Originally posted by Ground_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Yπαρξιακά
Collapse
X
-
Καλά, ο δικός μου πρόγονος ήταν η Ayla.

Και ο πρόγονος του Somari ήταν ένα...

TROLOLOL!
Leave a comment:
-
Εγώ έφτιαξα τον Θεό,ο οποίος έφτιαξε τον Αδάμ και από κει προέρχεστε όλοι.
True story.
Leave a comment:
-
Somari να μιλάς για το σόι σου, εμένα τον παππού μου τον λέγανε Αδάμ.
Leave a comment:
-
Δε προερχόμαστε ακριβώς από το πίθηκο, απλά έχουμε κοινό πρόγονο στη πρόσφατη εξελικτική μας πορεία ένα πιθηκοειδές. Εμείς συνεχίσαμε για να εξελιχθούμε σε ανθρωποειδή (και τελικά στον homo sapiens) και από την άλλη πλευρά της διχάλας εξελίχθηκε ο χιμπαντζής.Originally posted by deus_d0pe View PostΡε σεις, αλήθεια όμως, πιστεύετε ότι προερχόμαστε απ'τον πίθηκο;
Προερχόμαστε από απλούστερες μορφές ζωής. Αν πάμε πίσω αρκετά, ο πρόγονός μας ήταν ένα ψαράκι. Γενιά με τη γενιά η φυσική επιλογή έπαιξε το ρόλο της και ήρθαμε ως εδώ. Άλλωστε, υπήρχε υπεραρκετός καιρός για να επιτραπεί κάτι τέτοιο.
Leave a comment:
-
Είμαι 1 μήνα στο York και δεν έχω πάει στο σάπιο The Punch Bowl πάνω στην Haxby Road, πολύ κοντά στο σπίτι μου, για ένα pint. Titus πότε θα με επισκεφτείς;
Leave a comment:
-
Έλα ρε,πας ψαροντούφεκο;Να υποθέσω ότι σήμερα απεργούσες και αντί να πας σε καμιά πορεία τους έγραψες όλους και πήγες για ψάρεμα;Ωραίος.
Να πω κι εγώ το δικό μου άκυρο.Το Magic 2012 και ειδικά το Archenemy campaign τα σπάει άπειρα.
Leave a comment:
-
Σήμερα που είχα πάει για ψαροντούφεκο έβγαλα ένα ροφό 1,5 κιλό. Πέσανε την ίδια μέρα τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και τα γενέθλιά μου.
Κάπου ήθελα να το γράψω και δεν ήξερα που, οπότε το πετάω εδώ.
Leave a comment:
Leave a comment: