Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Τι ενδιαφέρον γαμώ την τρέλα μου που από τη μύτη να με πιάσεις θα σκάσω;
    Κι εγώ χαίρομαι που σταματάει εδώ το θέμα του GZ γιατί he was stealing my thunder.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Δικιά μου άποψη είναι πάντως ότι καλά έκανες και μοιράστηκες ό,τι μοιράστηκες, αλλά μια που - από ότι φαίνεται - δε θέλει να σε δουλέψει, αλλά να κρατήσει κάποια επαφή, καλό θα ήταν να μη βγάζεις άλλες πληροφορίες στη φόρα. Γίνεται ρεζίλι η κοπέλα και, τουλάχιστον για μένα, είναι κρίμα. Ok το αρχικό email ήταν άσχετο, αλλά από εδώ και πέρα δεν κάνει κάτι το μεμπτό (βασικά ποτέ δεν έκανε). Μπορεί όντως να μετάνιωσε, το 9-years delay παραμένει υπερβολή, αλλά εδώ έχουμε σχόλια για πουταναριό (lol), "θυμήθηκαν τα καλά παιδιά" (λες και μιλάμε για κανά τσουλί που το έδινε σε ό,τι υπήρχε), για τρελή (λες και την ξέρουμε και από χτες), στερεοτυπικές αντιλήψεις για την "κλασική χαζογκόμενα" (και κατηγορία γκόμενας και "κλασική," μωρέ μπράβο γνώση αυτό το φόρουμ) και πάει λέγοντας.
    Aυτο.

Ηθελα να κανω αντιστοιχο ποστ,αλλα δεν ηθελα και να φανω κακος,γιατι εχω κραξει ήδη το thread 2 φορες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ok Ok entaksei stamataw edw eksalou den exei endiaferon poia, ta asteia ta eipame.
    Exei dikio o Evans.
    Htan poly periergo sthn arxh, pleon ontws den exei nohma na to synexizoume.

As piasoume pali ton Altair kai tis dikies tou, exei poio endiaferon!!!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Έσβησα το ποστ με τις φωτογραφίες της, οπότε συνεχίστε κανονικά

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ωχ ο εβανς θα της στειλει το θρεντ

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δικιά μου άποψη είναι πάντως ότι καλά έκανες και μοιράστηκες ό,τι μοιράστηκες, αλλά μια που - από ότι φαίνεται - δε θέλει να σε δουλέψει, αλλά να κρατήσει κάποια επαφή, καλό θα ήταν να μη βγάζεις άλλες πληροφορίες στη φόρα. Γίνεται ρεζίλι η κοπέλα και, τουλάχιστον για μένα, είναι κρίμα. Ok το αρχικό email ήταν άσχετο, αλλά από εδώ και πέρα δεν κάνει κάτι το μεμπτό (βασικά ποτέ δεν έκανε). Μπορεί όντως να μετάνιωσε, το 9-years delay παραμένει υπερβολή, αλλά εδώ έχουμε σχόλια για πουταναριό (lol), "θυμήθηκαν τα καλά παιδιά" (λες και μιλάμε για κανά τσουλί που το έδινε σε ό,τι υπήρχε), για τρελή (λες και την ξέρουμε και από χτες), στερεοτυπικές αντιλήψεις για την "κλασική χαζογκόμενα" (και κατηγορία γκόμενας και "κλασική," μωρέ μπράβο γνώση αυτό το φόρουμ) και πάει λέγοντας.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πες της ότι ασχολείσαι με το Hatoful kareshi. Αν δε φύγει τρέχοντας μετά από αυτό καλύτερα να μαζεύεις τα πράγματα σου και να ετοιμαστείς για μπαρκάρισμα και μόνιμη μετανάστευση στην Ανταρκτική.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    νεφρά, συκώτια, τέτοια πράγματα :troll:
    Thn douleia ths thn kserei kala pantws, koita ti me rwthse otan ths eipa ksemeiname apo themata gia syzhthsh:

eeermm..oti kalypsame arketa themata einai alitheia..alla oti ksemeiname..mm...arnoumai na paradothw
    Ektos apo diablo paizeis kapoio allo game online h genika?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ground τι ακριβώς νομίζεις ότι θέλει η τύπισσα;
    νεφρά, συκώτια, τέτοια πράγματα :troll:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χαίρομαι που σ'άρεσαν Ground.
    Οι ατάκες από Straier/Somari απίστευτες,εύγε.
    GZ χώσου,καλή περίπτωση φαίνεται,δεν είναι δηλαδή η κλασσική χαζογκόμενα τύπου μπουζούκια και τα ρέστα.

Εγώ πάλι,με την μικρή έχω τρελαθεί.Αλλά τι να γράψω εδώ,μετά από όσα έκανε σήμερα....ακόμα δεν έχω συνέλθει.Κι έλεγα να κάτσω να λιώσω λίγο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ground τι ακριβώς νομίζεις ότι θέλει η τύπισσα;Αποκατάσταση;Κοιμήθηκες μαζί μου (πριν 9 χρόνια) και θα με παντρευτείς φάση;

Υψηλού επιπέδου πάντως το κοριτσάκι,μουσικά όργανα,ζωγραφική,κουλτούρα λέμε.Δεν σε χάλασε.
    Oxi re ti les
    Aplws milame, tpt tetoio den egine oute kan yponohthike.
    apla vriskw thn olh fash periergh kai thn moirazomai me sas.

Tελικά της έστειλες φωτό ή φοβάσαι για την ακεραιότητά σου;
    Prwta egw esteila kai meta afth.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Δεν αφήνω την ελευθερία μου και δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για τα καπρίτσια κορασίδων οπότε γάμος ουδεπόποτε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Θέλει να τον κουκουλώσει

Κάποτε θυμούνται και τα καλά παιδιά;)

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Tελικά της έστειλες φωτό ή φοβάσαι για την ακεραιότητά σου;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ground τι ακριβώς νομίζεις ότι θέλει η τύπισσα;Αποκατάσταση;Κοιμήθηκες μαζί μου (πριν 9 χρόνια) και θα με παντρευτείς φάση;

Υψηλού επιπέδου πάντως το κοριτσάκι,μουσικά όργανα,ζωγραφική,κουλτούρα λέμε.Δεν σε χάλασε.

Leave a comment:

Working...
X