Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ EBAY ELIGIBLE ITEMS
Collapse
X
-
οκ φιλε thecursed να εισαι καλα θα παω αυριο κιολας να βγαλω καρτα χρεωστικη η οποια κιολας να ρωτησω οτι δεν ειναι visa ετσι που βγαζουν μερικοι και χρεωνονται λεφτα χωρις να κανουν τιποτα
-
OK, μια χαρά. Βγάλε κάρτα (θα πάρει όμως καιρό να βγει, ξαναλέω) και είσαι έτοιμος.
Leave a comment:
-
εχω γραφτει στο paypal αλλα το μηνυμα που μου στειλανε μετα δεν εκανα confirmed γιατι περιμενω να βγαλω καρτα σωστα
εκανα εγγραφη στο paypal και στειλανε αυτο το οποιο δεν εκανα αφου δεν εχω καρτα
Thanks for joining PayPal.
Activate your account. Once you do, you can choose your way to pay. Link your credit card to your PayPal account or top it up from your bank account. Next time you shop online, you will just need to enter your email address and PayPal password.
Activate
Leave a comment:
-
Πήγαινε στην Εθνική και ζήτα να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα για αγορές από το ίντερνετ. Τόσο απλό. Δεν σε χρεώνουν τίποτα για την διαδικασία αυτή. Το ζήτημα είναι ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία, η κάρτα θα αργήσει να σου έρθει.Originally posted by kostikas11 View Postπαιδια εγω θελω να βγαλω καρτα την οποια να μπορω να φορτωνω με λεφτα
οι τραπεζες που εχω λογαριασμου ειναι εθνικη τραπεζα και ταχυδρομικο ταμιευτηριο που μπορω να βγαλω μια για αγορες απο ebay και πρεπει να δωσω λεφτα να την βγαλω και ποσα παρακαλω βοηθηστε θελω να κανω αμμεσες αγορες
εχω paypal
Paypal πως έχεις χωρίς κάρτα;
Leave a comment:
-
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ EBAY ELIGIBLE ITEMS
1)γεια σας ενα παιχνιδι για dreamcast στο ebay ξεκιναει απο 0.01 και πολλα αλλα παιχνιδια του ιδιου χρηστη λεει το πρωτο αντικειμενο 3.99 shipping και eligible item 0,49 εννοει οτι καθε επομενο το shipping του ειναι 0.49 εαν 12 παιχνιδια κλεισουν στο 0.01 παιρνω εγω 12 παιχνιδια με 9.50GBP δηλαδη 11.12 ΕΥΡΩ με τα μεταφορικα τσαμπα δεν ειναι τι λετε να το κανω η ειναι απατη απο ηνωμενο βασιλειο
KAI
2)παιδια εγω θελω να βγαλω καρτα την οποια να μπορω να φορτωνω με λεφτα
οι τραπεζες που εχω λογαριασμου ειναι εθνικη τραπεζα και ταχυδρομικο ταμιευτηριο που μπορω να βγαλω μια για αγορες απο ebay και πρεπει να δωσω λεφτα να την βγαλω και ποσα παρακαλω βοηθηστε θελω να κανω αμμεσες αγορες
εχω paypal [ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ]Tags: None
Leave a comment: