Announcement

Collapse
No announcement yet.

Political Compass

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Political Compass

Να ένα ενδιαφέρον τεστ που δείχνει τον πολιτικό προσανατολισμό σας.

A typology of political opinions plotted on 2 dimensions: economic and social.

Ιδού το δικό μου αποτέλεσμα.

*για να τυπώσετε εικόνα θέλει να την ανεβάσετε μέσω tinypic κτλ αλλιώς δώστε το link των αποτελεσμάτων σας.

Καιρό είχα να το κάνω αυτό το test. Δεν θεωρώ πως έπεσε μέσα, αλλά εντάξει.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Βαριεμαι να το κανω αλλα καπου κοντα στον Enpsty φανταζομαι θα με βγαλει...
      Do a barrel roll!

Comment

Έχω εντυπωσιαστεί ότι οι ερωτήσεις έχουν και κάποια βάση που να μπορώ να συμφωνώ και να διαφωνώ, αλλά δεν περίμενα να είμαι πολύ κοντά στην ουδετερότητα.
        sigpic

Comment

Θεωρώ ότι το test πολύ έξυπνα βάζει δυο άξονες και υπολογίζει τόσο το οικονομικό όσο και ένα γενικότερο κοινωνικό. Το πόσο συντηρητικός ή προοδευτικός, εξουσιαστικών ή ελευθεριακών αντιλήψεων είναι κανείς, είναι ανεξάρτητο από το τι είδους οικονομική οργανωτική δομή υποστηρίζει (Σοσιαλιστική ή Φιλελεύθερη). Βέβαια, στη πράξη, πολλές φορές οι δυο παράγοντες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους φτάνοντας, εν τέλει, σχεδόν στη δημιουργία ενιαίων ιδεολογικών πλαισίων αλλά τέλος πάντων.

Θεωρώ επίσης ότι η κοινωνικοοικονομική κατάταξη διαφόρων προσωπικοτήτων στο τέλος του test είναι έξυπνη και πολύ πιστή στη πραγματικότητα. Ειδικά ο πρώτος πίνακας με Χίτλερ, Στάλιν, Θάτσερ, Γκάντι, Φρίντμαν, Πινοσέτ.

Η βασική αδυναμία του test, κατ εμέ, βρίσκεται σε επίπεδο ερωτήσεων. Αν και το δικό μου test θεωρώ ότι έχει πέσει μέσα, εντούτοις, πιστεύω ότι ο προσανατολισμός των ερωτήσεών του είναι τέτοιος που, τα αποτελέσματα του test, είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν, ρεαλιστικά, όλους τους χώρους. Βάσει των ερωτήσεων που γίνονται θεωρώ ότι, αρκετός κόσμος, μπορεί εύκολα να πέσει λίγο πιο αριστερά απ’ ότι είναι στη πραγματικότητα, ίσως και λίγο προς το πιο ελευθεριακό.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Loggo View Post
            Θεωρώ ότι το test πολύ έξυπνα βάζει δυο άξονες και υπολογίζει τόσο το οικονομικό όσο και ένα γενικότερο κοινωνικό. Το πόσο συντηρητικός ή προοδευτικός, εξουσιαστικών ή ελευθεριακών αντιλήψεων είναι κανείς, είναι ανεξάρτητο από το τι είδους οικονομική οργανωτική δομή υποστηρίζει (Σοσιαλιστική ή Φιλελεύθερη). Βέβαια, στη πράξη, πολλές φορές οι δυο παράγοντες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους φτάνοντας, εν τέλει, σχεδόν στη δημιουργία ενιαίων ιδεολογικών πλαισίων αλλά τέλος πάντων.

Θεωρώ επίσης ότι η κοινωνικοοικονομική κατάταξη διαφόρων προσωπικοτήτων στο τέλος του test είναι έξυπνη και πολύ πιστή στη πραγματικότητα. Ειδικά ο πρώτος πίνακας με Χίτλερ, Στάλιν, Θάτσερ, Γκάντι, Φρίντμαν, Πινοσέτ.

Η βασική αδυναμία του test, κατ εμέ, βρίσκεται σε επίπεδο ερωτήσεων. Αν και το δικό μου test θεωρώ ότι έχει πέσει μέσα, εντούτοις, πιστεύω ότι ο προσανατολισμός των ερωτήσεών του είναι τέτοιος που, τα αποτελέσματα του test, είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν, ρεαλιστικά, όλους τους χώρους. Βάσει των ερωτήσεων που γίνονται θεωρώ ότι, αρκετός κόσμος, μπορεί εύκολα να πέσει λίγο πιο αριστερά απ’ ότι είναι στη πραγματικότητα, ίσως και λίγο προς το πιο ελευθεριακό.
            Μπράβο που δε βαρέθηκες και κάθισες και το έγραψες όλο αυτό. Συμφωνώ απόλυτα με όλα και προσυπογράφω εν τέλει.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by Loggo View Post
              +1 σε αυτό.

Comment

Working...
              X