Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 MIRC Gathering

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    Το έβαλα κι εγώ το irc, είμαι ήδη στο channel.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Δυστυχώς δεν θα δω ούτε αυτή τη φορά την παρουσίαση της MS. Κρίμας, και θα είχε πολύ χαβαλέ. Για όσους ακόμα δεν προλάβουν live κάποια παρουσίαση, ας ρίξουν μια ματιά εδώ

Spoiler-free E3 press conference thread

Θα προλάβω Ubisoft στις 01:00 και Sony οπωσδήποτε στις 04:00, δεν πα να κουτουλάω από τη νύστα

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τι λέει, ξεκίνησε; Έχει μπει κανείς στο κανάλι;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Σήμερα έχει Κονάμι, MGSV κτλ

θα είμαι μέσα irc

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χμμ,οπότε αύριο πάω Καρδάμαινα για καφέ,μπείτε κι άλλοι.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Για να μπαίνουμε σε ρυθμούς Ε3 σιγά σιγά. Αύριο στις 20:00 έχει pre-E3 παρουσίαση η Konami. Λογικά θα είμαι μέσα.

Konami Live Stream
    Gamespot Live Stream

Πρέπει να το είχα ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει. Για όσους βαριούνται να κάνουν ρυθμίσεις, απλά εγκαταστήστε έναν IRC client (mIRC, chatzilla, κλπ) και πατήστε εδώ: Link για το IRC κανάλι

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σωτήριο link. Πρόλαβα να φάω μόνο μερικά spoilers σχετικά το χρώμα και τη μνήμη της κονσόλας Μόλις τελείωσα την προβολή, πάω να δω τώρα στο νετ τι πέρασαν στο ντούκου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παιδια αν μπορειτε στειλτε μου link που να δω επαναληψη, δε θελω να δω τιποτε σποιλερ. Ιτ'ς γκονα μπι λετζεν-γουειτ φορ ιτ-.... ΝΤΕΡΙ, ΛΕΤΖΕΝΝΤΕΡΙ!!!

edit ολα οκ
    ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=559896

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά ρε σεις;Εγώ ξενιτεύτηκα και βρήκα και πρόσβαση και όλα και είμαι έτοιμος για την παρουσίαση.Αίσχος δε ντρέπεστε όλοι σας.
    Δώστε λινκ για την παρουσίαση.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τελικα εγω δεν το χω τοσο νωρις, λογικα θα λειπω, αλλα θα μπω μετα για να σχολιασουμε ή να κραξουμε αναλογα με το τι θα δουμε .
    Οπως ειπαν απο MS το focus θα ναι κυριως στο hardware και σε services κτλ παντως και οχι σε παιχνιδια (στην Ε3 το focus θα ναι σε παιχνιδια). Παντως απο "blockbusters" συμφωνα με τα πρωτα teasers θα δουμε Fifa 14 και sequel σε καποιο μεγαλο racing franchise (PGR5/FM5). Μακαρι να ναι PGR τουλαχιστον.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ..

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Stis 20:00 guys...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τι ώρα είναι τελικά ; Εγώ μπορώ μέχρι 21:00 περίπου γιατί 21:15 πρέπει να πάω Γερμανικά :xp:.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι ουτε εγω μπορω να το δω live αλλα θελω να βρω ενα link για video μετα χωρις να φαω big spoilers.

Αν μαλιστα το θυμηθει κανενας ας ποσταρει καπου για μας ή να στειλει ενα πμ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κι εγώ δυστυχώς θα βολευτώ με κάνα after streaming video. Θα κλείσω και όλα τα tabs για να μην φάω spoilers στη μάπα

Leave a comment:

Working...
X