Κατ' αρχήν αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν η σειρά παίζεται στην Ελληνική τηλεόραση γιατί δεν έχω ιδέα. Εγώ πριν λίγες μέρες τελείωσα να βλέπω την πρώτη σεζόν και ανυπομονώ για την δεύτερη. Για τους φίλους των κόμικς, είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά ίσως που καταφέρνει να αποδώσει τόσο καλά την αίσθηση του να διαβάζεις ένα καλό κόμικ. Έχει έντονα στοιχεία από X-Men και μία διακριτική ατμόσφαιρα Watchmen. Χαρακτήρες όπως η Κλέρ, ο Χίρο, ο Πάρκμαν, ο κος Μπένετ είναι εξίσου ανθρώπινοι όσο και υπερ-ανθρώπινοι ενώ η μεταμόρφωση του Πήτερ Πετρέλι από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το τελευταίο είναι συγκλονιστική! Από έναν αδιάφορο και άνοστο χαρακτήρα μεταμορφώνεται στον πιο ενδιαφέρον της σειράς ίσως!
Με την συμβολή των Jeph Loeb και Tim Sale και σεβασμό στα "ιερά τέρατα" του χώρου (ο Stan Lee κάνει μια σύντομη εμφάνιση σαν οδηγός λεωφορείου σε ένα επεισόδιο και οι τελευταίες δραματικές σκηνές διαδραματίζονται στην "Kirby Plaza") η σειρά είναι για την δεκαετία των 00ς ότι ήταν τα κλασσικά κόμικς της Μάρβελ τη δεκαετία των 60ς: κάτι καινούριο, φρέσκο, διαφορετικό και καλοφτιαγμένο ^_^
Comment