Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυμναστική

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Vaynard View Post

οχι εγω κανω τα προγραματα μου κανονικα δεν εχει ατασταλιες
    Δεν εχω ορεξη πλεον να κανω τα κανονικα προγραμματα
    Ετσι και αλλιως ακομα και στις καλες εποχες 3 φορες την εβδομαδα πηγαινα γυμναστηριο με πολυ καλα αποτελεσματα.

Απλα τωρα κανω ξερω γω μονο ωμους την μια μερα,την αλλη μονο τρικεφαλο κτλ.
    2 φορες την εβδομαδα μου βγαινει ενα 15λεπτο τη φορα(σε 16-18 μερες ολοκληρωνω ολες τις μυικες ομαδες) και μπορω να πω οτι ακομα και η μιση ωρα τη εβδομαδα στο συνολο,(με κραταει χωρις να πεφτω) σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο(για μισαωρο/7μερες).
    Σιγουρα παντως δεν μπορω να φτασω στα ορια μου με αυτον τον τροπο,ουτε να ανεβαζω κιλα.Η μαλλον μπορει να ανεβαζω το πολυ 2,5 κιλα το εξαμηνο ας πουμε,αλλα τωρα και αυτο ειναι δυσκολο.

Comment

Με σωστή διατροφή και μηδαμινή άσκηση μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.Αργούν μεν,είναι υπαρκτά δε.
      Όταν για ένα χρονικό διάστημα πήγαινα σε διατροφολόγο,παρόλο που δεν γυμναζόμουν καθόλου,και βάρος έχανα και μύες έφτιαξα σα να πήγαινα γυμανστήριο,όχι τόσο φουσκωμένους βέβαια.
      Πιστεύω πως το 99% είναι η διατροφή.Η γυμναστική βοηθάει για ταχύτερα αποτελέσματα καθώς και μεγαλύτερη βελτίωση.
      Carpe diem

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
        οχι δεν ειπα αυτο δεν ξερω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα
        Αναφέρομαι στον υπερβολικό όγκο ενός bodybuilder. Για εμένα πρότυπο Fitness είναι τα αρχαιοελληνικά αγάλματα

Comment

Originally posted by Deus View Post
          Καταραμένε ίσως να ισχύει αυτό που λες,το ότι δηλαδή η γυμναστική ως έναν βαθμό μετριάζει τα αποτελέσματα της κακής διατροφής,όμως μια τέτοια κατάσταση για βάθος χρόνου κάθε άλλο παρά καλή είναι καθώς τα αποτελέσματα μιας κακής διατροφής δεν είναι μόνο κιλά και οκνηρία αλλά χοληστερίνες,τριγλυκερίδια κτλ κτλ τα οποία είναι υπεύθυνα για ζάχαρο,καρδιακά νοσήματα και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Οπότε καταλήγουμε πάλι σε αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω,ότι η γυμναστική πρέπει να συνδυάζεται και με την σωστή διατροφή γιατί διαφορετικά είναι δώρο άδωρο.
          Υγεία είναι πρώτα απ' όλα η ζωτική ενέργεια και η καλή διάθεση, πράγματα τα οποία η γυμναστική εξυπηρετεί σε βαθμό που οι περισσότεροι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί, αυτό προσπαθώ να περάσω.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Kαι η καλή διατροφή τα εξυπηρετεί. Heck, ακόμα και το πλύσιμο του προσώπου με ένα καλό σαπούνι τα εξυπηρετεί.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
              Kαι η καλή διατροφή τα εξυπηρετεί. Heck, ακόμα και το πλύσιμο του προσώπου με ένα καλό σαπούνι τα εξυπηρετεί.
              Αυτό τι σχέση έχει με την γυμναστική;

sigpic

Comment

Originally posted by Somari View Post
                Το δεύτερο τα εξυπηρετεί όντως, αλλά σε αμελητέο βαθμό.

Όσον αφορά το πρώτο, η (φτωχή) μου εμπειρία δείχνει πως δυστυχώς δεν το κάνει, τουλάχιστον όχι σε συγκρίσιμο βαθμό με τη γυμναστική.

Η γυμναστική μπορεί (έστω και σε σπάνιες περιπτώσεις) μέχρι και να κάνει τον καταθλιπτικό ευτυχισμένο κι αυτό δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα.

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
                  Το δεύτερο τα εξυπηρετεί όντως, αλλά σε αμελητέο βαθμό.

Όσον αφορά το πρώτο, η (φτωχή) μου εμπειρία δείχνει πως δυστυχώς δεν το κάνει, τουλάχιστον όχι σε συγκρίσιμο βαθμό με τη γυμναστική.

Η γυμναστική μπορεί (έστω και σε σπάνιες περιπτώσεις) μέχρι και να κάνει τον καταθλιπτικό ευτυχισμένο κι αυτό δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα.
                  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις δίαιτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη; Τον πρώτο καιρό σε γονατίζει, αλλά μετά νιώθεις άλλος άνθρωπος.
                  Originally posted by Raf

Comment

Δεν είναι το τι έχω δοκιμάσει εγώ, είναι το τι δοκιμάζεται γενικά γύρω μου. Αυτό που αναφέρεις πρώτη φορά το ακούω, ίσως να πιάνει. Περισσότερο είχα στο μυαλό μου πιο κοινά διατροφικά πρότυπα (πολλά λαχανικά και φρούτα και ου το καθεξής).

Comment

Να κάποια χρήσιμα tips/facts που βρήκα σε περιοδικό:

Comment

Όταν λέει πχ 1. Δεν υπάρχει.... εννοείότι η παράγραφος 1 είναι μύθος και άρα ...υπάρχει..., ή η παράγραφος 1 λέει την αλήθεια;
                        Originally posted by Raf

Comment

Ισχύει, είναι πολύ κακογραμμένο άρθρο αν και λέει πολλά όντως σωστά πράγματα.

Comment

Nαι δε μου απαντήσατε όμως...
                            Δεν υπάρχει τοπικό χάσιμο λίπους είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΜΑΤΑ; Πως στο καλό πρέπει να το διαβάσω;
                            Originally posted by Raf

Comment

Είναι αλήθεια.
                              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

θενκς
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X