Και που θα βρεις να δώσεις 10.000 ευρώ;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κατοικίδια
Collapse
X
-
Eipa madagaskarhs."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Nai re xaritomenh oxi san tis asxhmes tis dikes mas."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Εγώ κάποτε είχα μια αράχνη. Ναι!
Εκεί που καθόμουν ήρεμος στο δωμάτιό μου στα ξένα, πηγαινοερχόταν μια μική χαριτωμένη αραχνούλα. Είχα μοναξιές, κόσμος δεν πολυυπήρχε εκείνη την περίοδο, οπότε την είχα και πηγαινοερχόταν και μου κράταγε παρέα. Δε με ενοχλούχε και ήταν ίσαμε το νύχι μου, οπότε μια χαρά.
Εν τω μεταξύ, λόγω καλοκαιριού, υπήρχε αρκετή μύγα. Όποτε δεν είχα τι να κάνω ή όποτε με τσαντίζανε έκλεινα το παράθυρο και άρχιζα φάπα φούπα να βαράω γύρω μου. Ήταν από τις πιο εκνευριστικές μύγες που είχα δει στη ζωή μου γιατί δε στέκονταν πουθενά, τις πετύχαινα στον αέρα με ένα τυλιγμένο ρολό σημειώσεις από το πανεπιστήμιο που είχε γίνει κώλος). Τις μύγες που σκότωνα κατά κανόνα τις έβρισκα και τις μάζευα, αλλά δεν τις έβρισκα όλες. Λίγο η σκούρα μοκέτα, λίγο οι γωνίες, καταλαβαίνετε. Το θέμα είναι πως δεν τις έβρισκα ούτε μετά...
...Οπότε ένα μεσημέρι που άραζα στον υπολογιστή βλέπω μια αράχνη 10 πόντους διάμετρο να σκάει πάνω στο γραφείο από το πουθενά.
Ω ναι. Η μικρή χαριτωμένη αραχνούλα μου έτρωγε όλες τις μύγες που δεν έβρισκα και είχε γίνει θρεφτάρι. Μέσα σε 2 - 3 βδομάδες είχε γίνει ΤΟΟΟΟΣΗ. Αυτομάτως βούτηξα τις προαναφερθείσες σημειώσεις και τις της έφερα στο κεφάλι. Στενοχωρήθηκα λίγο βέβαια...
Τώρα αυτό τον καιρό έχω ένα καναρίνι, τον Πασχάλη. Συζητάμε κιόλας, όταν βγαίνω στο μπαλκόνι του κάνω "ΚΙΟΥ" και μου απαντάει!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Stis araxnes symfwnw pantws me ton Strier, oi araxnes fernoun tyxh kai edw pou ta leme den einai kai poly sixamera entoma, san murmhgia me megalytera podia"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Αράχνες rule ρε, ειδικά αν τις δεις πάνω στη δράση... Εγώ μια φορά ημουν στο αναγνωστήριο και επειδή βαριόμουν να διαβάσω την έκανα να αμολήσει ιστό πάνω στο μολύβι μου και μετά η ηλίθια δε κατέβαινε, και την έκανα μαριονέταOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Ω ναι. Η μικρή χαριτωμένη αραχνούλα μου έτρωγε όλες τις μύγες που δεν έβρισκα και είχε γίνει θρεφτάρι. Μέσα σε 2 - 3 βδομάδες είχε γίνει ΤΟΟΟΟΣΗ. Αυτομάτως βούτηξα τις προαναφερθείσες σημειώσεις και τις της έφερα στο κεφάλι. Στενοχωρήθηκα λίγο βέβαια...
Για την ιστορία, οι αράχνες δεν είναι έντομα οπότε κρατήστε τις στο σπίτι σας άφοβα. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι ο ιστός. Ειδικά εδώ πολύ συχνά φτιάχνουν ιστό στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στη στάση του λεωφορείου και έχω πέσει 2-3 φορές μέσα στον ιστό...
Επίσης μην το γελάτε που τρώνε τα έντομα. Κι εγώ σιχαίνομαι αλλά είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης (τ'ακούς κρπλ;) και πιο οικολογική λύση από το κρέας.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straierΑυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι ο ιστός. Ειδικά εδώ πολύ συχνά φτιάχνουν ιστό στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στη στάση του λεωφορείου και έχω πέσει 2-3 φορές μέσα στον ιστό...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
για τα μισά σας σχόλια...
Αν μας το λέγανε νωρίτερα αυτό για τις αράχνες του πολιτισμού, θα μπορούσαμε να τις φροντίσουμε αναλόγως. Ότι έγινε, έγινε. Το κακό παράγινε.
Παλιά θυμάμαι στο χωριό μου συχνά πετούσαν τριγύρω πεταλούδες κατάσπρες και όμορφες, και πασχαλίτσες μικρές. Τώρα πια μάλλον δεν είναι πια στα μέρη μας...sigpic
Comment
-
Twra dhladh emeinan mono oi katamavres asxhmes petaloudes kai oi terasties pasxalitses?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostTwra dhladh emeinan mono oi katamavres asxhmes petaloudes kai oi terasties pasxalitses?Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment