Announcement
Collapse
No announcement yet.
The health thread
Collapse
X
-
The toddler from China eats a staggering THREE bowls of rice when he sits down for a family meal and is already five times the size of a normal child his age.
Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου. crpl και LMS, μίας που είστε χοντροί, θέλετε να γίνετε μπαμπάδες του?
Πέρα από την πλάκα, έχω μείνει ... :jd: ... Άμα μεγαλώσει, το καλύτερο που θα του δώσουν να αθληθεί είναι το Sumo.
Leave a comment:
-
Καταραμένηηηηη μπάλα.
Έχω ανακαλύψει εδώ και κάνα χρόνο οτι το ένα ρουθούνι στην μύτη μου είναι κάτα 70% κλειστό και μου έχει προτείνει ο Γιατρός να κάνω εγχειρησούλα για να την ανοίξουνε τελείως. Μου είπε πει οτι δεν είναι αναγκαίο να την κάνω τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό.
Η ερώτησις είναι: Έχει κάνει κανείς άλλος τέτοια εγχείρηση και αν ναι έχει καταλάβει καμία διαφορά πάνω του;
Φήμες λένε οτι μέχρι και η φωνή αλλάζει λίγο και με κάτι googlaρίσματα που χω ρίξει αυτό μάλλον επιβεβαιώνεται.
Leave a comment:
-
Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αλλά νομίζω πως ο Τάννο έχει δίκιο.
Είναι ο Κράτος - του Κράτου (δεύτερη κλίση).
Είναι το κράτος - του κράτους (τρίτη κλίση).
Leave a comment:
-
Ότι να ναι. Η ίδια λέξη είναι.Τέσπα. Εγώ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις το βιβλίο αρχαίων της πρώτης λυκείου.
Leave a comment:
-
Ότι να ναι. Εννοώ του χαρακτήρα που "γαμάει και δέρνει" τον Δία στο παιχνίδι. Τέσπα. Τι να κάνω με συμβουλεύετε ?Originally posted by Somari"του Κράτους" είναι η γενική
Leave a comment:
-
Δεν την θέλω για τα παλλακιδάρια, αλλά είναι επειδή έχω κάνει λίγη κοιλιά και θέλω κάπως να αδυνατίσω λίγο για να είναι ίσιο το σώμα μου... Φαίνεται πολύ λίγη γράμμωση σαν αυτή του Κράτου...Originally posted by Imrahil View PostΤι τη θες τη γράμμωση ρε τάννο, για γκόμενες, όλες παλλακιδαριά είναι, τι την ψάχνεις
Leave a comment:
-
Τι τη θες τη γράμμωση ρε τάννο, για γκόμενες, όλες παλλακιδαριά είναι, τι την ψάχνεις
Leave a comment:
-
Είσαι παρα πολύ λεπτός... Κάποιοι μπερδεύουν την "γράμμωση" του κοκαλιάρη με την πραγματική γράμμωση. Δεν έχει ιδανικό, είναι ανάλογα με το πως είναι φτιαγμένο το σώμα του καθενός. Αν θα έπρεπε όμως να πω κάτι, τότε θα έλεγα κάνα 6κιλό κάτω από το ύψος κάποιου.
Θυμάμαι η διατροφολόγος του γυμναστηρίου μου όταν πήγα μου είπε ότι πρέπει να βάλω 10 κιλά πάνω από το ύψος μου σε μυϊκή μάζα, έτσι είναι το κατάλληλο. Δεν ξέρω... Θα δείξει.
Leave a comment:
-
Auta pou lene o Somari kai Sub_zero gia tis posotites einai pera gia pera swsta.
Mikres posotites kai polles > megales posotites 2 fores ti mera.
Egw eimai 1.85/1.86 sta 67-70 kila. sta posa kila prepei na eimai gia na exei apotelesma h grammwsh otan arxisw na gymnazomai?
Leave a comment:
-
Κάπως έτσι. Να προσδιορίσουμε όμως την διαφορα τις δίαιτας με την διατροφή.
Δίαιτα: 3 κύριος γεύματα την μέρα, και ενδιάμεσα τους φρούτα σε μικρές ποσότητες η ακόμα και κανένα μπισκότο/cracker διετής. Το αργότερο που μπορείς να φας το βραδινό κύριος γεύμα είναι 19:00 το πολύ 20:00, και κάνα φρούτο μετά από κανένα δίωρο. Έτσι ναι, μπορείς να πεις ότι τρος 5-6 γεύματα, όμως στην ουσία μονο 3 είναι τα κύριος.
Διατροφή (Meal plans for gym usually): Για άτομα που πάνε γυμναστήριο, για γράμμωση η όγκο. Πρέπει να κρατούν τον μεταβολισμό ψιλά. Καταναλώνουν ένα μικρό γεύμα κάθε 2μιση με 3 ώρες το πολύ. Τα γεύματα αυτά αποτελούνται από τα πιο άνοστα και στεγνά φαγητά που κάνουν την δίαιτα να μοιάζει με παιχνίδι. Μπορείς να τρος ακόμα και μέχρι αργά το βραδυ αν έρθει η ώρα που πρέπει να φας.
Αν θέλεις να χάσεις κιλά απλά, εννοείτε θα επιλέξεις την δίαιτα ασυζητητί. Με κάθε γεύμα σου να πίνεις νερό (γενικά να πίνεις πολύ νερό), όχι χυμό. Αν θέλεις να ποιείς χυμό τότε να τον πίνεις την ώρα του φρούτου. Απέφευγε το αλάτι, μην βάζεις σχεδόν ποτε πάνω στο μαγειρεμένο φαΐ, μονο την ώρα που μαγειρεύεται αν χρειάζεται.
Βασικά, αν θέλεις να χάσεις κιλά θα χάσεις. Ξέρεις ότι το 80% σχεδόν τον παχουλών που συζήτησα μαζί τους για τα κιλά τους μου είπαν ότι ο λόγος που είναι έτσι είναι επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και ότι δεν τους βοηθάνε η διετές? Στο λέω αυτό, για να πεις ένα ψέμα λιγότερο στον εαυτό σου αν νιώσεις την ανάγκη να το κανεις.
Leave a comment:
Leave a comment: