Announcement
Collapse
No announcement yet.
SOPA/PIPA Λογοκρισια στο Internet
Collapse
X
-
Εγώ ευτυχώς έχω κάποια παιχνίδια να λιώσω πρώτα, ειδικά το The Witcher II. Ας μποικοτάρουμε μαζί και τα Ναζιστικά προιοντά τους μαζί και τα παντός είδους προιοντά(games, medicines, music, etc).
-
Για το συγκεκριμένο ζήτημα μέσα για μποϊκοτάρισμα. Αλλά όχι επειδή το λένε οι Ανώνυμοι... Επειδή είναι λογική αντίδραση που μπορεί να φέρει αποτελέσμα και που στις μέρες που περνάμε καλό κάνει να ζυγίζουμε τις αγορές μας. Two birds with one stone...
BTW did you know that Chuck Norris can kill two stones with one bird?
Leave a comment:
-
χαχαχ σωστος, πανω κατω τα ίδια... αλλά ας κρατηθούμε, και αυτό το 1 που θα κάναμε / αγοράζαμε, ας το μποϊκοτάρουμε...
Leave a comment:
-
Στην οικονομική μου κατάσταση το να τα αγοράσω οτιδήποτε το Μάρτιο θα ήταν το πραγματικό challenge! Οπότε np!
Leave a comment:
-
Ε φυσικά δεν μπορούν να περιμένουν...
μετά μην κλαίγεσαι όμως που θα σου κλείσουν τα μισά video clips στο youtube προς τις ελληνικές ip's, οκ?
Leave a comment:
-
Μάρτιο ε;Λυπάμαι αλλά περιμένω Mass Effect 3,Street Fighter X Tekken,Max Payne 3.
Αλλά δε θα πάρω τίποτ'άλλο οκ;
Leave a comment:
-
Το πολυφημισμένο BTjunkie έφτασε στο τέλος του.
Λόγω του φόβου του να πάρει κι αυτό την σειρά του στην σύλληψη των διαχειριστών, οι ίδιοι οι διαχειριστές και δημιουργοί του αποφάσισαν να το σφραγίσουν για πάντα με την εθελοντική τους έννοια. Διαβάστε μέσα...
Leave a comment:
-
Η λυπηρή αλήθεια, αλλά και οι πολιτικοί πιασμένοι στη μέση είναι, οι άχρηστοι. Απο τη μία φοβούνται και το κόσμο (παραείμαστε πολλοί, σε πολλές χώρες), αλλά τα παίρνουνε και απο τις εταιρίες.Originally posted by Ramparter View PostΚαλα αν τα petitions αλλαζαν κατι θα ηταν παρανομα (οπως και οι εκλογες).
Πάντως απο το να μη κάνουμε τίποτα, μια υπογραφή και οτι μπορούμε απο άποψη ντόρου δεν είναι και τίποτα τραγικά πολύπλοκο.
Leave a comment:
-
Καλα αν τα petitions αλλαζαν κατι θα ηταν παρανομα (οπως και οι εκλογες).
Leave a comment:
-
Υπογράψτε όλοι. Αφορά το ACTA. Πρέπει ν' απορριφθεί!
Leave a comment:
-
Υπογράψαμε, αλλά αυτό επί της ουσίας δε λέει κάτι, κατά πάσα πιθανότητα θα καταψηφιστεί από το (φιλελεύθερο) ευρωπαικό κοινοβούλιο
Leave a comment:
Leave a comment: