Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παντόφλα: Καλοκαίρι Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλα θα ηταν...
    Do a barrel roll!

Comment

καλά θα ήταν... να *αμάς ή να έχανες κιλά ?

Να σημειώσω πως όντως η αρχή έγινε απ'τον Xenovagrant που η αξία της μίας παντόφλας του είναι μεγαλύτερη (άνετα) από όλα τα Terranigma της εικόνας

ΑΛΛΑ

ξεπεράστηκε εύκολα μερικές ώρες αργότερα απ'τη θρυλική ~πλέον~ που μας παρουσίασε ο Evans.

Αναρωτιώμαι υπάρχει ακόμη?

Η λογική λέει πως μάλλον την πούλησε σε κανα ebay και κολυμπά στη χλίδα τώρα.
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Proswpika nomizw pws h pantofla tou xeno den ginetai topped me tipote.
        Se poia photo tou evans anaferesai?
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

ήταν top για μερικές ώρες.

Του Evans ήταν μία άσπρησαν τσόκαρο κλειστό από μπροστά, με μικρές τρύπες για να μπαίνει αέρας στα δακτυλοπόδια. Το πίσω μέρος ήταν φυσικά ακάλυπτο.

Δε μπορώ να την περιγράψω διαφορετικά. Μερικές φορές τα λόγια δε φτάνουν μπρος στα μεγαλεία

Comment

Μήπως εννοείς σαμπό, αυτές τις οικτρές πλαστικούρες που φοριούνται πολύ τα τελευταία χρόνια και όλοι λένε πως είναι τρομερά άνετα?

Τα σιχαίνομαι, και μου είναι ακόμα πιο ακατανόητο το ότι τα φοράνε όλοι οι γιατροί σε νοσοκομεία (που στέκονται πολλές ώρες, οπότε μάλλον είναι όντως άνετα) αν και πρόκειται για ένα άχαρο κομμάτι ΠΛΑΣΤΙΚΟ!

EDIT - Για να μη λέτε πως ο admin υστερεί σε παντόφλες, ορίστε οι δικές μου...

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ναι!!!

Aυτό σε άσπρο είχε!! Δε θυμάμαι να είχε λουράκι.

Πάντως κι εγώ έχω ακούσει πως είναι εξαιρετικά βολικά

Comment

τακουνάκι;

Comment

]

Comment

Kai meta koroidevete emena pou exw 2 PSP
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Άσπρα σαμπό έχω αλλά κάθε άλλο παρά πλαστικά είναι . Θα τα αποκαλύψω ~ με την νέα τρύπα που απέκτησαν μετά από 4 - 5 χρόνια non stop χρήσης ~ όταν έρθει η ώρα .

Πολύ δυνατές συμμετοχές, βέβαια λείπουν αρκετοί από το θέμα και με ενοχλεί ιδιαίτερα θα έλεγα. Που είναι ο φλώρος ο Dj; Περίμενα να μας τιμήσει, από ότι φαίνεται όμως ασχολείται ακόμα με το ξεκλείδωμα του SC II.

Ο Ryu μου άρεσε που έβαλε και τη στιγμή που ο Sonic γίνεται Super Sonic . Δε μας ανέφερε με πόσες προσπάθειες τα κατάφερε.

Τέλος τίτους μπορεί να κοροϊδεύεις τα τιτάνια σαμπό (μου), αλλά όταν μπει το πόδι σου μία φορά μέσα τους δε θα θες να δοκιμάσεις άλλη παντόφλα.

Comment

Μες την μέση του Αυγούστου, με κάλτσες και χειμωνιάτικες παντόφλες. Είναι ο wesker που τον έβγαλα χτες.

Comment

Επειδη η εκδικηση μου θα ειναι τρομερη (και επειδη το κωλοστικακι του οτε γαμιεται πατοκορφα οταν παω να κανω upload φωτογραφια), εχω ετοιμη επικων διαστασεων και συλληψης φωτο με games του καλοκαιριου και παντοφλαρα γκραντε. ΓΚΡΑΑΑΑΑΝΤΕ ΛΕΜΕ!

Θα δουμε ποιος ειναι ο φλωρος μετα, τα σαμπω μου μεσα!
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Οριστε λοιπον ΚΥΡΙΟΙ!

Φωτο made in Sifnos via HTC Desire, μεσα στο υπερδωματιο προσωπικου στο οποιο και κατοικω. Στην εν λογω φωτο διακρινονται ολα τα φετινα καλοκαιρινα αποκτηματα. Φυσικα απο αυτα δεν μπορω να παιξω το StarCraft (γαμω τον οτε και τα κωλοστικακια του), το zelda και το Patapon 2 γιατι πολυ απλα δεν εφερα τον καταλληλο εξοπλισμο (κοινως δεν πηρα μαζι μου τις φορητες κονσολες).

ΟΜΩΣ! Διακρινεται εις κεντρικοτατον σημειον η υπερπαντοφλα των δυο ηπειρων, ακρως κλασσικοκαλοκαιρινη με πινελιες gaming μεσα της. Φυσικα το ετερον της ημιση που το 'χει σε εκτιμηση βρισκεται κατω, αδυνατοντας να πιστεψει την θεση του δεξιου ποδιου τραγου που βρισκεται διπλα της.

Ολα τα υπολοιπα ειναι απλως δευτερα..... Jim Raynor approves.
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X