Originally posted by Xeno
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh DjSolid meeting @Athens 2010
Collapse
X
-
Ηταν αναλογα πως θα ημουν μετα τη δουλεια, και ημουν υπερβολικα κουρασμενος τελικα, δε πειραζει αλλη φορα..
-
Σε μια στοα καπου μεταξυ πανεπιστημιου, συνταγματος και μοναστηρακιου... τον κρυψαμε καλα γιατι τον ψαχνανε οι Spartans...
Leave a comment:
-
Εγώ έστειλα αλλά μου είπε ο Σόλιντ,να το αφήσω γιατί εκεί που τον σύρατε δεν θα σας έβρισκα με τίποτα.Που πήγατε τελικά;
Leave a comment:
-
Έχοντας χρησιμοποιήσει μετρό ακόμα και υπό χειρότερες συνθήκες (πόλη του εξωτερικού στην οποία είχα πάει πρώτη φορά), συμφωνώ.Originally posted by straier View PostΤο Μετρό/Ηλεκτρικό μην το φοβάσαι. Απλά κανονίστε σε πιο σταθμό θα συναντηθείτε με τα παιδιά, έχε και ένα κινητό εύκαιρο και θα είσαι ασφαλής. Δε μπορείς να χαθείς.
Leave a comment:
-
Αν πας με το αμάξι στο Μοναστηράκι τράβα κι ένα βίντεο.Αυτό που θα πρότεινα είναι το εξής: να κάνετε εσείς όλοι μια καλή συννενόηση και αν μπορεί κάποιος να έρθει Πειραιά με ηλεκτροτρεναπλοια δε ξέρω τι άλλο έχετε για να παμε μετά με το αμάξι μαζί στο μέρος που θα συναντηθούμε
Θα ήθελα πολύ να το δω.
Το Μετρό/Ηλεκτρικό μην το φοβάσαι. Απλά κανονίστε σε πιο σταθμό θα συναντηθείτε με τα παιδιά, έχε και ένα κινητό εύκαιρο και θα είσαι ασφαλής. Δε μπορείς να χαθείς. Ακόμα κι εγώ που χρειάζομαι χάρτη για αποστάσεις μεγαλύτερες των 200 μέτρων από το σπίτι μου τα καταφέρνω.
Leave a comment:
-
ROFL. Ε, ρε χαρακτηρισμός...Originally posted by TannoΚαλά ρε Κώστα. Τι χέστης είσαι ?
Leave a comment:
-
Καλά ρε Κώστα. Τι χέστης είσαι ? Εγώ που πήγα και μόνος μου, από πρώτη σκέψη πήρα μόνο ηλεκτρικό και Μετρό. Ξέρω αρκετά καλά τα μέρη. Όχι και πολύ καλά... Δεν ξέρω όμως και τα ονόματα των περιοχών.
Δεν είναι ανάγκη να φοβάσαι... Αν βγεις με τα πόδια και κάνεις μία βόλτα με το Μετρό, θα το συνηθίσεις.
Leave a comment:
-
Ρε πήγαινε στο σταθμο, και θα σταματησει κατευθειαν μοναστηρακι.
Ουτως η αλλως τερμα της γραμμής είναι, δεν γίνετε να πας αντίθετα.
Leave a comment:
-
Καλα, ΑΝ αποφασίσετε τίποτα στείλτε μου μήνυμα, πάω για δουλειά τώρα
Leave a comment:
-
Εγώ για να πώ την αλήθεια φοβάμαι αρκετά τους δρόμους γιατί δεν ξέρω Χριστό από την πόλη. Από εκεί και πέρα δε ξέρω,κι εγώ μετά τις πέντε έξι θα μπορώ από ότι το κόβω. Αυτό που θα πρότεινα είναι το εξής: να κάνετε εσείς όλοι μια καλή συννενόηση και αν μπορεί κάποιος να έρθει Πειραιά με ηλεκτροτρεναπλοια δε ξέρω τι άλλο έχετε για να παμε μετά με το αμάξι μαζί στο μέρος που θα συναντηθούμε,Άπλα και μόνο επειδή δεν εχω ιδέα από τους δρόμους. Για μένα αυτό είναι το πρόβλημα...
Leave a comment:
-
Με την καμμία όμως...Originally posted by Xeno View PostΣτην Αθηνα εχουμε ανακαλυψει το μετρο, μπορεις να μετακινηθεις και χωρις αυτοκινητο
.
Πειραια δε παιζει να ρθει κοσμος με τιποτα, ειναι απο τις πιο αβολες επιλογες. Μοναστηρακι/Θησειο κτλ παλι κατι γινεται.
Ά, και εγώ αύριο μπορώ μετά τις 7++++
Leave a comment:
Leave a comment: