Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Anna sto onoma kai epitheto den exw idea paei para polys kairos...

Πριν μπω στο thread να κοιτάξω τη συγκεκριμένη συζήτηση, είχα βάλει αυτό το τραγούδι να παίζει

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
      Γιατι θελεις να μας πεις τιποτα "περιεργο" ??
      εντάξει μην γράψει κάποιος κάτι για κάποια και αυτη το βρει εδώ, χωρίς πλάκα εγώ πχ βρήκα κατά τύχη τον Raf στο youtube
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Λοιπόν ακούστε σημερινό σκηνικό εντελώς άκυρο.
        Έιχα βγει έξω την κλασσική μου βόλτα,περνάω έξω από ένα μπαράκι,με βλέπει η σερβιτόρα με χαιρετάει,της απαντάω,φεύγω.Γυρίζοντας την ξανασυναντάω,την ρωτάω αν γνωριζόμαστε,γιατί μου μίλησε κλπ και της είπα να κανονίσουμε για παραλία αύριο.Αύριο δ εμπορεί,οπότε πάμε μεθαύριο μου λέει.Οκ,θα περάσω αύριο να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες,ώρα συνάντησης κλπ.Οκ;Οκ.
        Το θέμα είναι όμως,ότι εγώ ο ηλίθιος,επειδή έχω κόλλημα με την άνωθεν κορασίδα που σας τα έχω πρήξει τόσο καιρό και σκεφτόμουν " ε ρε να ήταν από μια μεριά να έβλεπε" γιατί είναι και ζηλιάρα,ξέχασα να ρωτήσω την άλλη το όνομά της.
        Αύριο που θα τη δω και υποχρεωτικά θα τη ρωτήσω το όνομά της,τι δικαιολογία να πω;
        Την αλήθεια ξεχάστε την.
        Carpe diem

Comment

• Πες την οτι θελεις να την πηδηξεις.

Comment

• Όχι ρε.Τι δικαιολογία να πω που ξέχασα να ρωτήσω το όνομά της.Ρε θεέ.Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται.
            Carpe diem

Comment

• Πες ότι δεν είσαι καλός με τα ονόματα.
              Δε θα έλεγα πως είναι τόσο τρομερό για κάποιον που μόλις γνώρισες. Βέβαια πολλές είναι περίεργες.
              Αλλιώς μπορείς να τη φωνάζεις μωρό.
              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Η μπορείς να την φωνάζεις μπέμπα.

Καλή;Παλαιότητα;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

• Το δικό σου όνομα το ξέρει; Αφού δε σου το είπε μισή ντροπή δική σου μισή δική της.
                  Παλαιότητα;
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Παιδιά δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες.Μόνο ότι είναι ξανθιά με απίστευτη κορμάρα και γαλαζοπράσινα μάτια.
                    Carpe diem

Comment

• Chris approves this description.

Comment

• Egw den katalava pou einai to provlhma, telika thn ksereis apo kapou h oxi?
                        Otan thn rwthses an se kserei ti apanthse?
                        An den thn ksereis rwta thn pws thn lene sta isia, siga to kollhma...
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Όχι ρε δε γνωριζόμασταν,γι'αυτό κανονίσαμε να βγούμε,για να "γνωριστούμε".Τη λένε Kasey,τη φωνάζω Κάσι για συντομία είναι 20 χρονών μένει Αγγλία,δε ρώτησα πόλη,και θα μείνει Ελλάδα μέχρι τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη,γιατί μετά αρχίζει πανεπίστημια και μαλακίες.
                          Carpe diem

Comment

• πανεπίστημια και μαλακίες
                            ..

Comment

• Και άλλες υποχρεώσεις εννοούσα.Αμέσως εσύ.
                              Carpe diem

Comment

• Εντάξει γενικά το topic και το συνολικό επίπεδο είναι για τα μπάζα, διαβάζω και κάτι τέτοια και τρελαίνομαι .

Comment

Working...
                                X