Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ: S.O.S.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ: S.O.S.

επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, σας δινω ενα link για να βγαλετε τα δικα σας συμπερασματα.
    αν και παλιο το link, καταφερνει ακομα και σημερα οπου τα πραγματα ειναι αναμφιβολα σε πιο ασχημη κατασταση, να τρομαζει με αυτα που λεει.

http://dim-sapon.rod.sch.gr/diafora/...AGHMEPERIB.HTM

ο σκοπος του topic αυτου δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο link, αλλα να συζητησουμε ανοιχτα και χωρις ταμπου για την κατασταση του περιβαλλοντος, τα παιδια που πεινανε, οι χωρες που δεν εχουν νερο, τους συνανθρωπους μας, τα αδερφια μας, που εμεις οι ιδιοι λογω της απληστιας, υπερκαταναλωσης, και αδιαφοριας μας εχουμε καταφερει να καταστρεψουμε τον πλανητη μας! το σπιτι μας.

ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα? τι προτεινετε? πιστευετε οτι βαδιζουμε πλεον προς την καταστροφη και δεν υπαρχει πλεον γυρισμος? σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?

και κατι ευχαριστο!

τοξικα αποβλητα παραγουν ηλεκτρισμο!
    http://news.pathfinder.gr/periscopio/toxic...lectricity.html

Φίλε Wii Master Link δεν υπάρχει πλέον γυρισμός.Είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ ότι ανκάποια στιγμή εξαφανιζόντουσαν όλοι οι άνθρωποι και σταματούσε τελείως η μόλυνση και η καταστροφή του περιβάλλοντος ο πλανήτης θα χρειαζόταν 50 χρόνια για να επανέλθει.

Ίσως ακουστεί λίγο μισάνθρωπο ή δεν ξέρω κι εγώ τι αλλά ο Agent Smith (The Matrix) τα είχε πει πολύ σωστά.Ο άνθρωπος είναι ασθένεια για τον πλανήτη, νομίζει ότι όλα του ανήκουν.Δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε φιλοξενούμενοι και ότι πρέπει να συντηρήσουμε αυτά που έχουμε για τις επόμενες γενιές. Το αντίθετο μάλιστα τον επιβαρύνουμε ανά πάσα στιγμή ακόμα και τώρα που καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και γράφουμε, διαβάζουμε κτλ.Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές όταν είναι αναμμένες παράγουν διοξείδιο του άνθρακα.Σκεφτείτε λοιπόν πόση ζημιά κάνουμε.

Το αρνητικό είναι ότι πλέον οι ανάγκες μας δεν είναι αυτές που ήταν κάποτε αλλά αυτές που μας "πασάρουν" με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
    Βέβαια υπάρχουν λύσεις για εξοικονόμηση πηγών και πόρων του πλανήτη αλλά βλέπετε κοστίζουν και δεν συμφέρουν.
    Έτσι είμαστε μπλεγμένοι σε ένα φαύλο κύκλο.
    Carpe diem

Comment

Ola tha ginoun opos egeinan sto ff vii mono pou ta materia tha einai to petreleo...

Comment

ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα? τι προτεινετε? πιστευετε οτι βαδιζουμε πλεον προς την καταστροφη και δεν υπαρχει πλεον γυρισμος? σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?[/b]

Βαδιζουμε προς τη καταστροφη ναι και δεν υπαρχει γυρισμος.Οσο για το που θα φερουμε τα παιδια μας,εγω λεω να μη τα φερουμε καν.Δε θα ζησουν οπως θα θελαμε και με το ασφαλιστικο κτλ δε θα εχουμε να τα ταισουμε.Ερχεται ο αλλος και λεει για συνταξεις στα 65 ελεος.Με 600 ευρω θα ζησω τα παιδια μου;Να μου φανε τα βλαμμενα και τα λιγα λεφτα που θα εχω;Ασε που σε 50 χρονια δε θα υπαρχει νερο,το κλιμα θα χαλασει τελειως κτλ και θα ζουν μια μαρτυρικη ζωη.Ρεαλιστικα μιλαω.Βεβαια καλως φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι το ανθρωπινο γενος το αξιζει και με το παραπανω.Και πολυ αργησαμε,αντε να αραιωνουμε.

