Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ολων των ειδων τις μαλακιες εχω. Κατι σκατοαραχνες, μικρους σκορπιους εχω βρει διπλα απο το κρεβατι, κωλοεντομα και δε φανταζεσαι. Τωρα καλοκαιρι, μην ανοιξεις παντζουρι, φορτσα παρτα πατερα ολα στη μαπα μπαινουν μεσα λες και μοιραζω λεφτα.Ειναι και σε λοφο το σπιτι, δε βοηθαει και αυτο.
Το χειροτερο ηταν κατι χρονια πριν, που ειχα ανοιχτο παραθυρο, βλεπω στη κουρτινα μια αραχνη ισα με τη παλαμη μου, πρασινη και τριχωτη. Το χριστο μου. Ημουν με εναν μαλακα εδω και λεει, ελα κουνησα την κουρτινα και εφυγε.
Δυο μερες μετα την ειδα στο ταβανι. Εμεινε η καριολα δυο μερες μεσα και γω κοιμομουν ορθιος.Οταν την σκοτωσα δεν ειχε καν αιμα. Μια ψωλα, ισα ισα να μου σπασει τα νευρα.Ο μαλακας ο φιλος μου φταιει, που του γαμιεται το σπιτι οπου και να ειναι τωρα (στο διαολο ελπιζω).
Βασικα αυτο ειναι το χειροτερο:Καλοκαιρι του 2008, 3 η ωρα το βραδυ μολις ειχε βγει το MGS4(Τears), ειχα ανοιχτο το μπαλκονι και επαιζα. Βλεπω με το αριστερο ματι ενα τριχωτο αρχιδι να μπαινει πισω απο το ψυγειο. Δεν ηθελα να το πιστεψω, ηλπιζα πως δεν ειδα καλα. Παω κουναω το ψυγειο και βγαινει ενα αρρουρι, τεραστιο χεστηκα χωρις πλακα. Μεντες. Ευτυχως ετσι πως μπηκε, ετσι και βγηκε σε ενα δευτερολεπτο. Απορω πως ημουν κωλοφαρδος και εστριψε με τη μια και βγηκε εξω.Δε θα τη παλευα να το κυνηγαω μεσα στο σπιτι. Ακομα χειροτερα, αν δε το επαιρνα χαμπαρι και το εβλεπα την αλλη μερα.Σιχαματα.
Απο τοτε κλειστα ολα, εχω πεθανει στη ζεστη.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Εγώ έχω κάμποσες γάτες στην αυλή μου.Είχα 11 μεγάλες και 20 μικρά.Πλέον,μου φύγανε 2,ψόφησε η μία (),δώσαμε 2 μικρά και έχουν ψοφήσει αρκετά,μας έχουν μείνει 8 μεγάλες και 4 μικρά.Τα μικρά θα τα δώσουμε λογικά.Αυτά.
Ολων των ειδων τις μαλακιες εχω. Κατι σκατοαραχνες, μικρους σκορπιους εχω βρει διπλα απο το κρεβατι, κωλοεντομα και δε φανταζεσαι. Τωρα καλοκαιρι, μην ανοιξεις παντζουρι, φορτσα παρτα πατερα ολα στη μαπα μπαινουν μεσα λες και μοιραζω λεφτα.Ειναι και σε λοφο το σπιτι, δε βοηθαει και αυτο.
Το χειροτερο ηταν κατι χρονια πριν, που ειχα ανοιχτο παραθυρο, βλεπω στη κουρτινα μια αραχνη ισα με τη παλαμη μου, πρασινη και τριχωτη. Το χριστο μου. Ημουν με εναν μαλακα εδω και λεει, ελα κουνησα την κουρτινα και εφυγε.
