Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πέρα από την κυκλοφορία του Skyrim,τι άλλο θα συμβεί στις 11/11/11;
Θα ξεκινήσει στην Ιταλία η δημοσίευση της τετραμερούς ιστορίας του Casty "Tide of centuries". Μέσα στο 2012 (την εποχή της καταστροφής του κόσμου δηλαδή), θα δημοσιευτεί και στην Ελλάδα. Τυχαίες οι ημερομηνίες; Τι μπορεί να συμβολίζει ο τίτλος της ιστορίας "Φουρτούνα των αιώνων"; Κάτι γνωρίζει ο δημιουργός της ιστορίας λένε οι πηγές εκ των έσω, με σκοπό να αποπλανήσει το κοινό από την ενδεχόμενη καταστροφή.
Ξέρω ξέρω, απλά ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του
EDIT
Loggo, ύστερα από αυτό που είδα, το Super Meat Boy δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο
Mia seira apo gegonota aliwthike apo enan vasilia - aftokratora wste na exei plhrh eksousia kai elenxo epanw stous polites tou kratous tou.
Ti poio efkolo apo to na elenxeis kapoion epeidh to thelei o idios?
Κατάλαβα οτι θες να πεις αυτό με το δεύτερο post σου, είναι ενδιαφέρουσα υπόθεση, μα εκ των πραγμάτων αποτελεί άλλη μία θεωρία συνομωσίας, ύποπτη για την εγκυρότητά της μέχρι της αποδείξεως για το ενάντιο.
Και γιατί να μην θεωρηθεί η ίδια η θρησκεία -αόρατα ανθρωπάκια μετά θάνατον- σαν θεωρία συνομωσίας, αφου εξαρχής ΑΥΤΗ προσπαθεί να μας πείσει για κάτι χωρίς αποδείξεις; (δλδ σα να λέμε πως είναι θεωρία συνομωσίας να λες πως είναι κάτι θεωρία συνομωσίας)
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Γιατί η θρησκεία όπως είπα πριν, συντηρείται μηχανικά στον άνθρωπο και αποτελεί καθ' όλα φυσικό φαινόμενο. Αν δεν απατώμαι, σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί που έχουν υπάρξει στο πρόσωπο της Γης διαθέτουν κάποια θρησκεία. Ο Χριστιανισμός, παρά την έκτασή του, στην ουσία αποτελεί άλλη μία από αυτές.
Μία εξ' ολοκλήρου τεχνητή θρησκεία με πλήρως ανιχνεύσιμες ρίζες και σκοπούς είναι η σαϊεντολογία αλλά και πάλι, κανείς δεν ήρθε συνομωσιολογικά να πει "σας κοροϊδεύουν", καθώς η αλήθεια θεωρείται πως ανήκει στη κοινή -αθεϊστική- λογική.
Κατάλαβα οτι θες να πεις αυτό με το δεύτερο post σου, είναι ενδιαφέρουσα υπόθεση, μα εκ των πραγμάτων αποτελεί άλλη μία θεωρία συνομωσίας, ύποπτη για την εγκυρότητά της μέχρι της αποδείξεως για το ενάντιο.
Gia mena yparxoun apodeikseis sthn istoria.
Oloi kseroume gia tis oikoumenikes synodous, se aftes kyriolektika apofasisthke ti isxyei kai ti oxi sthn thriskeia mas.
Den nomizw na katevike o theos kai na eipe ti einai alhtheia kai ti oxi... apo anthrwpous egine to "edit".
O skopos htane ksekatharos, o aftokratoras einai taftoxrona kai o patriarxhs etsi apoktas olh thn ysxh sto proswpo sou.
Epeita metafereis thn protevousa tou kratous sou sto vyzantio kai me liga logia xwrizeis thn rwmaikh aftokratoria sta 2, opote theleis ton lao me to diko sou meros, gia na ginei afto tou dineis afto pou thelei.
Kai den anaferw kan to oti oloklhrh h thriskeia mas vasizetai se merika evangelia ek twn opoiwn KANENA den einai ths epoxhs tou xristou.
To poio palio grafthke 200 xronia argotera kai fysika kanena den einai grammeno oxi mono apo ton Xristo, alla oute kai apo kapoion apo tous apostolous.
Ola afta gia mena einai 1+1=2
Kai symfwnw kai me afto pou eipe sto telos o Ramparter.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Gia mena yparxoun apodeikseis sthn istoria.
Oloi kseroume gia tis oikoumenikes synodous, se aftes kyriolektika apofasisthke ti isxyei kai ti oxi sthn thriskeia mas.
Den nomizw na katevike o theos kai na eipe ti einai alhtheia kai ti oxi... apo anthrwpous egine to "edit".
O skopos htane ksekatharos, o aftokratoras einai taftoxrona kai o patriarxhs etsi apoktas olh thn ysxh sto proswpo sou.
Epeita metafereis thn protevousa tou kratous sou sto vyzantio kai me liga logia xwrizeis thn rwmaikh aftokratoria sta 2, opote theleis ton lao me to diko sou meros, gia na ginei afto tou dineis afto pou thelei.
Kai den anaferw kan to oti oloklhrh h thriskeia mas vasizetai se merika evangelia ek twn opoiwn KANENA den einai ths epoxhs tou xristou.
To poio palio grafthke 200 xronia argotera kai fysika kanena den einai grammeno oxi mono apo ton Xristo, alla oute kai apo kapoion apo tous apostolous.
Ola afta gia mena einai 1+1=2
Υπήρξαν πολλά κίνητρα για να αλλοιωθούν οι γραφές προς συμφέρον κάποιων, και νομίζω πως είναι και αρκετά εύλογο. Οι γραφές για να φτάσουν στη σημερινή τους κατάσταση πέρασαν απο πολλές αντιγραφές μοναχών και όχι μόνο, χρονικά αποστασιοποιημένων από τα αρχικά γεγονότα, ο καθένας τους με τις δικές του θρησκευτικές προτεραιότητες και απόψεις.
Στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, μα το κρατάω σαν προσωπική εκτίμηση λόγω περιορισμένων γνώσεων πάνω στο θέμα. Η ιστορία δε μου δίνει αποδείξεις παρά μόνο ενδείξεις. Αποτελεί αντικείμενο πολλών απόψεων. Η ιστορία που ξέρω εγώ, για παράδειγμα, λέει πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν το πρώτο αιώνα και η αποκάλυψη το 90 μ.Χ στο ίδιο νησί που κατοικώ και εγώ. Υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία καθώς τα ίδια τα χειρόγραφα δε διασώζονται, μα είναι άλλο πράγμα να λέμε πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν την εποχή του Χριστού και άλλο πράγμα να λέμε πως γράφτηκαν δύο αιώνες μετά. Ηχεί αλλιώς συνοδεύοντας τη θέση μας.
Άλλωστε, γνωστοί αθεϊστές επιστήμονες και δηλωμένοι πολέμιοι του χριστιανισμού, κωλλύονται στο να πουν "1+1=2" όσον αφορά τέτοια νεφελώδη ζητήματα.
Υπήρξαν πολλά κίνητρα για να αλλοιωθούν οι γραφές προς συμφέρον κάποιων, και νομίζω πως είναι και αρκετά εύλογο. Οι γραφές για να φτάσουν στη σημερινή τους κατάσταση πέρασαν απο πολλές αντιγραφές μοναχών και όχι μόνο, χρονικά αποστασιοποιημένων από τα αρχικά γεγονότα, ο καθένας τους με τις δικές του θρησκευτικές προτεραιότητες και απόψεις.
Στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, μα το κρατάω σαν προσωπική εκτίμηση λόγω περιορισμένων γνώσεων πάνω στο θέμα. Η ιστορία δε μου δίνει αποδείξεις παρά μόνο ενδείξεις. Αποτελεί αντικείμενο πολλών απόψεων. Η ιστορία που ξέρω εγώ, για παράδειγμα, λέει πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν το πρώτο αιώνα και η αποκάλυψη το 90 μ.Χ στο ίδιο νησί που κατοικώ και εγώ. Υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία καθώς τα ίδια τα χειρόγραφα δε διασώζονται, μα είναι άλλο πράγμα να λέμε πως τα ευαγγέλια γράφτηκαν την εποχή του Χριστού και άλλο πράγμα να λέμε πως γράφτηκαν δύο αιώνες μετά. Ηχεί αλλιώς συνοδεύοντας τη θέση μας.
Άλλωστε, γνωστοί αθεϊστές επιστήμονες και δηλωμένοι πολέμιοι του χριστιανισμού, κωλλύονται στο να πουν "1+1=2" όσον αφορά τέτοια νεφελώδη ζητήματα.
Giafto to lene thewria synomwsias, epeidh kai na hthelan na poun kati den mporoun.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Συμφωνώ απολύτως μα λαμβάνω υπ' όψιν τις θρησκείες τις ανθρωπότητας και το πως αυτές ερμηνεύονται από τον άνθρωπο, κάτι που με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.
Giafto to lene thewria synomwsias, epeidh kai na hthelan na poun kati den mporoun.
Εγώ σήμερα συνάντησα εντελώς τυχαία και απρόσμενα, δύο συμμαθήτριες που δεν είχα δει εδώ και 13 χρόνια. Αν ήταν δύο χρόνια λιγότερο, θα έδενε καλύτερα με την ημέρα. Αν συναντούσα άλλες 9 συμμαθήτριες, ακόμα καλύτερα.
Comment