Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 MIRC Gathering

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GO chatbox FTW ρε..

Comment

• Sout esy Loser, siga mhn anoigoume 2 browsers
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Στις 8 ε;Εκτός απροόπτου θα μπω κι εγώ.Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που φεύγω σήμερα και όχι αύριο.
        Carpe diem

Comment

• Δυστυχώς θα δουλεύω εκείνη την ώρα...Κρίμα,ήθελα πως και πως να το δω.Είχα περάσει πολύ καλά την προηγούμενη φορά στο mirc...Άντε ποσταρετε τα νέα για να τα μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

• Κι εγώ δυστυχώς θα βολευτώ με κάνα after streaming video. Θα κλείσω και όλα τα tabs για να μην φάω spoilers στη μάπα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Ναι ουτε εγω μπορω να το δω live αλλα θελω να βρω ενα link για video μετα χωρις να φαω big spoilers.

Αν μαλιστα το θυμηθει κανενας ας ποσταρει καπου για μας ή να στειλει ενα πμ.
              Do a barrel roll!

Comment

• Τι ώρα είναι τελικά ; Εγώ μπορώ μέχρι 21:00 περίπου γιατί 21:15 πρέπει να πάω Γερμανικά :xp:.

Comment

• Stis 20:00 guys...
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ..

Comment

• Τελικα εγω δεν το χω τοσο νωρις, λογικα θα λειπω, αλλα θα μπω μετα για να σχολιασουμε ή να κραξουμε αναλογα με το τι θα δουμε .
                      Οπως ειπαν απο MS το focus θα ναι κυριως στο hardware και σε services κτλ παντως και οχι σε παιχνιδια (στην Ε3 το focus θα ναι σε παιχνιδια). Παντως απο "blockbusters" συμφωνα με τα πρωτα teasers θα δουμε Fifa 14 και sequel σε καποιο μεγαλο racing franchise (PGR5/FM5). Μακαρι να ναι PGR τουλαχιστον.

Comment

• Καλά ρε σεις;Εγώ ξενιτεύτηκα και βρήκα και πρόσβαση και όλα και είμαι έτοιμος για την παρουσίαση.Αίσχος δε ντρέπεστε όλοι σας.
                        Δώστε λινκ για την παρουσίαση.
                        Carpe diem

Comment

• Παιδια αν μπορειτε στειλτε μου link που να δω επαναληψη, δε θελω να δω τιποτε σποιλερ. Ιτ'ς γκονα μπι λετζεν-γουειτ φορ ιτ-.... ΝΤΕΡΙ, ΛΕΤΖΕΝΝΤΕΡΙ!!!

edit ολα οκ
                          ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=559896
                          Do a barrel roll!

Comment

• Σωτήριο link. Πρόλαβα να φάω μόνο μερικά spoilers σχετικά το χρώμα και τη μνήμη της κονσόλας Μόλις τελείωσα την προβολή, πάω να δω τώρα στο νετ τι πέρασαν στο ντούκου.

Comment

• Για να μπαίνουμε σε ρυθμούς Ε3 σιγά σιγά. Αύριο στις 20:00 έχει pre-E3 παρουσίαση η Konami. Λογικά θα είμαι μέσα.

Konami Live Stream
                              Gamespot Live Stream

Πρέπει να το είχα ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει. Για όσους βαριούνται να κάνουν ρυθμίσεις, απλά εγκαταστήστε έναν IRC client (mIRC, chatzilla, κλπ) και πατήστε εδώ: Link για το IRC κανάλι

Comment

• Χμμ,οπότε αύριο πάω Καρδάμαινα για καφέ,μπείτε κι άλλοι.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X