Announcement
Collapse
No announcement yet.
αγάπη
Collapse
X
-
Παιδια, εκανα log in σημερα και πεθανα ετσι.
Λοιπον, δεν ειμαι εγω χωρις πλακα. Δε ξερω καν πως γινονται τα κολπα με την ΙΡ.
Οποιος ή οτι και να ναι, απο εμενα εχει hats off. Εχω λιωσει λεμε.
Leave a comment:
-
Σίγουρα δεν είναι τυχαίος
.
Azrael is Spambot? Rampafail?
Σίγουρα είναι κάποιος παλιός.
109.242.188.183....hmmm keep that in mind!
Edit μετά απο google search το ίδιο όνομα έχει acc στο hardsextube και στο gamespot!
Leave a comment:
-
Nαι το είπα έτσι για να μην δώσω απόλυτη βεβαιότητα!!!
Πάντως όποιος έβαλε τα tags μετά είναι μεγάλο λαμόγιο.Πολύ πιθανόν αυτός να είναι ο δημιουργός του "bot".
Leave a comment:
-
Egw lew oti tha mporouse na einai, den lew oti einai sigoura, pantws prospathei na riksei to ftaiksimo ekei
Leave a comment:
-
Και πώς εξηγείτε ότι έβαλε azrael στα tags???Eγώ νομίζω σίγουρα είναι ο azrael.
Leave a comment:
-
Δεν ειναι ο Azrael εκτος κι αν εχει μετακομισει τωρα και μενει στο κεντρο της Αθηνας.
Leave a comment:
-
Το bot είναι εγκάθετο τσιράκι του νεοφιλελευθερισμού το οποίο προσπαθεί να μας αποσπάσει την προσοχή μέχρι να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και όπως φαίνεται τα κατάφερε.
Καταραμένο bot, γιατί να είσαι τόσο καλό σε αυτό που κάνεις!
Leave a comment:
-
Tha mporouse aneta na einai o Azrael pantws ama thes thn gnwmh mou.
To exei ksanakanei sto parelthon kai teriazei me to humor tou.
Leave a comment:
-
Θα μιλήσω γενικότερα. Έχει μια προσέγγιση στο κείμενο και τρόπο γραφής, όπως και χιούμορ, που δε θυμίζει κανένα μέλος του forum. Σίγουρα δεν είναι ο Azrael (κόβω το κεφάλι μου) κι από εκεί και πέρα είναι μετρημένα τα άτομα τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν μια τέτοιου τύπου πλάκα και όλοι αποκλείονται για διάφορους λόγους.Originally posted by Ground_zero View PostKai pws katalavaineis twra as poume oti DEN eimai egw?
Εσύ, π.χ., όλοι ξέρουμε ότι δε θα καθόσουν να γράψεις στα ελληνικά, μόνο και μόνο για να trollάρεις.
Έπειτα, τόσα χρόνια εδώ μέσα, δεν έχεις δείξει καμία τάση προς trolling τέτοιου τύπου.
Θεωρητικά, για να τελειώνουμε, κανένας δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα, αλλά στην πράξη βρίσκω απίθανο το ενδεχόμενο διπλού account στην συγκεκριμένη περίπτωση. Για εμένα είναι ξεκάθαρα κάποιος ο οποίος δεν έγραφε ποτέ εδώ, τουλάχιστον όχι συχνά. Με την καμία δεν είναι κάποιος από τα τώρα τακτικά μέλη.
Leave a comment:
-
Όχι. Αλλά θα το καταλάβαινα αν δεν ήσουν εσύ. ;)Originally posted by Ground_zerogiati egw dhladh an mpw apo allo PC ka kanw logariasmp me allo Mail tha me katalaveis?
Leave a comment:
:xp: ΑΠΛΑ... ΕΛΙΩΣΑ !!!
Leave a comment: