Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διακοπή για διαφημίσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

NΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, καλά το θυμόμουν ότι υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα. Λοιπόν, μετά το post που ακολουθεί όλοι σας θα μου χρωστάτε αιώνια ευγνωμωσύνη, αλλά μην ανησυχείτε, είμαι καλός άνθρωπος και θα σας τη χαρίσω. Λοιπόν, η θεά τύχη με ευνόησε υπερβολικά χθες και κατά τις 2.00 πμ ανακάλυψα ένα βίντεο ατέλειωτης cultίλας με κλασσικές ελληνικές διαφημίσεις (το οποίο και έχω ήδη postάρει) που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε, αλλά και άλλες που εγώ τουλάχιστον (δεν ξέρω για σας τους παλιόγερους) δεν είχα την τύχη να δω στην τηλεόραση. Και επειδή δεν έπρεπε να το αφήσω έτσι, συνέχισα το search. Και κατέληξα σε 3 συμπεράσματα:
    1) Δεν είναι ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Ιάπωνες, ούτε οι Κινέζοι, ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε καν οι Σουηδοί που κάνουν τις καλύτερες διαφημίσεις. Είναι οι ΕΛληνες (προφανής αιτία αυτού είναι ότι καταγόμαστε από το Σείριο).
    2) Οι καλύτερες διαφημίσεις δεν είναι οι σύγχρονες, φτιαγμένες κατά ένα μεγάλο μέρος ή επεξεργασμένες από pc, με σκηνοθέτη, σενάριο, cast, φωτιστή και ηχολήπτη. Αλλά αυτές των χρυσών δεκαετιών '70-'80-'90 (ακόμη καλύτερες οι ασπρόμαυρες), γυρισμένες με τεράστια κάμερα και πολύ μεράκι. True.
    3) Ότι ΠΡΕΠΕΙ, απλά ΠΡΕΠΕΙ να μοιραστώ τα καλύτερα χρυσά links μαζί σας. Enjoy.

Προειδοποιώ λοιπόν:
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ VIDEO ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΟΣΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.
    .
    .
    .
    Και τώρα, η στιγμή που όλοι περιμένατε:

The Best Greek Ads:

For Kids
    Βερόπουλος
    Γάλα Βλάχας
    Κρασί Κουρτάκη
    Original Carnation- Δόξα και τιμή στο ALL time classic σοκολατούχο
    NOR Ορφανουδάκη
    Γιαούρτι SYNERGAL
    Serenata
    LILA PAUSE
    MENTOS
    Mr. Forte (personal favorite)
    Kαλλυντικά ΠΑΤΙΣΤΑΣ
    Prisunic Μαρινόπουλος
    ΒΙC
    SOFTEX
    Henninger
    Γυαλιστικό Pronto (Σημείωση: To clue εδώ είναι ότι λέει "κοιτάξτε τι υπέροχο χρώμα", ενώ η διαφήμιση είναι ασπρόμαυρη - GIGALOL)
    Ηλιέλαιο Serfino (επίκαιρο btw)
    ΠΙΠΕΣ ΝΤΑΪΑΝΑ (ω ναι, δεν είναι σατυρική)
    ->Bobos series:

Για τον Μπόμπο
    Μπόμπος στο Μπαρ
    Δύναμη(?)
    Μπόμπος στο supermarket
    Mπόμπος στο σχολείο

Γιατί η διαφήμιση δεν είναι τέχνη, δεν είναι εμπόριο, ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Υ.Γ1: Credits στον Chaoscrow για πάρα πολλά από τα παραπάνω links (και για την σημείωση ) , στην ERT αλλά και σε άλλα κανάλια (γιατί χάρη στο αρχείο τους μπορέσαν αυτοί που τις έκαναν upload στο youtube να το κάνουν) και προφανώς, σε όλους αυτούς που τις έκαναν upload για να μπορώ να τις απολαύσω εγώ (και ελπίζω και σεις) σήμερα (ή μάλλον χθες).

Υ.Γ2: Greek Ads for life \m/
    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Απίστευτο post. Συγχαρητήρια.

Υ.Γ. Είμαι κεφάτηηη, γυρίζω απ'τον Βερόπουλο

Comment

Ρε σεις,αυτή στο "Μπομπος στο σουπερμαρκετ" η Γιουλάκη είναι;

Και το αντίστοιχο spoof:

http://www.youtube.com/watch?v=GQMoCDmzEUc
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πεθανα λιγο μεσα μου.
          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Και το αντίστοιχο spoof:

http://www.youtube.com/watch?v=GQMoCDmzEUc
            [/b]
            Αυτο καθε φορα που το βλεπω δε μπορω να μη γελασω.
            Do a barrel roll!

Comment

Τι πλάσμα υποτίθεται πως είναι ο Κουηκάρας;

Comment

Πρεπει να ειναι ο τελευταιος των Κουηκανων, μια φυλη που ωριμαζε πολυ γρηγορα επειδη επεινε Νεσκουικ.
                Do a barrel roll!

Comment

Ενδιαφέρον, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Πάντα νόμιζα ότι ήταν κάποιου είδους μπασταρδεμένος θαλάσσιος ελέφαντας. Τα τελευταία χρόνια, όταν τυγχάνει και αναφέρομαι σε αυτόν στις διάφορες συζητήσεις, τον ονομάζω Κίτρινο Κάγκουρα.

Comment

Πρεπει να ειναι ο τελευταιος των Κουηκανων, μια φυλη που ωριμαζε πολυ γρηγορα επειδη επεινε Νεσκουικ.
                    [/b]
                    ΟΜΓ
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

1. Πίπες ΝταΪάνα! http://www.youtube.com/watch?v=xid1vDdrUnw

2. Βίντεο Σνακ! http://www.youtube.com/watch?v=I0K9xDA5phM

και φυσικά, η καλύτερη διαφήμιση όλων...

3. Καραμέλες Σφίχτερμαν'ς Friends! http://www.youtube.com/watch?v=30N3J7siOLE

EDIT: Greeklish to Greek
                      OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

kai fysika i kalyteri diafimisi olwn...

3. http://www.youtube.com/watch?v=30N3J7siOLE
                        [/b]
                        Ρε στα related μου έβγαλε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=C1jop...eature=related
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Oxi sta related. Sta more from GreekSamurai. Einai epeidi den eixa kanei upload olo to yliko apo ton idio xristi. Ta ypoloipa tis omadas mas, einai edw: http://www.youtube.com/user/spixProductions
                          OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλα στο Mr. Forte απο πίσω έπαιζε το Moby Dick απο Led Zeppelin
                            "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω! "

by Chaoscrow

Comment

Η διαφήμιση της Adidas με τον Beckham που ρωτάει το παιδί ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής αναμένωντας να ακούσει το όνομά του και ακούει "Steven Gerard"
                              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Οι μέταλοι της Amstel

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Η πλάκα με αυτή τη διαφήμιση δεν είναι τόσο η σκέψη, αλλά οι φάτσες των μέταλων που καταδιασκεδάζουν τη φάση και αυτοσαρκάζονται. Οι γκριμάτσες τους πίσω από τα μούσια είναι απίστευτες!
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X