μπότες του ανυποψίαστου
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παιχνίδι τριών λέξεων
Collapse
X
-
Το σπίτι διαλύθηκε Από σκοτεινές δυνάμεις Κάποιας γιαγιάς που και αυτοί καλύτερα δεν έζησαν επειδή κλειδωθηκε το τοπικ απο φασιστα admin που όμως καταβάθος hthele na bannarei για να δείξει τις @@αρες του που κρύβουν το υπέρμετρο εγώ του.
Κάποιος που την, πρόεδρος της Ρωσσίας, ο οποίος τελικά, έβαλε μια vodka και την ήπιε να δυναμώσει και τραβηξε μια παχιά...και μακριά μουστάκα, Χριστίνα Μουστάκα δηλαδή, Απόψε θέλω γυναίκα (καταστρέφουμε πολύτιμο bandwidth ) κατά προτίμηση πρόθυμη, της μάρκας Stolnchnaya για να την δώσω στον Λιακόπουλο να την ξεφλουδίσει και να την φιλήσει και ύστερα να της αρπάξει τον πισινό της η αλλιώς κωλάρα σε πρόστυχη διάλεκτο.
Ήρθε ένας περαστικός και μου είπε τα Αραβικά κάλαντα, τον κοίταξα αποχαυνωμένος και τον ρώτησα μήπως είσαι ... troll? Ο περαστικός έκανε πιου πιου πιου!
Προτείνετέ μου στριπτηζάδικο, το οποίο να ανοίγει νωρίς νωρίς. Το θέλω για να σκοτώνω αλεπούδες και αυτό ήταν.
Σήμερα πήγα βόλτα, και μετά γύρισα.
Ο κος Altair είναι ο Θεός!!!!!!!!!!
Ο Tanno λέει τα δικά του, ενώ κατουράει τον νεογέννητο κροταλία του που τότε γευμάτιζε διπλα στο μεγαλο ποτάμι, γεμάτο από πεπονια του βαλτου και τρομερους αληγατορες να μασουλάνε τις μπότες του ανυποψίαστου Γαλάτη Asterix που παρατρίχα γλίτωσε από ένα ιπτάμενο μενίρ και ένας Ρωμαίος που ήταν δίπλα κουφός απο μαϊντανό
έτρεξε στο οχυρόΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment