Δεν είμαι αρκετά ενήμερος για όλη την ιστορία, διάβασα κάποια γενικά πράγματα, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη αν και πως συνδέεται το προτεινόμενο νομοσχέδιο με το κλείσιμο του Megaupload. Νόμιζα ότι πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.
Άλλος ένας προβληματισμός έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ο κόσμος την ιστορία. Σε κάποιες σελίδες είδα να αντιμετωπίζουν τον Kim Dotcom σαν σύγχρονο Robin Hood, που κλέβει από τις εταιρίες και δίνει στον κόσμο που έχει ανάγκη. Κάπως δε μου κολλάει καλά αυτή η εικόνα όταν διαβάζω για τα χρήματα που έχει και τη ζωή που ζει (και προφανώς τον τρόπο με τον οποίο αυτό επετεύχθη). Επίσης στο σκηνικό της σύλληψης (αν συνέβη όπως λένε οι αναφορές) τον βλέπω σαν αρχηγό μαφίας...
Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας...
Υ.Γ. Να προλάβω την αντίδραση που λέει ότι οι εταιρίες αυτές που εκμεταλλεύονται μουσικούς και καλλιτέχνες βγάζοντας τόσα κτλ κτλ. Συμφωνώ εν μέρει αλλά θέλω να δω προσέγγιση και από αλλού.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SOPA/PIPA Λογοκρισια στο Internet
Collapse
X
-
Γιαυτό λέμε, μην χαίρεστε ακόμη. Έρχονται χειρότερα. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν να απενεργοποιήσουν τα torrents, ή χειρότερα... Κινεζοποίηση του Ίντερνετ.
Leave a comment:
-
Πιο επιτυχημένο από το να περάσεις ένα νομοσχέδιο, είναι να τους αφήσεις να νομίζουν ότι δεν το πέρασες...
Leave a comment:
-
Μην χαίρεσαι ακόμα. Διάβασε τα πιο πάνω posts μου που έχω παραθέσει τα links και θα καταλάβεις. Το 2ο post αφορά εμάς τους Ευρωπαίους.Originally posted by Titus View PostΝενικήκαμεν!!!
Το νομοσχέδιο τελικά δε θα υποβληθεί καν προς ψήφιση, μετά τις αντιδράσεις κοινού και σελίδων όπως η Wikipedia και κολοσσών όπως η Google. Μόνος χαμένος της υπόθεσης το...Megaupload, το πρώτο και μοναδικό θύμα της διαμάχης.
Μπράβο community, καθόλου άσχημα! Άντε άλλη μια κινητοποίηση και θα λύσουμε και την παγκόσμια πείνα.
Leave a comment:
-
Νενικήκαμεν!!!
Το νομοσχέδιο τελικά δε θα υποβληθεί καν προς ψήφιση, μετά τις αντιδράσεις κοινού και σελίδων όπως η Wikipedia και κολοσσών όπως η Google. Μόνος χαμένος της υπόθεσης το...Megaupload, το πρώτο και μοναδικό θύμα της διαμάχης.
Μπράβο community, καθόλου άσχημα! Άντε άλλη μια κινητοποίηση και θα λύσουμε και την παγκόσμια πείνα.
Leave a comment:
-
-
-
Mia xara einai ta Magnet link egw mono apo ekei katevazw outws h allws.
Leave a comment:
-
Pirate Bay dumps torrents in favour of magnets
Leave a comment:
-
Και γω αγόρασα 6μηνο μαζί με συνδρομή στο greekddl.com γαμώ την γκαντεμιά μου. Ελπίζω να πάρω την 30άρα πίσω ή έστω μετά το ναυάγιο του SOPA να το ξανανοίξουν.Originally posted by wesker View Posteklisan to megaupload.com oi kataramenoi ke prin ligo agorasa 6 mines sindromi pou itan se prosfora
Leave a comment:
-
Aftoi oi anonymous kanoun tipote h aplws anakoinwnoun kati kai elpizoun na kanoun kati oi alloi Hackers apo monoi tous?
Leave a comment:
Leave a comment: