "ντύνομαι φάντασμα με τη μπλούζα μου" του πρασινούλη.
Έντιτ: Γιατί ο δικός μας παίκτης πιάνει τη μπάλα με τα χέρια; Επιτρέπεται;
Leave a comment:
-
Ακριβώς αυτό ζητούσα, όπως και πολλοί άλλοι. Το έκαναν πράξη τα παιδιά της εθνικής. Τώρα αν προκριθούμε απλά:resp: απο εμένα.Originally posted by enwsiths View PostΣτοχος ηταν να βαλουμε ενα γκολ και βαλαμε 2.Στοχος ηταν να παρουμε εστω 1 βαθμο (ισοπαλια) και πηραμε τρεις (νικη).Στοχος ηταν να κανουμε μια καλη εμαφανιση και την καναμε με το παραπανω συν το γεγονος οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα σε αυτο το μουντιαλ που καταφεραμε να ανατρεψουμε σκορ και να νικησουμε (με ανατροπη).
ΥΓ: ολα τα λεφτά χθες ο Καραγκούνης στις δηλώσεις του
Leave a comment:
-
ΒΒ συμφωνω 100%.ΚΑι τωρα να αποχωρησουμε απο το μουντιαλ ειναι επιτυχια.Στοχος ηταν να βαλουμε ενα γκολ και βαλαμε 2.Στοχος ηταν να παρουμε εστω 1 βαθμο (ισοπαλια) και πηραμε τρεις (νικη).Στοχος ηταν να κανουμε μια καλη εμαφανιση και την καναμε με το παραπανω συν το γεγονος οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα σε αυτο το μουντιαλ που καταφεραμε να ανατρεψουμε σκορ και να νικησουμε (με ανατροπη).Οτι και να γινει ας τους ολους (ξενους και μη επικριτες) να βραζουν στο ζουμι τους γιατι και μονο που δεν ειχαμε το συστημα του '94 (4-4-2) και εχουμε ακομα ελπιδες (δεν εξεταζω αν ειναι πολλες η λιγες) να προκριθουμε στους 16 καθισταται απο μονο του ως επιτυχια.Και στο κατω κατω εδω ειναι θρεντ χαβαλεδιασματος του μουντιαλ και οχι μεμψιμοιριας των εθνικων μας προβληματων.Originally posted by BigBOSS View PostΆντε πάλι, τι το λες τώρα αυτό για να μειώσεις κάτι; δεν είπε κανείς ότι ανήκουμε στις top 10 ομάδες του κόσμου. Εδώ θα μου πεις πως όταν πήραν το Euro πολλοί τους κατηγορούσαν.....ναι τελικά είμαστε για ένα χέρι ξύλο ομαδικώς
Χθες προσωπικά είδα το καλύτερο παιχνίδι έως τώρα του μουντιάλ και την πρώτη ανατροπή. Είμαι υπερευχαριστημένος και δεν εχω καμιά απαίτηση πια να προκριθούμε ή να νικήσουμε την Αργεντινή.
Πράματι το στήσιμο της ομάδας έφταιγε.
Δεν εχει σημασια.Η κινηση μετραει Ραμπ και ειναι ετσι κι αλλιως κοκκινη καρτα.Originally posted by Ramparter View PostΕχω την αισθηση οτι δεν τον πηρε.

Leave a comment:
-
Σωστός ο Ground.
Χαίρω πολύ Big_Boss, ας παρακολουθούσες τι έγραφα τόση ώρα
παρακολουθώντας μόνο τη σημαία όπως είπα, χάνεις το δάσοςΚαι ναι δεν έχω ιδέα απο μπάλα σε αντίθεση με τα 10.000.000 των Ελλήνων.
κι επίσης ποιος χέστηκε για την ομάδα ποδοσφαίρου και σιγά το εθνικό ζήτημα.
Τα πραγματικά προβήματα δεν ταξίδεψαν στην Νότιο Αφρική.
Leave a comment:
-
Egw den exw tipote me thn ethnikh omada, alla me ton ntoro pou ginetai kai th ethnikh synidish pou pan na mas perasoun.
Akoma xeirotera epeidh mas anagazoun ta media na perimenoume pragmata pou DEN mporei na ta kanei h omada.
Egw hthela ligh prosgeiwsh gia na efxaristithw perissotero thn nikh, oxi apogeiwsh xwris vash wste na ponesei perissotero otan xanoume...
Leave a comment:
-
Και γράψαμε τόσα post για να καταλήξουμε στο αυτονόητο, πως νικήσαμε αλλά δεν είμαστε Βραζιλία:xp:
δεν έχουμε τις ικανότητες μιας Αργεντινής ή Ισπανίας.....
Και ναι δεν έχω ιδέα απο μπάλα σε αντίθεση με τα 10.000.000 των Ελλήνων.
Leave a comment:
-
Φαίνεται
Και όχι δεν ασχολούμαι με μπάλα.
Η Εθνική έπαιξε καλά για τις δυνατότητές της. Ούτε κι εγώ συμφωνώ με το να απαξιωνουμε τις προσπάθειές τους γιατί όπως το έγραψες και πιο πάνω, δεν είμαστε Αργεντινή. Δε μπορώ να έχω την απαίτηση ο Χαριστέας να παίζει αλά Μessi.
Αυτό λέω τόση ώρα.
Η Ελλάδα έχει περιορισμένες ικανότητες. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα σα φίλαθλο και ποδοσφαιρόφιλο είναι να παίζει 200% σύμφωνα με τις ικανότητες που έχουν. Όταν το κάνουν αυξάνονται οι πιθανότητες μας να κερδίζουμε. Όταν δεν το κάνουν, παρουσιάζουμε αποκαρδιοτικό θέαμα.
Leave a comment:
Leave a comment: