Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κατοικίδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Epic thread.
    Κατοικίδια δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω αμα χρειάζεται να ξοδέψω παραπάνω απο 1 λεπτό την μέρα για να μην ψοφήσουν. Μικρός πάντως είχα ένα παπαγαλάκι, κίτρινο, το οποίο μάλιστα το είχα ονομάσει Zapdos (). Το αμολούσα συνέχεια έξω απο το κλουβί να κάνει βόλτες μέσα στο σπίτι γιατί το λυπόμουνα να κάθεται όλη μέσα στο κλουβί. Για κάποιον περίεργο (?) λόγο μεσα σε έναν μήνα ψόφησε, τι να πείς. ^_^

Comment

Για κάποιον περίεργο (?) λόγο μεσα σε έναν μήνα ψόφησε, τι να πείς.
      Κατοικίδια δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω αμα χρειάζεται να ξοδέψω παραπάνω απο 1 λεπτό την μέρα για να μην ψοφήσουν.
      Όντως, περίεργο.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μάλλον δεν έπιασες το ύφος φίλε.

Comment

Εγω παντως στο ποστ δεν εκανα πλακα.Μου εχουν σπασει τα νευρα. Το μονο που δεν εχω δει ειναι κατσαριδα. Ουτε μια τοσα χρονια στο σπιτι WTF και εχουν μπει ολα τα αλλα. Βεβαια δεν ειναι περιεργο, το σπιτι (το οποιο νοικιαζω για σπουδες-ναι ρε ακομα-) ειναι πανω σε λοφο και ολη την ωρα βλεπεις στα μπαλκονια ή σε τοιχους εξω κτλ κατι αραχνες κυριως, τεραστιες. Αλλα ουτε μια κατσαριδα.

Νυχτεριδες εχουμε και απο αυτες αλλα μονο πρωινες ωρες(5-6), τις βλεπω και τις ακουω να βαρανε πανω στο τζαμι στο παραθυρο με τη μαπα λολ.

ΕDIT-Απο κανονικα κατοικιδια, ειχαμε σκυλια και γατες στο χωριο, τωρα περασαν τα χρονια και πεθαναν.

Καποια στιγμη οταν μεινω μονος μου θα παρω ενα κουταβι, τα λατρευω.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
            Εγω παντως στο ποστ δεν εκανα πλακα.Μου εχουν σπασει τα νευρα. Το μονο που δεν εχω δει ειναι κατσαριδα. Ουτε μια τοσα χρονια στο σπιτι WTF και εχουν μπει ολα τα αλλα. Βεβαια δεν ειναι περιεργο, το σπιτι (το οποιο νοικιαζω για σπουδες-ναι ρε ακομα-) ειναι πανω σε λοφο και ολη την ωρα βλεπεις στα μπαλκονια ή σε τοιχους εξω κτλ κατι αραχνες κυριως, τεραστιες. Αλλα ουτε μια κατσαριδα.

Νυχτεριδες εχουμε και απο αυτες αλλα μονο πρωινες ωρες(5-6), τις βλεπω και τις ακουω να βαρανε πανω στο τζαμι στο παραθυρο με τη μαπα λολ.

ΕDIT-Απο κανονικα κατοικιδια, ειχαμε σκυλια και γατες στο χωριο, τωρα περασαν τα χρονια και πεθαναν.

Καποια στιγμη οταν μεινω μονος μου θα παρω ενα κουταβι, τα λατρευω.
            :xp:

Φυσικό. Οι κατσαρίδες ΔΕΝ ζουν πάνω στον λόφο. Ζουν στα σκατά(!), δλδ υπόνομους και σκουπίδια! Όλα τα άλλα ζουν στον λόφο !

Και το σπίτι μου στο Ν. Ρύσιο πάνω σε λόφο είναι!

Edit: Μην πάρεις ροτβάιλερ και τρομάξει μετά ο ταχυδρόμος και έρθουν οι Ναζί. :xp:
            sigpic

Comment

Fysiko einai na mhn exeis katsarides, tis exoun faei oi araxnes...

Edit: Μην πάρεις ροτβάιλερ και τρομάξει μετά ο ταχυδρόμος και έρθουν οι Ναζί. :xp:
              Giati h fysikh akolouthia twn pragmatwn paei kapws etsi:

Rottweiler -> Taxydromos -> Defteros pagosmios polemos...
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
                Fysiko einai na mhn exeis katsarides, tis exoun faei oi araxnes...

Giati h fysikh akolouthia twn pragmatwn paei kapws etsi:

Rottweiler -> Taxydromos -> Defteros pagosmios polemos...
                Σώπα ρε? Τις φάγανε οι αράχνες? Μπορούν να φάνε σωματικά τεράστια έντομα με το μικρό τους στόμα?

για την φράση που έριξες. Μ' έστειλες!
                sigpic

Comment

Σώπα ρε? Τις φάγανε οι αράχνες? Μπορούν να φάνε σωματικά τεράστια έντομα με το μικρό τους στόμα?
                  Και δεν έχεις δει τίποτα!
                  Έχω δει ανθρώπους να τρώνε αγελάδες!!!
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                    Και δεν έχεις δει τίποτα!
                    Έχω δει ανθρώπους να τρώνε αγελάδες!!!
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

o kaliteros mou filos

Comment

Comment

Τα σπάει.Τι ράτσα είναι;Τι ηλικία έχει;Αρσενικό ή θηλυκό;Όνομα;
                          Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                            Τα σπάει.Τι ράτσα είναι;Τι ηλικία έχει;Αρσενικό ή θηλυκό;Όνομα;
                            ine mini doberman ine 2 hronon thiliko tin lene lola

Comment

Originally posted by wesker View Post
                              Onoma patros? onoma mhteras? (thelw na 3erw ta onoma twn petherwn m vlepeis). Ti prika exei?

Comment

Originally posted by wesker View Post
                                Γλύκα είναι το κοριτσάκι σου.Να τη χαίρεσαι.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X