Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming mouse για μεγάλα χέρια.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gaming mouse για μεγάλα χέρια.

Έχω τα μεγαλύτερα χέρια που έχω δει σε άνθρωπο. Δεν μπορώ να βολευτώ με ποντίκι, και ψάχνω ένα ποντίκι που να μην εξέχουν οι δαχτυλάρες μου, και να υπάρχει στήριξη για τον αντίχειρα, ώστε να μην ακουμπάει το γραφείο.

Καλώδιο φυσικά, optical/laser δε με νοιάζει, οικονομικό και βολικό να'ναι.

Κάτι διάβασα για Logitech g5/g7, το mx518, MS Intelli Mouse. Τι προτείνετε;

Το g7 ειναι ασυρματο, αμα το πας με την μεζουρα τοτε σιγουρα το πιο μακρυ ειναι το explorer 3.0, υπολογισιμες εναλλακτικες ειναι το mx518 ( πηρα προσφατα ενα στα 33 ευρω απο πλαισιο ) και το steelseries ikari optical, για τα (σχετικα) μικρα μου χερακια το 518 μου φανηκε αδικαιολογητα βαρυ ( σε συγκριση παντα με τον παππου του το 510 ) και καπως υπερβολικα ψηλο - ογκωδες, γενικα ειναι ενα πραμα λες και εχεις διαστημοπλοιο στο χερι σου αντι για ποντικι, απτην αλλη ειχα δει παλιοτερα ενα παλικαρι απτην γειτονια να το κραταει σαν να ητανε ποντικακι για λαπτοπ, ητανε ομως κοντα στο 2.10 και με δαχτυλα σαν μπανανες

Τσεκαρε και αυτο το βιντεο

edit : Μην τον παρεις 100% της μετροιτης, λεει πολλες μπουρδες εδω και εκει :p

Comment

Back to the topic... Με μια ματια που έριξα σε google και σε κάποια sites, δεν βρίσκω κάποιο οικονομικό και μεγάλο. ΟΙ επιλογές στα 40-50 Ευρώ και πάνω είναι περισσότερες. Μέχρι ποσα διαθέτεις?

Comment

Είναι θέμα για μεγάλα ποντίκια (και μη δω τίποτα εξυπνάδες με τρωκτικά ή το Σβαρτσενέγκερ). Αν έχετε να προτείνετε κάτι κάντε το. Αν όχι μη γράφετε. Τόσο απλό.

Διαγραφή posts λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση, και για spamming υπάρχει το shoutbox. Ευχαριστώ.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Χαχαχαχα κρίμα έχασα τα τρολλ posts.

Θέλω να τα δω και απο κοντά για να είμαι και σίγουρος.

Και ισχύει το accuracy που λέει ότι έχει το MS ενώ το mx δεν έχει;

Eίδα τώρα το steelseries ikari optical, αυτό είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω, γιατί έχει θέση για τον αντίχειρα στο πλάι.

Και να ο crpl ξέρει οτι είναι σοβάρό το θέμα, είναι σα να ψάχνεις παπούτσι στο νούμερο σου.

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
            Το g7 ειναι ασυρματο, αμα το πας με την μεζουρα τοτε σιγουρα το πιο μακρυ ειναι το explorer 3.0, υπολογισιμες εναλλακτικες ειναι το mx518 ( πηρα προσφατα ενα στα 33 ευρω απο πλαισιο ) και το steelseries ikari optical, για τα (σχετικα) μικρα μου χερακια το 518 μου φανηκε αδικαιολογητα βαρυ ( σε συγκριση παντα με τον παππου του το 510 ) και καπως υπερβολικα ψηλο - ογκωδες, γενικα ειναι ενα πραμα λες και εχεις διαστημοπλοιο στο χερι σου αντι για ποντικι, απτην αλλη ειχα δει παλιοτερα ενα παλικαρι απτην γειτονια να το κραταει σαν να ητανε ποντικακι για λαπτοπ, ητανε ομως κοντα στο 2.10 και με δαχτυλα σαν μπανανες

Τσεκαρε και αυτο το βιντεο

εγώ έχω ακριβώς (ολόιδιο) το αριστερό ποντίκι, πολύ γαμάτο ειδικά για

edit : Μην τον παρεις 100% της μετροιτης, λεει πολλες μπουρδες εδω και εκει :p
            Εγώ έχω το αριστερο ποντίκι, πολύ γαμάτο, ειδικά για shooters είναι ότι πρέπει.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Μαλλον στο MX518 θα καταλήξω.

Το Ikari Laser είναι καλό;
              Και πραγματικά υπάρχει διαφορά μεταξύ laser-optical στην ακρίβεια delay και τέτοια;

Και τι σημαίνει dpi και πως το μετράμε; Είμαι noob αλλά τι να κάνουμε.

Comment

Τα dpi ειναι μεγαααααλη ιστορια.

Για το accuracy αναποδα τα λεει ο τραυλο-nerd, το 518 ειναι πολυ πιο αξιοπιστο οταν κανεις γρηγορες κινησεις, ειδικα στα 400-800dpi ( πιο πανω εχει προβλημα ή το παιχνιδι ή το ιδιο το 518 και μπερδευεται )

Τα laser εχουν πολλα προβληματα, ειδικα οταν ειχαν βγει τα πρωτα ( g5 και mx1000 ) κλαψανε πολλοι τα λεφτα τους, το πιο βασικο ειναι η συμπεριφορα τους αμα παιζεις τα shooter σου με αυτο το setup.

Οποιο ποντικι και να παρεις μην ξεχασεις να κοιταξεις το guide μου http://www.thelab.gr/genika-gia-tous...ide-26251.html

Comment

Ό,τι χρειαστείς για αναβάθμιση και δικτύωση βρίσκεται στο Plaisio.gr. Μεγάλη ποικιλία σε επεξεργαστές, κάρτες γραφικών,routers, HHD και SSD δίσκους και πολλά άλλα.

Εχτές ξαφνικά το mx518 εξαφανίστηκε απο τον κατάλογο και μετά από λίγο το έβαλαν πάλι με τιμή 45 ευρώ.
                  Είμαι τόοοοσοοοοο γκαντέμης!!!

Comment

Working...
                  X