Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τελικά... Εκλεχθήκαμε κύριοι!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Imrahil View Post
    Φτηνά τη γλίτωσες deus
    Ενώ εσείς όχι. Διάβασα στα νέα ότι τώρα η Αγγλική Κυβέρνηση θέλει να σας αναγκάσει να χρεώσετε χοντρά τα διδακτρά των πανεπιστημιών από 6000 ως 9000 λίρες.
    sigpic

Comment

Imrahil thn pathsate!
      H Agglikh kyvernish sas exei valei sto mati!
      Na dw pou tha vreite 9000 lires twra...
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ έστειλα ήδη email στο Cambridge με τα δίδακτρα που πληρώνουμε στο PhD στο ΕΚΠΑ. Τελικά λύση είναι μόνο το εσωτερικό.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Tanno View Post
          Ενώ εσείς όχι. Διάβασα στα νέα ότι τώρα η Αγγλική Κυβέρνηση θέλει να σας αναγκάσει να χρεώσετε χοντρά τα διδακτρά των πανεπιστημιών από 6000 ως 9000 λίρες.
          Θα ηθελα πολυ να ρωτησω "γιατι;" αλλα ξερω οτι δεν εχει νοημα...
          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
            Θα ηθελα πολυ να ρωτησω "γιατι;" αλλα ξερω οτι δεν εχει νοημα...
            Ο imrahil ζει Αγγλία, γι' αυτό... Όλοι ξέρουμε ότι σπουδάζει εκεί πάνω.
            sigpic

Comment

Ground Zero δεν κατάλαβες καλά. Η αγγλική (όχι η βρετανική) κυβέρνηση θα τους αναγκάσει όχι να χρεωθούν αλλά να χρεώσουν άλλους (ποιους δεν ξέρω) 6000 με 9000 λίρες. Το λέει καθαρά:

Διάβασα στα νέα ότι τώρα η Αγγλική Κυβέρνηση θέλει να σας αναγκάσει να χρεώσετε χοντρά τα διδακτρά των πανεπιστημιών από 6000 ως 9000 λίρες.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Kai egw shmera to prwi to proseksa Straier, afto shmenei mono ena pragma...
                H AGGLIKH kyvernhsh strefei tous foithtes prws tn tokoglyfia kai thn mafia.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Όχι προς την τοκογλυφία, προς το να πάρουν δάνεια, να βαρέσουν κανόνι και να φάνε τα λεφτά των φοιτητικών τους δανείων στην Καραϊβική πίνοντας μοχίτο στις παραλίες με γυμνές ιθαγενείς γύρω τους.

Μήπως τελικά συμφέρει?

Επίσης μήπως βγαίνουμε off topic?
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Εγώ τελειώνω φέτος και αν κάτσω του χρόνου για μεταπτυχιακό θα είναι με υποτροφία οπότε δε με αφορά. Βέβαια θα ήθελα να χρεώσω σε κάποιο κοροιδάκι τα δίδακτρα μου όπως λέει ο τάννο, αλλά δεν κάθονται, μόλις με δουν να'ρχομαι ανεβαίνουν στα δέντρα και τρώνε μπανάνες(κλασικοί Ευρωπαίοι)

edit: Στη διαδήλωση πήγα ως σωστός Έλληνας

Comment

Tελικά εκλεχθήκαμε κύριοι Τον νόμο δεν τον ήξεραν ούτε οι δικαστικοί, πόσο μάλλον εμείς, και σήμερα που πέρασα από το Πρωτοδικείο της Λευκάδας είναι πλέον επικυρωμένο και από το νόμο. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!1
                      sigpic

Comment

Έτσι ρε!!!
                        Carpe diem

Comment

LOL, περιπέτεια!

Άντε, με το καλό.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Apofasiste epitelous!!!!
                            Allagh titlou tou Topic ksana parakalw!

Ta ypoloipa ta eipame sta arxika posts, mhn epanalamvanometha...
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                              Tελικά εκλεχθήκαμε κύριοι Τον νόμο δεν τον ήξεραν ούτε οι δικαστικοί, πόσο μάλλον εμείς, και σήμερα που πέρασα από το Πρωτοδικείο της Λευκάδας είναι πλέον επικυρωμένο και από το νόμο. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!1
                              Έχεις αρχίσει και γίνεσαι γραφικός με αυτή την ιστορία

Όπως είπε κι ο Ground, τα είπαμε ήδη την πρώτη φορά. Περιμένουμε αναφορά των πεπραγμένων της νεολαίας του χωριού, και καυτές ιστορίες για γεγονότα πίσω από τις κλειστές πόρτες της εξουσίας.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ελπίζουμε η εκλογή να είναι οριστική
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...