Αν βεβαια γινει κατι και μας φωτισει ο **** και σωσουμε τη κατασταση,μακαρι να γινει ετσι,μηπως και βαλουμε μυαλο.Παντως εγω το νερο το σπαταλαω,1 ωρα μπανακι και οταν πλενω πιατα το εχω συνεχως και τρεχει.
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Εγώ θα έβαζα τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Χωρίς να αρνούμαι ότι τα πράγματα είναι τραγικά, βλέπω και αρκετά θετικά στοιχεία. Η τρύπα του όζοντος στην Ανταρκτική μίκραινε την τελευταία φορά που διάβασα κάτι σχετικό. Οι δυτικές κοινωνίες (οι σημαντικότεροι ρυπαντές) έχουν αποκτήσει συνείδηση πως τα ζητήματα του περιβάλλοντος δεν επηρρεάζουν μόνο τις διακοπές ή τους άλλους και δεν αποτελούν πολυτέλεια, αλλά ζήτημα επιβίωσης. Στην Ευρώπη τουλάχιστον υπάρχουν αρκετές εφαρμογές καθαρής ενέργειας, πολλά πιλοτικά προγράμματα και γενικά μεγάλη κινητικότητα - η ΕΕ πχ είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για παραγωγή ενέργειας από υδρογόνο. Κάτι άλλο που αλλάζει, ειδικά υπό την πίεση των κλιματολογικών αλλαγών στις τοπικές οικονομίες (βλ. οινοπαραγωγοί Ισπανίας) είναι η στάση των κυβερνήσεων παγκοσμίως. Στην τελευταία παγκόσμια διάσκεψη για το περιβάλλον, όπου συζητούνταν οι στόχοι και μέσα που θα τεθούν για τη μείωση της ρύπανσης, η μόνη χώρα που διαφώνησε ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εκπρόσωποι ανεξαρτήτως χώρας κράζανε την Αμερικανίδα στο βήμα. Στο τέλος μάλιστα οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και εξέδωσαν μια ανακοίνωση περί "βαθιάς ανησυχίας τους για την απόφαση του συνεδρίου".

Ναι, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Ναι, η βιοποικιλότητα του πλανήτη και οι φυσικοί πόροι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ναι, το κλίμα έχει σαλτάρει - κοιτάξτε από το παράθυρο. Κανείς δε μπορεί να αρνηθεί όμως ότι υπάρχει και ευαισθητοποίηση των πολιτών και κινητικότητα σε επίπεδο κυβερνήσεων. Το ερώτημα είναι αν είναι πολύ αργά. Θέλω να πιστεύω πως όχι.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Βαδιζουμε προς τη καταστροφη ναι και δεν υπαρχει γυρισμος.Οσο για το που θα φερουμε τα παιδια μας,εγω λεω να μη τα φερουμε καν.Δε θα ζησουν οπως θα θελαμε και με το ασφαλιστικο κτλ δε θα εχουμε να τα ταισουμε.Ερχεται ο αλλος και λεει για συνταξεις στα 65 ελεος.Με 600 ευρω θα ζησω τα παιδια μου;Να μου φανε τα βλαμμενα και τα λιγα λεφτα που θα εχω;Ασε που σε 50 χρονια δε θα υπαρχει νερο,το κλιμα θα χαλασει τελειως κτλ και θα ζουν μια μαρτυρικη ζωη.Ρεαλιστικα μιλαω.Βεβαια καλως φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι το ανθρωπινο γενος το αξιζει και με το παραπανω.Και πολυ αργησαμε,αντε να αραιωνουμε.

Αν βεβαια γινει κατι και μας φωτισει ο **** και σωσουμε τη κατασταση,μακαρι να γινει ετσι,μηπως και βαλουμε μυαλο.Παντως εγω το νερο το σπαταλαω,1 ωρα μπανακι και οταν πλενω πιατα το εχω συνεχως και τρεχει.
            [/b]
            +1 :icon_twisted:

με τη ζωη οπως τρεχει μεσα στη πολη, οπως μας θελουν δηλαδη να τρεχουμε και να δουλευουμε ολη μερα για μαλακιες και η ανταμοιβη να ειναι ελαχιστα, λογικο ειναι να μην ενδιαφερομαστε για τον πλανητη και τιποτα αλλο. μας εχουν κλεισει σε μια τσιμεντουπολη και το μονο που προσπαθουμε και να νοιαζομαστε ειναι να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα πρωτου ξαναεπιστρεψουμε παλι στη δουλεια. και να καταστρεφετε ετσι ο πλανητης, και με το καυσαεριο και με ολα, κι εμεις να συνεχιζουμε, αφου δεν προκειται να ζησουμε μεχρι την καταστροφη του ολοκληρωτικα (σκεφτομαστε). προσωπικα γιαυτο δεν θελω και παιδια, το ανθρωπινο ειδος ειναι τελειως παθητικο κι αυτοκαταστροφικο, σαν καρκινος πανω στον πλανητη, δεν του αξιζει συνεχεια.

Comment

2 xronia meta swthike o planitis h pipes?
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Comment

lol twra to piasa.

theos
                  Ground_Zero:

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                    Να μου φανε τα βλαμμενα και τα λιγα λεφτα που θα εχω
                    χα χα έπος
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                    X