Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nerds... Nea moda?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ε ναι φυσικα και ειναι πολυ πιο αποδεκτο. Στις καφετεριες πλέον είναι πολλοί που έρχονται με laptops επειδη υπάρχει wi-fi. Παλια αν έσκαγες με laptop ετρωγες χαλαρα κράξιμο (βεβαια τοτε δεν υπηρχε και λογος να ερθεις με laptop διοτι δεν υπηρχε wi-fi).
    Χαρακτηριστικα θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαρει ενα απο πρωτα κινητα με mp3 (και το πρωτο που ηταν συμβατο με java rampo ), το siemens SL45i (ποιος μαγκας το θυμαται; ) και είχα σκασει στην καφετερεια με τα ακουστικα και το κινητο στο χερι! Ε, εφαγα κράξιμο!!

Και τωρα παντως αν μιλαμε για πιο εξειδικευμενα geek (και καλα) δραστηριοτητες, ειναι αποδεκτες αναλογα με την παρεα. Αν πχ αρχισω και μιλαω για video games anime gadgets κτλ με παρεα που δε σηκωνει και πολλα πολλα, πρεπει να ειμαι συντομος γιατι αν το παρατραβηξω τη βαψαμε (παλιοτερα δεν υπηρχε περιπτωση να πω λεξη)
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

οτι είναι πιο καταναλωτικό είναι και πιο μοδάτο, η νέα φάση πραγμάτων στη ζωή μας μας θέλει κλεισμένους σε ένα σπίτι μπροστά σε ένα pc να αγοράζουμε εικονικές μαλακίες απο το ιντερνετ και τη γυναίκα ένα υπερκαταναλωτικό όργιο των εμπορικών κέντρων και αρκετά πιο πουτανίτσα απο ότι στο παρελθόν, τι καλά να ενώναμε αυτούς τους δύο κόσμους ώστε να τα πέρναμε απο παντού?

ας κάνουμε το big bang theory

καλά και γω μέχρι ένα σημείο δε πάω πίσω , μετά τη σειρά έκατσα και είδα όλα τα star wars να δω γιαπιο λόγο έχει φάει τόσο κολημα ο Σέλντον με τον vader....

Αλλα γενικά χέστηκα τι είναι κουλ και τι όχι, δεν έγινα fan του star wars επειδη ειναι κουλ, πάντα αντιπαθούσα πχ τα clubs και το ποδόσφαιρο, δε πρόκειτε να πηγαίνω εκεί επειδή θα μου τοπ πεί κάποια ηλίθια σειρά.

Comment

Συγνώμη, είμαι ο μόνος που γελάει με όλα αυτά; Δήλαδή η ενασχόληση με την τεχνολογία έχει γίνει σαφώς πιο μαζική, άρα και αποδεκτή, αλλά τα nerds; Ε, όχι δα.

Δεν ξέρω, ίσως φταίει το ότι έχω κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου σαν nerd από τους υπόλοιπους, πάντως δεν βλέπω καμία αποδοχή. Ούτε 1% περισσότερη από πέντε χρόνια πριν.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Otan milaw gia nerds enow thn enasxolhsh me kapoia pragmata, oxi to look tou xontrou typou me ta gyalia pou ntynetai Spok thn mera pou den einai apokries kai menei sto ypogeio twn goniwn tou 24/7...
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
            Otan milaw gia nerds enow thn enasxolhsh me kapoia pragmata, oxi to look tou xontrou typou me ta gyalia pou ntynetai Spok thn mera pou den einai apokries kai menei sto ypogeio twn goniwn tou 24/7...
            Ε, "η ενασχόληση με κάποια πράγματα" είναι πιο αποδεκτή, αλλά το να ξέρεις την έκταση της Ουγκάντα, το πότε εκλέχτηκε ο Ούγκο Τσάβεζ, το πως κάνεις hack έναν υπολογιστή, την τετραγωνική ρίζα του 1337 και άλλα τέτοια, εξακολουθεί κοινωνικά να μην είναι προσόν, μην πω να είναι και μειονέκτημα.

Κοινώς, ο όρος για εμένα δεν ταυτίζεται με το "καμμένος", αλλά εμπεριέχει και σε μεγάλο βαθμό την έννοια "σπασικλάκι", άτομο, δηλαδή το οποίο περιορίζει συνήθως κοινωνικές δραστηριότητες για να ασχοληθεί με άλλα, "εγκεφαλικά" πράγματα. Nerds, άλλωστε, λέγονται και στα σχολεία αυτοί που διαβάζουν πολύ π.χ.

Comment

Egw den eipa pws exei ginei koinwniko proson alla moda, den htan koinwniko proson oi vates sta rouxa, oute to mali afana, parola afta eginan kapoia stigmh kai koinwnika apodekta kai moda opws ta tatoo as poume.

Twra katalaves ti lew?
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Egw den eipa pws exei ginei koinwniko proson alla moda, den htan koinwniko proson oi vates sta rouxa, oute to mali afana, parola afta eginan kapoia stigmh kai koinwnika apodekta kai moda opws ta tatoo as poume.

