Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τι ενδιαφέρον γαμώ την τρέλα μου που από τη μύτη να με πιάσεις θα σκάσω;
Κι εγώ χαίρομαι που σταματάει εδώ το θέμα του GZ γιατί he was stealing my thunder.
Δικιά μου άποψη είναι πάντως ότι καλά έκανες και μοιράστηκες ό,τι μοιράστηκες, αλλά μια που - από ότι φαίνεται - δε θέλει να σε δουλέψει, αλλά να κρατήσει κάποια επαφή, καλό θα ήταν να μη βγάζεις άλλες πληροφορίες στη φόρα. Γίνεται ρεζίλι η κοπέλα και, τουλάχιστον για μένα, είναι κρίμα. Ok το αρχικό email ήταν άσχετο, αλλά από εδώ και πέρα δεν κάνει κάτι το μεμπτό (βασικά ποτέ δεν έκανε). Μπορεί όντως να μετάνιωσε, το 9-years delay παραμένει υπερβολή, αλλά εδώ έχουμε σχόλια για πουταναριό (lol), "θυμήθηκαν τα καλά παιδιά" (λες και μιλάμε για κανά τσουλί που το έδινε σε ό,τι υπήρχε), για τρελή (λες και την ξέρουμε και από χτες), στερεοτυπικές αντιλήψεις για την "κλασική χαζογκόμενα" (και κατηγορία γκόμενας και "κλασική," μωρέ μπράβο γνώση αυτό το φόρουμ) και πάει λέγοντας.
Aυτο.
Ηθελα να κανω αντιστοιχο ποστ,αλλα δεν ηθελα και να φανω κακος,γιατι εχω κραξει ήδη το thread 2 φορες.
Ok Ok entaksei stamataw edw eksalou den exei endiaferon poia, ta asteia ta eipame.
Exei dikio o Evans.
Htan poly periergo sthn arxh, pleon ontws den exei nohma na to synexizoume.
As piasoume pali ton Altair kai tis dikies tou, exei poio endiaferon!!!
Δικιά μου άποψη είναι πάντως ότι καλά έκανες και μοιράστηκες ό,τι μοιράστηκες, αλλά μια που - από ότι φαίνεται - δε θέλει να σε δουλέψει, αλλά να κρατήσει κάποια επαφή, καλό θα ήταν να μη βγάζεις άλλες πληροφορίες στη φόρα. Γίνεται ρεζίλι η κοπέλα και, τουλάχιστον για μένα, είναι κρίμα. Ok το αρχικό email ήταν άσχετο, αλλά από εδώ και πέρα δεν κάνει κάτι το μεμπτό (βασικά ποτέ δεν έκανε). Μπορεί όντως να μετάνιωσε, το 9-years delay παραμένει υπερβολή, αλλά εδώ έχουμε σχόλια για πουταναριό (lol), "θυμήθηκαν τα καλά παιδιά" (λες και μιλάμε για κανά τσουλί που το έδινε σε ό,τι υπήρχε), για τρελή (λες και την ξέρουμε και από χτες), στερεοτυπικές αντιλήψεις για την "κλασική χαζογκόμενα" (και κατηγορία γκόμενας και "κλασική," μωρέ μπράβο γνώση αυτό το φόρουμ) και πάει λέγοντας.
Πες της ότι ασχολείσαι με το Hatoful kareshi. Αν δε φύγει τρέχοντας μετά από αυτό καλύτερα να μαζεύεις τα πράγματα σου και να ετοιμαστείς για μπαρκάρισμα και μόνιμη μετανάστευση στην Ανταρκτική.
Thn douleia ths thn kserei kala pantws, koita ti me rwthse otan ths eipa ksemeiname apo themata gia syzhthsh:
eeermm..oti kalypsame arketa themata einai alitheia..alla oti ksemeiname..mm...arnoumai na paradothw
Ektos apo diablo paizeis kapoio allo game online h genika?
Χαίρομαι που σ'άρεσαν Ground.
Οι ατάκες από Straier/Somari απίστευτες,εύγε.
GZ χώσου,καλή περίπτωση φαίνεται,δεν είναι δηλαδή η κλασσική χαζογκόμενα τύπου μπουζούκια και τα ρέστα.
Εγώ πάλι,με την μικρή έχω τρελαθεί.Αλλά τι να γράψω εδώ,μετά από όσα έκανε σήμερα....ακόμα δεν έχω συνέλθει.Κι έλεγα να κάτσω να λιώσω λίγο.
Leave a comment: