Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Εγώ έχω γνωρίσει τύπισσα που έκανε τα γλυκά μάτια και σε άλλους παρόλο που είχε σχέση χωρίς να έχει σκοπό να κάνει τίποτα με τους άλλους.Απλώς την ενδιέφερε να δει ότι την γουστάρουν για να αυτοεπιβεβαιώνεται."

Μη μου πεις ότι τη λέγανε Μαρία.
    Προχωράω αργά γιατί όπως έχω ξαναπεί,έχει γκόμενο.BTW τώρα το κλείσαμε το τηλ.Θα ερχόταν στη ρεσεψιόν να αράξουμε,αλλά σήμερα θα κάνει έφοδο ο Διευθυντής οπότε το αναβάλλαμε για αύριο.
    Carpe diem

Comment

• Δεν είπαμε ότι είναι σίγουρο, τουλάχιστον εγώ. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Απλά με βάση αυτόν που μας λέει και περιγράφει ο Altair, καλο είναι να κάνει την κίνηση του σύντομα. Και ας φας χυλόπιτα. Αν πράγματι βλέπεις στοιχεια ενδιαφέροντος από αυτήν και απλά μένεις εκεί περιμένοντας, μπορεί στο τέλος να βαρεθεί/ξενερώσει. Έχεις λόγο να κανεις την κίνηση σου, κανε την. Αν αυτή κοροϊδεύει τον κάθε ένα ή είναι μυστικός πράκτορας ή είναι Alien με φούστα είναι άλλο θέμα. Εσύ θα κανεις την κίνηση σου από την στιγμή που γίνετε παιχνίδι και τέλος. Είσαι άντρας, ο άντρας κάνει συνήθως την κίνηση, και δεν πρέπει να αργεί ιδιαιτερα.

Το ότι έχει γκόμενο και μένα ίσος να μου έκοβε λίγο την φορα, αλλα θα με ενθουσίαζε περισσότερο. Ψές ήμουν σε ένα μπαράκι όπου αντάλλαζα ματιές με μια ωραία ξανθούλα ενώ την κρατούσε κοντά του ο φίλος τις. Είχε φίλο, αλλα τα ήθελε, πως να το κάνουμε.

Comment

• Εντάξει το ένα άκυρο περιστατικό διαδέχεται το άλλο.Ανέτα και Ελληνίδα 1 τις βάζουμε στον πάγο.
        Αυτή τη στιγμή παίζουμε με Ελληνίδα 2 και Άνια.Καλά ειδικά για την Άνια δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα έχω ελπίδες,αλλά εδώ και 2 μέρες όλο αγκαλιές και φιλιά είναι.Και τσιμπήματα και πειράγματα κλπ.Δεν ξέρω τι σκατά γίνεται.Αλλά με έχει τρελάνει η μικρή.
        Carpe diem

Comment

• Όταν λες μικρή πόσο μικρή εννοείς;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

• 19-20 κάπου εκεί.Το πολύ 22.
            Carpe diem

Comment

• Ε εντάξει ρε,μια χαρά είναι,η καλύτερη ηλικία.Όρμα.Περιμένουμε update.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

Comment

• Βεβαιώσου για την ηλικία πρώτα όμως. Μην τρέχουμε να σε μαζεύουμε από τμήματα...
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Από 15 και πάνω είναι νόμιμο. Δε νομίζω να έχει πέσει τόσο έξω.
                  I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• That! ;)

Comment

• Εγω απλα να σημειωσω οτι σημερα 13 Ιουλιου αφησα την εργενικη ζωη και πλεον ειμαι δεμενος με τα δεσμα του γαμου. Τερμα τα ψεματα κυριοι, οι υπολοιποι να παιρνετε σειρα πλεον.
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Συγχαρητήρια, αλλα no.
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Συγχαρητήρια φιλάρα!!!!!!

Comment

• Καλά ρε τρελέ,Παρασκευή και 13 βρήκες;Απλά να σου πω ότι σήμερα δεν είναι Πρωταπριλιά.
                            Να ζήσετε ευτυχισμένοι Κώστα,βίον ανθόσπαρτον.
                            Carpe diem

Comment

• Εγω και ο Φρεντυ Κρουγκερ!!! Ευχαριστω.
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Jason Vorhees actually αλλά τεσπά.

Για πείτε τώρα.Έχουμε άλλους παντρεμένους εδώ μέσα;Δε νομίζω.Πρέπει να ανοίξουμε νέο Dj Solid Club μιας και είναι ο πρώτος,και σιγά σιγά να προσθέτουμε νέα μέλη.Αν και όπως μας κόβω αργούμε όλοι πολύ ακόμα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X