Twra katalaves ti lew?
                ΟΚ, όπως το θέτεις τώρα δε μπορώ να διαφωνήσω.

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
                  Συγνώμη, είμαι ο μόνος που γελάει με όλα αυτά; Δήλαδή η ενασχόληση με την τεχνολογία έχει γίνει σαφώς πιο μαζική, άρα και αποδεκτή, αλλά τα nerds; Ε, όχι δα.

Δεν ξέρω, ίσως φταίει το ότι έχω κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου σαν nerd από τους υπόλοιπους, πάντως δεν βλέπω καμία αποδοχή. Ούτε 1% περισσότερη από πέντε χρόνια πριν.

ακριβως το ιδιο πιστευω. Και μιας και εγω μενω γιαννενα , μπορεις να φανταστεις να εμφανιστει κανεις ναυτακια με γυαλια και να πινει ποτο παιζοντας ποκεμον?
                  Ε ουτε καν! Το οτι μου αρεσουν τα βιντεο-παιχνιδια δε σημαινει ουτε οτι καιγομαι , ουτε οτι ειναι η ζωη μου , ουτε οτι δεν εχω αλλες 15 ασχολιες
                  Αν ποτε γινω "σπασικλας" aka nerd ελπιζω να βρεθει κανεις και να μου πει το γνωστο αμερικανικο ρητο, "get a life man!"

Twra katalaves ti lew?
                  καταρχας ενας nerd ΠΟΤΕ δε μπορει να γινει μοδα. Καθε εποχη δινει τον δικο της ορισμο του σπασικλα. Για να εισαι nerd πρεπει να εισαι κολλημενος, διαφορετικος απο τους αλλους. Εαν πχ ολοι σκανε με λαπτοπ στα flo cafe , ο nerd θα σκασει με γυαλια εικονικης πραγματικοτητας ή οτι αλλο. Εννοω οτι παντα ενας nerd πορωνεται πολυ περισσοτερο απο οτι ο μεσος ορος, κολλαει.
                  Ο μεσος ορος ασχολειται το ιδιο ή και λιγοτερο σε σχεση με 10 χρονια πριν με ηλεκτρονικα παιχνιδια και κομικ και ολα αυτα. Τοτε υπηρχαν πολλες παρεες που παιζανε μπιλιαρδο σε arcade stores, αγοραζανε κομικ του σουπερμαν κτλ. Τωρα αντε να δεις 2 γκομενες να παιζουν φαρμα σε ενα καφε, σιγα το πραγμα

Comment

Read previous posts.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by morfeas-dsl- View Post
                      Ο μεσος ορος ασχολειται το ιδιο ή και λιγοτερο σε σχεση με 10 χρονια πριν με ηλεκτρονικα παιχνιδια και κομικ και ολα αυτα. Τοτε υπηρχαν πολλες παρεες που παιζανε μπιλιαρδο σε arcade stores, αγοραζανε κομικ του σουπερμαν κτλ
                      Ειδικά για τα arcades ισχύει αυτό, αλλά για την τεχνολογία γενικότερα όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο "τρυπάκι".

Comment

Oxi kanete lathos, den eksafanisthkan ola afta, aplws alaksane morfh.

Anti twra o kosmos na phgainei sta arcades, phgainei sta net cafe kai kanei to idio pragma, anti na agorazei ta comics ta diavazei mesw internet.
                        Deite ti pwlhseis kanoun oi tainies ths Marvel kai ths DC...

Egw pistevw pws isxyei to akrws antitheto, o mesos oros den exei meiwthei, alla exei afksithei kata apistefto arithmo.

Kai tha ksanapw allh mia fora, "Nerd" den einai oute o eksarthmenos oute o kollhmenos, Nerd einai ena atomo me kapoia endiaferonta pou paliotera thewrountan flwrika.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Oxi kanete lathos, den eksafanisthkan ola afta, aplws alaksane morfh.

Anti twra o kosmos na phgainei sta arcades, phgainei sta net cafe kai kanei to idio pragma, anti na agorazei ta comics ta diavazei mesw internet.
                          Deite ti pwlhseis kanoun oi tainies ths Marvel kai ths DC...
                          Ναι ground μαζι σου φίλε, αυτο εννοούσα

Comment

@morfeas:Get a life?I'm a gamer.I have many lives.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by morfeas-dsl- View Post
                              ακριβως το ιδιο πιστευω. Και μιας και εγω μενω γιαννενα , μπορεις να φανταστεις να εμφανιστει κανεις ναυτακια με γυαλια και να πινει ποτο παιζοντας ποκεμον?
                              Ε ουτε καν!
                              Έτσι μπράβο. Και φαντάσου να έμενες Θεσσαλονίκη! Αλλά ο Ground εξήγησε ότι δεν εννοεί αυτό ακριβώς.

Comment

Originally posted by Altair View Post
                                @morfeas:Get a life?I'm a gamer.I have many lives.

φιλε πραγματικα μετρησε πολυ η ατακα!!!

Comment

Working...
                                X