Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορά mouse.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορά mouse.

Μετά από 2 και κάτι χρονια χρήσης του Razer Copperhead, και με την άφιξη του νέου μου PC, ήρθε η ώρα να αλλάξω και mouse. Με αυτό που έχω τώρα, ήμουν ευχαριστημένος μπορώ να πω, και γενικά με οτιδήποτε Razer έχω αγοράσει έχω πολύ καλές εντυπώσεις τόσο πρακτικά όσο και αισθητικά. Mαρέσει η αίσθηση τους, ποιότητα.

Όπως και να έχει, είμαι ανάμεσα σε 3 mice. Το θέλω για gaming, multimedia, και γενικά πρακτικό με καλή αίσθηση.

Στην αρχή ήθελα τον Cyborg αρουραίο, μετά κατέληξα στο Lachesis της Razer, τώρα το ξανασκέφτομαι για αυτό τις Roccat. Τι προτείνεται και γιατί?

Προτείνω αυτό, γιατί είναι και μικρό και χωράει για όλο το χέρι και με μεγάλη ευκολία κίνησης. Αν ήταν μεγάλο θα περιοριζόταν η κίνηση σου. Έχω ένα παρόμοιο και είμαι ευχαριστημένος.
    sigpic

Comment

Εχω αλλαξει πολλα, razer mamba, logitech performance MX, G9, Ikari steel series etc..
      Αυτο που με εχει βολεψει με τρελη διαφορα ειναι το ikari, ειναι το πιο εργονομικο πραγματικα δε με κουραζει καθολου ακομα και μετα απο πολλες ωρες χρησης αλλα δεν ειναι wireless ομως..

To RAT φαινετε πολυ καλο επισης..

Comment

ΕΔΩ θα βρείς μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Το ποντίκι πάντως πρέπει να το δοκιμάσεις ο ίδιος για να δεις τι σου ταιριάζει. Άμα σε βολέβανε τα Razer εγώ προτείνω να συνεχίσεις σε Razer.

Comment

Αμα θες ντε και καλα οτι πιο καινουργιο και ποζεραδικο ( εγω ειλικρινα θα την εβρισκα και με ενα κλασσικο microsoft 1.1 με ειδικη μπογια για καλυτερο κρατημα, τα βρισιδια για aimbot στο l4d τα ακουω ειτε στα 400dpi ειτε στα 1800 http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html ) τοτε περιμενε μεσα στον μηνα για cooler master Spawn και puretrak valor, και τα 2 εχουν τον καλυτερο αισθητηρα της αγορας για hardcore gaming, τον ANDS 3090 με μεγιστη αναλυση τα 3500dpi.
            ο 9500 στα xai g500 etc ειναι υπερευαισθητος ( διαβαζει μεχρι και τα σωματιδια σκονης που εχει η επιφανεια/φακος :S ), εχει ιδιοτροπιες με πολλα mousepad και δεν δινει παντα 1:1 αποκριση οπως και να το ρυθμισεις, ο twin eye της philips που υπαρχει στα mamba και Imperator εχει ενα ιλιθιο τρεμοπαιγμα καθε φορα που ανασηκωνεις το mouse, ψαξε στο google για "mamba z - axis tracking " τελος ο 3.5g της razer υπαρχει σε πολλα ποντικια συμπεριλαμβανομενου του abyssus που χρησιμοποιω αυτον τον καιρο, το βασικο προβλημα του ειναι οτι σε πολλες επιφανειες τρεμοπαιζει ο κερσορας λιγο-πολυ και το υψηλο lift off distance οποτε θελει ψαξιμο. http://www.esreality.com/?a=post&id=1881007#pid2030152

Τα valor και spawn ειναι ενα βημα πιο μπροστα απτον 3.5g, θεωρητικα αμα σηκωνεις το mouse πανω απο 2 χιλιοστα δεν προκειται να συνεχισουν να διαβαζουν ( βασικο συνηθιζεις να το κανεις ενω στριβεις στο αγαπημενο σου fps πχ ) φυσικα παρεχουν 1:1 αποκριση σε αντιθεση με την κοροιδια τον 9500 που υπαρχει σε ενα σωρο πανακριβα ποντικια σημερα, επιλεγεις αν θα θες να γινονται μικροδιορθωσεις στις κινησεις του χεριου σου ή οχι πειραζοντας το angle snaping στους drivers ( προτεινω disabled για fps enabled για photoshop )

Το μονο προβλημα ειναι πως βολευεσαι εσυ, το spawn ειναι αρκετα ελαφρυ και εχει σχημα πιο καταλληλο για clawgrip http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/clawgrip.php ενω το valor ειναι πιο βαρυ ( εχει και εξτρα βαριδια τρομαρα του ) και εχει σχημα πιο καταλληλο για palm grip http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/palmgrip.php

/mouse nerd over and out

Comment

Πρέπει να λατρεύεις τα mice και τα keyboards τελικά.

Αυτά τα δυο που ανέφερες ακόμα να κυκλοφορήσουν? Βρήκα το Cooler Master CM Storm Spawn στο Amazon.co.uk, το άλλο όμως δεν το βρίσκω. Έχουν χαμηλό δρυ σε σχέση με τα αλλα που είναι 5600-6000 δεν νομίζεις? Και το Cyborg R.A.T έχει twin laser. Για το Roccat Kone+ τι λες?

Δεν έχω βρει καλύτερα gaming mice από αυτά τα 3, γίαυτό τα έβαλα.

Κατάλαβα και την διαφορα σε Claw Grip με Palm Grip.

Comment

Εχω ξαναπει οτι η ακριβεια δεν συσχετιζεται αμεσα με τα dpi, ειναι σαν τις καμερες στα κινητα που εχουν πεισει οι εταιρειες τον καθε ασχετο οτι εχει διαφορα η αναλυση απο 2MP στα 20 ενω και στις 2 περιπτωσεις ο φακος και ο αισθητηρας δεν βοηθανε καθολου.

Το spawn βγαινει επισημα αυριο, το valor εχει προγραμματιστει για απριλιο, περισσοτερο info για το valor στο www.puretrak.com

Roccat μακρια, overpriced πλαστικουρες. Αν δεν κρατιεσαι τοσο πολυ παρε ενα wheel mouse optical στα 8 ευρω, τσεκαρε και το guide μου http://www.thelab.gr/genika-gia-tous...ide-26251.html και δωσε τα υπολοιπα λεφτα σε σουβλακια, ουφ

Comment

crpl mice/keyboard/headset master λέμε!

Comment

Ξέρεις και για headset? Να το συζητήσουμε και αυτό τότε σε λίγο καιρό.

Το Spawn δεν μου αρέσει καθόλου, όσο πρακτικό και αν είναι κάτι αν δεν σου γεμίζει το μάτι αισθητικά δεν γίνετε τίποτα. Το Valor δεν έχει καν photo του. Δεν νομίζω να κάτσω να το περιμένω, είναι και κάπως ανάγκη να αγοράσω ένα mouse τώρα.

Πάντως από τα 3 που έβαλα το Roccat παίρνει τα πιο θετικά reviews. Τα λεφτά είναι αρκετά, όμως με ένα καλο mouse πιστεύω θα είμαι πλήρης καλυμμένος για κάποια χρονια.

Comment

παιδια καλησπερα σε ολους! εκανα googling και επεσα πανο στο θεμα που με ενδιαφερει!
                      Λοιπον...πηρα ενα Razer Naga το οποιο η αληθεια ειναι οτι ειναι φανταστικο σαν σχεδιο πολυ βολικο,εχει φανταστικο grip και για claw αλλα και για palm. τα κουμπια του επισης ειναι ΑΡΙΣΤΑ ιδικα για οσους παιζουν mmo οπως και εγω...το μεγαλο του προβλημα που με στεναχωρισε αφανταστα ειναι το περιφιμο Twin Eye laser sensor (τετοιος sensorας δεν υπαρχει ουτε στα ποντικια των 15 ευρο!!!)
                      Λοιπον το εδωσα πισω το ποντικακι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βρησκω τοσο καλη εργονομια με τοσα κουμπια σε αλλο ποντικι...
                      με ενδιαφερει ενα τετοιο ποντικι με πολλα κουμπια για mmorpg games...τι να κανω???

Comment

Το είχα δει αυτό το mouse όταν έψαχνα να αγοράσω το δικό μου. Δεν είναι για μένα όμως. Τι ακριβώς είχε το laser? Όταν το κοίταζα είχα διαβάσει ότι τα πλαϊνά κουμπιά "ξεφτίζουνε" μετά από λίγο, κάτι τέτοιο.

Το Roccat Kone+ που αγόρασα εγώ, εκτος του ότι θεωρείτε από τα ανωτερα gaming mice, θεωρητικά έχει και τα περισσότερες εφαρμογές πλήκτρων με την καινοτομία του EASYSHIFT[+] B utton Duplicator (22 directly accessible mouse functions). Επίσης ένας λόγος που τελικά το αγόρασα, είναι ότι δεν έχω ακούσει/διαβάσει κακια κουβέντα για αυτό το mouse, ποσο μάλλον σε σχέση με τα αλλα δυο που σκεφτόμουν να πάρω.

Comment

τα κουμπια του roccat φιλε βολευουνε ολα μα ολα για να τα παιξεις skills?
                          και απο το software ολα δουλευουνε απροβληματιστα?
                          και απο εργονομια πως το βλεπεις βολευει?

Comment

σκεφτομαι ή για το roccat kone+ ή για το WoW Cataclysm steelsereis mouse.
                            Το roccat πολυ φοβαμε οτι δεν θα βολευει και ιδιετερα...και τα κουμπια του δεν θα ειναι ευκολα προσβασιμα.
                            Οσο για το WoW mouse...το σχεδιο του πολυ καλο μου φενετε μονο που η ρυθμησεις για τα DPI δεν ειναι ανα 100 DPI αλλα εχει μοναχα 4 "σκαλες" DPI
                            800/1600/2400/4000/5000 (καπως ετσι.) gaming mouse που εχει 4 "σκαλες" ρυθμησης DPI ήθελα ν'αξερα τι σκατα gaming ειναι!

Comment

Working...
                            X