Announcement

Collapse
No announcement yet.

HD6970 ή GTX580;;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι αλλά μου τη σπάνε τρομερά τέτοιες διαδικασίες, you know, και πιστεύω καλύτερα να παρω μια 6970, αλλά πια να πάρω; Την Saphire ή την vaporx;

Επίσης το ξέρω ότι δεν κολάει εδώ, αλλά θέλω μια γρήγορη απάντηση: Η μητρικη ναναι p67 η h67;
    Ο cpu θα είναι μάλλον ο i7 2600k 3.4 ghz s1155.
    Ακουσα ότι με τη p67 μονο μπορείς να κανεις OC και κάτι τέτοια, θέλω help.

Comment

To OC δε σε ενοχλεί σαν διαδικασία αλλά σε ενοχλούν τα παραπάνω που θα σε γλυτώσουν από 90€; Κακομαθημένα παιδιά .

Comment

VaporX RECOMMENDED STRONG !!!! :p

edit: posted by lyrical gamer (βλάκα lyrical )

Comment

VaporX RECOMMENDED STRONG !!!!

Την ίδια δουλειά κάνουν και τα δύο απλά το ένα υποστιρίζει και 3d και επίσης κάνουν και τα δύο OC. Μην τρελένεσαι!!! :p

Comment

A την 6990 πριν λίγο την είδα, είναι καλύτερη της gtx580;
            4GB

Comment

6990 φίλε μου καταρχάς δεν έχει βγει ακόμα , τέλος μαρτίου αρχές απριλίου και θα γίνει τρελό battle με την gtx595 όπου και αυτή θα βγει μαζί με την άλλη.

The battle of the monsters of graphics!!! :p

Καλύτερη δεν την λες, αλλά σίγουρα η gtx595 θα είναι πιο γρήγορη σε επεξεργασία λόγο των δυο επεξεργαστών που θα έχει.

Η 6990 από την άλλη πάλι θα είναι πιο φτηνή και το ίδιο καλή στα γραφικά όσο η gtx595.

Comment

Originally posted by Linkmastersword View Post
                A την 6990 πριν λίγο την είδα, είναι καλύτερη της gtx580;
                4GB
                Ξέρεις πόσο θα κάνει η 6990; είσαι διατεθιμένος για 400+ ευρώ; ίσως και 500+ ευρώ
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Tοτε κατεληξα στην τακτικη evans, θα παρω μια η 6970(η 6950 κ να την κανω unlcock),και μετά την φτηνότερη nvidia που θα υποστηρίζει physx μόνο και μόνο για αυτό.
                  Απο κει και πέρα πως γίνετε να το κάνεις έτσι ρε Evans; Μπορεις να μου δώσεις κανα link η να κανεις guide για να δουλεύουν μαζι;

Comment

Γιατί θα δώσεις 90€ τσάμπα ενώ ο άλλος πιο πάνω σου έδωσε οδηγό με αναλυτικά βήματα για να την κάνεις unlock . Θα σου στείλω κάποια links αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο, δεν είναι πάντως δύσκολο.

Comment

Και η 6950 γίνεται 100% 6970; καταλαβαίνετε τι ενοώ; μετά ξερω γω δε θα χει bugs, υπερθέρμανση και τέτοια για αυτό λέω φοβάμαι τέτοιες μεθόδους.

Comment

Τότε θα χρειαστείς και μια καλή motherboard που υποστηρίζει αυτό το πράμα (Running ATI & Nvidia together).

MSI ή EVGA, από τις καλύτερες μητρικές για Overclocking.

----------------------------------------------------------------------------
                        100% γίνεται.

Ούτε bugs ούτε τίποτα. Όλα μια χαρά δουλεύουν.

Comment

Working...
                        X