Δυο μερες μετα την ειδα στο ταβανι. Εμεινε η καριολα δυο μερες μεσα και γω κοιμομουν ορθιος.Οταν την σκοτωσα δεν ειχε καν αιμα. Μια ψωλα, ισα ισα να μου σπασει τα νευρα.Ο μαλακας ο φιλος μου φταιει, που του γαμιεται το σπιτι οπου και να ειναι τωρα (στο διαολο ελπιζω).
Βασικα αυτο ειναι το χειροτερο:Καλοκαιρι του 2008, 3 η ωρα το βραδυ μολις ειχε βγει το MGS4(Τears), ειχα ανοιχτο το μπαλκονι και επαιζα. Βλεπω με το αριστερο ματι ενα τριχωτο αρχιδι να μπαινει πισω απο το ψυγειο. Δεν ηθελα να το πιστεψω, ηλπιζα πως δεν ειδα καλα. Παω κουναω το ψυγειο και βγαινει ενα αρρουρι, τεραστιο χεστηκα χωρις πλακα. Μεντες. Ευτυχως ετσι πως μπηκε, ετσι και βγηκε σε ενα δευτερολεπτο. Απορω πως ημουν κωλοφαρδος και εστριψε με τη μια και βγηκε εξω.Δε θα τη παλευα να το κυνηγαω μεσα στο σπιτι. Ακομα χειροτερα, αν δε το επαιρνα χαμπαρι και το εβλεπα την αλλη μερα.Σιχαματα.
Azrael Αχαχα όντως epic post. Ο τρόπος που τα είπες μεταφέρει την agony που πέρασες. Καλά που δεν μπήκε κανένα snake αυτοπροσώπως εκεί που έπαιζες MGS4 με τον Snake.
Altair Μου θύμισες που εμενα στην γιαγιά μου. Η μαλακια είναι να αφήνεις να σου βρωμίζουν πολύ το σπίτι.
Azrael, :xp: Και δεν πήγες να καλέσεις εντομόκτονο, ρε παιδί μου!? :xp: Altair, δεν μου το είπες, όταν συναντηθήκαμε! Όταν ξανακατέβω και ίσως μείνω μόνιμα Αθήνα λόγω δουλειάς, ψήνομαι να περάσω εκεί να τα δω τα γατάκια. Έχω αδυναμία στις γάτες!
Όσο για μένα, και στα 2 σπίτια που έχουμε στην οικογένεια μου εδώ Θεσσαλονίκη(το 1 είναι στο Ν. Ρύσιο και είναι βίλα), είχαμε της πουτάνας έντομα, σαν να λέμε, τα είδα όλα πια και μπορώ να πεθάνω με την ησυχία μου. Εδώ, όπου βρίσκομαι και σας μιλάω, είχαμε τεράστιες κατσαρίδες, αρουραίους, κουνούπια και ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ. Στο άλλο όμως, είχαμε κατσαρίδες, αρουραίους, κουνούπια, ΑΡΑΧΝΕΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ και ένα ΦΙΔΙ!
Για να εξοντώσουμε τους αρουραίους, στήσαμε ποντικοπαγίδες με δόλωμα το τυρί( :xp: ) και πιάσαμε σχεδόν καμιά δεκαριά απ' αυτούς. Τις αράχνες τις πάταγα, γιατί τις ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Το ίδιο και τις κατσαρίδες με κάθε λογής μεγάλο μεταλλικό είδος. Τις προάλλες πάτησα με την βάση ενός ψηλού χρυσού σταυρού μία κατσαρίδα πολύ μεγάλη, όσο μεγάλο είναι το χέρι μου! Για τις υπόλοιπες που κόβανε βόλτα είτε στην τουαλέτα είτε στην κουζίνα, καλέσαμε εντομόκτονο και ησυχάσαμε.
Στο θέμα των μυρμηγκιών, δεν τα σιχαίνομαι και πολύ, γιατί είναι και φιλικά προς όλους μας. Μία μέρα τα πέτυχα να μαζεύονται στα αποφάγια του φαγητού που χόρτασα και άφησα στο πάτωμα, γιατί δεν έχω κάτι για να το βάλω πάνω. :xp: Είχαν μαζευτεί καμιά πενηνταριά πάνω στον δίσκο και για να τα ξεφορτωθώ, αναγκάστηκα να τα βρέξω με νερό της βρύσης και να τα ξαποστείλω στα σκατά του υπόγειου και να καθαρίσω τον δίσκο όλον. Από τότε έχω να τα δω από το περσινό καλοκαίρι.
Στο θέμα του φιδιού, μία φορά το βρήκαμε να τριγυρίζει στον κήπο της βίλας μας. Το μαζέψαμε και το πήγαμε λίγο πιο κάτω να κόψει αλλού βόλτες.
Τελικώς στο θέμα της νυχτερίδας, όταν οι γονείς μου ήταν ακόμα παντρεμένοι και ενωμένοι πριν 15 χρόνια λίγο πριν χωρίσουν, ένα μωρό νυχτερίδα κατά κάποιο λόγο μπήκε μέσα στην ντουλάπα που έχουμε την ζάχαρη, τον καφέ και κάθε λογής οικιακά είδη χωρίς να την αντιληφθούμε. Όταν η μάνα μου ανοίγει την ντοιυλάπα, η νυχτερίδα της όρμηξε στα μαλλιά της και ήθελε να την φάει. Μετά την σκότωσε( :xp: ) και όταν μ' έφερε ο μπαμπάς μου από την βόλτα κάτω, μου το είπε και έχω λυσσάξει στα γέλια. :xp:
Τώρα πια έχουμε ένα καθαρόαιμο λυκόσκυλο και ενήλικο μάλιστα στο σπίτι στο Ρύσιο. Εγώ όμως, προτιμώ τις γάτες, γιατί είναι γλυκούλια!
tanno, παιδί μου, που πήγατε και χτίσατε, μόνο η Ζήνα δεν πέρασε από το σαλόνι σας. Όπως και να'χει πολύ καλό post, είσαι απ'τους τελευταίους αυθεντικούς σουρεαλιστές, οι υπόλοιποι μετά τον μπρετόν και τον νταντά μας έχουν φλομώσει κακέκτυπα και φτιαχτή ψευτοκουλτούρα μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους
Το έχουμε χτίσει στον δρόμο προς το χωριό Καρδία. Όταν πρωτοκατοικήσαμε εκεί, έγινε ο ντόρος αυτός. :xp: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν έμενες Θεσσαλονίκη και στο έδειχνα, θα καταλάβαινες.
Η περιοχή όπου χτίσαμε την βίλα, είναι πάνω σε λόφο και δίπλα από το δάσος, όπου εκεί βρίσκεται το νεκροταφείο.
Εμένα πάντως μου αρέσουν οι νυχτερίδες. Είναι πολύ γλυκά ζωάκια.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Σωστός. Και τις αράχνες να μην τις σκοτώνετε. Όχι μόνο είναι εντελώς άκακες, αυτές που υπάρχουν στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι και ωφέλιμες γιατί τρώνε τα έντομα.
Οπότε μαζεύτε νυχτερίδες, αράχνες και σαμιαμίδια για να έχετε ένα ήσυχο καλοκαίρι.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Σωστός. Και τις αράχνες να μην τις σκοτώνετε. Όχι μόνο είναι εντελώς άκακες, αυτές που υπάρχουν στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι και ωφέλιμες γιατί τρώνε τα έντομα.
Οπότε μαζεύτε νυχτερίδες, αράχνες και σαμιαμίδια για να έχετε ένα ήσυχο καλοκαίρι.
Ρε δε φαντάζεσαι. ΜΕ το που πέσει ο ήλιος η λάμπα του δρόμου είναι τίγκα στο κουνούπι. Με το που ξυπνήσουν οι νυχτερίδες βλέπεις ελάχιστα...
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment