Announcement
Collapse
No announcement yet.
Yπαρξιακά
Collapse
X
-
Hahahha respect!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Σήμερα που είχα πάει για ψαροντούφεκο έβγαλα ένα ροφό 1,5 κιλό. Πέσανε την ίδια μέρα τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και τα γενέθλιά μου.
Κάπου ήθελα να το γράψω και δεν ήξερα που, οπότε το πετάω εδώ.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΡε σεις, αλήθεια όμως, πιστεύετε ότι προερχόμαστε απ'τον πίθηκο;
Προερχόμαστε από απλούστερες μορφές ζωής. Αν πάμε πίσω αρκετά, ο πρόγονός μας ήταν ένα ψαράκι. Γενιά με τη γενιά η φυσική επιλογή έπαιξε το ρόλο της και ήρθαμε ως εδώ. Άλλωστε, υπήρχε υπεραρκετός καιρός για να επιτραπεί κάτι τέτοιο.
Comment
-
Mia amoivada pou thn legane adam, h gia prosfato papou milame?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά ούτε αμοιβάδα ήταν ο πρόγονός σας.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Egw proerxomai apo ekswghinous gamers."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment