Announcement

Collapse
No announcement yet.

Λειτουργία Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λειτουργία Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά

Σήμερα είναι μεγάλη ημέρα, καθώς θα ξαναλειτουργήσει ο Ιερός ναός της Παναγίας Σουμελά, επίσης γίνεται και στον Ιερό ναό της Βέροιας Παναγίας Σουμελά σεαπευθείας μετάδοση της Λειτουργίας, και αργότερα θα γίνει και απο την Μονή στον Πόντο.

Είναι μία ιστορική στιγμή.

Ξεκίνησε live στην ΕΤ3 μετά από 87 χρόνια, θα γίνει ξανά λειτουργία!

Comment

Θα το γράψω σε DVD να το δείχνω στα εγγόνια μου
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Σαν τοπικ ειναι ακυρο αλλα οντως η λειτουργια μετα 87 χρονια στον Ναο της Παναγιας Σουμελα ειναι αν μη τι αλλο συγκηνητικο γεγονος για οσους πιστευουν.Καλο θα ηταν να λειπουν οι ειρωνιες σε τετοια θεματα..
        Deus Misereatur...
        Gloria filiorum patres i.e.m.e
        Viva los Vatos Locos

---------------------
        UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Τι ενοείς άκυρο.

Ήταν πραγματικά συγκινητικό, έστω για όσους πιστεύουν.

Comment

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να πηγαίνω στις λειτουργίες αυτές. Μην περιμένετε θαύματα, μην περιμένετε συγχωρέσεις. Ο Θεός μας εγκατέλειψε και μας άφησε υπεύθυνους για τους εαυτούς μας και για την Γη αυτή.

Μόνο αν πεθάνω και πάω Παράδεισο, τότε θα πιστέψω... Αφού δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει στην γέννα και κατάντησα κουφός και τυφλός και να τρέχουν οι γονείς μου για εγχειρήσεις, τότε τα μισώ όλα, το ίδιο και κάτι που νομίζει ότι είναι υπερφυσικά ανώτερο μου. Είμαι κύριος του εαυτού μου και σκληρός.

Οπότε καθιστώ αυτό το θέμα άκυρο... ~_~

Αν νομίζετε ότι τα πιστεύετε, τότε χαλάλι ο χρόνος σας.
            sigpic

Comment

έκλαψες?

Comment

Το μόνο που θα πω είναι να κρατήσει ο καθένας τα πιστεύω του για τον ευατό του και να σεβαστεί τις πεποιθήσεις των άλλων.Οι ειρωνείες καλό θα ήταν να λείπουν,νομίζω πως είμαστε ώριμοι άνθρωποι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Scatman, σιγά μην κλάψω. Δεν γίνεται πάντα με το καλό. Θέλουν και με το ζόρι, δηλαδή με το ξύλο.

Deus, δυστυχώς αυτά που πιστεύω υπερισχύουν όλα τα πιστεύω των λοιπών ανθρώπων. Πιστεύετε, όσο θέλετε.
                  sigpic

Comment

Αδειασέ μας τη γωνιά.
                    Εμείς (κάποιοι τουλάχιστον) πιστεύουμε σε κάτι.

Και αυτή η λειτουργία έγινε στον Πόντο, όπου οι Τούρκοι κατέστρεψαν τις αγιογραφίες, έχει να γίνει λειτουργία εδώ και 87 έτη, πήγε πάρα πολυς κόσμος, άλλος τόσος στο ναό στη Βέροια, και άλλος τόσος απο τηλεοράσεις.

Παρακαλώ όχι ειρωνικές προσβολές και υπονοούμενα για τις θρησκείες.

Η θρησκεία δεν είναι ομάδα ποδοσφαίρου!

Comment

Μα είναι δυνατόν, μέσα στο κατακαλόκαιρο να ανοίγει τόπικ για την Ιερά Μονή της Παναγίας του Σουμελά σε gaming site?

Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο.

Θεούσες μου, να πιστεύετε ότι θέλετε . Στην τελική χέστηκα που θα έλεγε κι ο Solid για τα πιστεύω του καθένα αλλά και λίγο σι λανς με τις ζέστες.

Η λύση είναι στα μπανάκια

Comment

Και η αλήθεια στους Σεξ Πίστολς θα προσέθετα, αλλά είμαι υπεύθυνος λάντζας εδώ και δε θα το κάνω.

Σεβαστή η πίστη του καθενός και σε τελική ανάλυση, όταν δε συγκινούμαστε από κάτι δεν ασχολούμαστε μαζί του. Το θέμα είναι λίγο ασυνήθιστο αλλά δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

Οπότε λοιπόν κρατήστε χαμηλά τους τόνους και, όντως, κάντε και κανένα μπάνιο και μην ασχολείστε με πράγματα που δε σας ενδιαφέρουν.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Πέτα το σταυρό και θα βουτήξω πρώτος πατερ Τίτους

Comment

Να ρωτήσω κάτι; Δεν υπάρχει Παναγία Σουμελά και κάπου στη Βόρεια Ελλάδα; Από αυτά που κατάλαβα υπήρχε και εκκλησία στον Πόντο η οποία λειτούργησε μετά από 87 χρόνια;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ναι, straier.

Έγινε στη Βέροια (ο ναος στη Βόρεια Ελλάδα-μαζεύτηκε ΠΑΡΑ πολυς κόσμος)
                              Και αμέσως μετά στον Πόντο, ύστερα απο 87 χρόνια...

Υπήρχε πάρα πολυς κόσμος, μέχρι κάτω απο το βουνο(γιατι είναι σε βουνο) είχαν πάει και έβλεπαν σε γιγαντοοθόνες....

Αν έβλεπες σε όλες τις αγιογραφίες με αγίους ξύναν τα κεφάλια των αγίων, και Πυροβολούσαν τις εικόνες (!),

Εγώ φοβόμουν μη γίνει καμια επίθεση των γκρίζων λύκων...
                              Αλλά μάλλον όχι.. ήταν ο Πατριάρχης απο τη Ρωσσία και Ρώσσοι πολλοί... θα γινόταν πόλεμος...

Comment

Working...
                              X