Ok, υπάρχουν πολλά είδη Fan boyz. Πιο ξεχωριστά, με διαφορά, σε αυτή τη γενιά είναι τα hardcore fan boyz της Ninty.
(Εννοείται υπάρχουν και οι Normal άνθρωποι - Ninty fans, δε μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακούλι).
Tις περισσότερες φορές τα συγκεκριμένα άτομα, εξοργίζονται με τις αναφορές στην αγαπημένη τους εταιρεία και σου λένε να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της. lol
Δε δέχονται αρνητικά σχόλια και οι αναφορές σου πρέπει να υπακούουν σε συγκεκριμένους κανόνες savoir vivre
Εκφράζονται με διάφορους τρόπους. Κατά κύριο λόγο με επιθεση/αγανάκτηση για να σε αποθαρρύνουν.
Εδώ λοιπόν, αναφέρουμε ιστορίες, ατάκες, κλισέ κ.α απ'τα αγαπημένα μας παιδιά (της εν λόγω εταιρείας).
Αρχίζω...
Τόλμησα να πω εντυπώσεις απ'το Trailer του The Last Story κι ολοκλήρωσα την αναφορά μου κάπως έτσι :
Τι το ήθελα? LOL
Πως τόλμησα να είμαι επιφυλακτικός!? Το τι Sakaguchi-α έχω ακούσει. δε λέγεται.
Πιο πρόσφατο σχόλιο (ξέρω ότι καίγεστε):
λολ wtf!? Mε λίγα λόγια είμαι Sony Fan boy της Microsoft, Πολέμιος της Ninty.
Eάν εκφραζόμουν πραγματικά αρνητικά για την Nintendo, τι θα γινόταν!? Θα με δολοφωνούσαν σα τον Troktiko. λολ
Προσωπικά διασκεδάζω αρκετά/
(Εννοείται υπάρχουν και οι Normal άνθρωποι - Ninty fans, δε μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακούλι).
Tις περισσότερες φορές τα συγκεκριμένα άτομα, εξοργίζονται με τις αναφορές στην αγαπημένη τους εταιρεία και σου λένε να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της. lol
Δε δέχονται αρνητικά σχόλια και οι αναφορές σου πρέπει να υπακούουν σε συγκεκριμένους κανόνες savoir vivre
Εκφράζονται με διάφορους τρόπους. Κατά κύριο λόγο με επιθεση/αγανάκτηση για να σε αποθαρρύνουν.
Εδώ λοιπόν, αναφέρουμε ιστορίες, ατάκες, κλισέ κ.α απ'τα αγαπημένα μας παιδιά (της εν λόγω εταιρείας).
Αρχίζω...
Τόλμησα να πω εντυπώσεις απ'το Trailer του The Last Story κι ολοκλήρωσα την αναφορά μου κάπως έτσι :
το jRPG News είναι αρκετά επιφυλακτικό με την κυκλοφορία του The Last Story κι εύχεται μέχρι την τελική του έκδοση να έχουν βελτιωθεί όλες ή τουλάχιστον οι περισσότερες αδυναμίες του.
Πως τόλμησα να είμαι επιφυλακτικός!? Το τι Sakaguchi-α έχω ακούσει. δε λέγεται.
Πιο πρόσφατο σχόλιο (ξέρω ότι καίγεστε):
λολ wtf!? Mε λίγα λόγια είμαι Sony Fan boy της Microsoft, Πολέμιος της Ninty.
Eάν εκφραζόμουν πραγματικά αρνητικά για την Nintendo, τι θα γινόταν!? Θα με δολοφωνούσαν σα τον Troktiko. λολ
Προσωπικά διασκεδάζω αρκετά/
Comment