Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Altair View Post
    Αμάν μωρέ, κι εσύ γιατί έσβησες τα ποστς;Το παλικάρι μας είπε τον πόνο του κι εσύ ελαφρά τη καρδία,τα έσβησες;

    Deus δεν έχεις άδικο,όμως το θέμα είναι το εξής.Σκέψου πόσοι την πέφτουν σε μια κοπέλα και πόσες την πέφτουν σε έναν άντρα.
    Έχοντας το αποτέλεσμα της σκέψης σου κατά νου,σκέψου το άλλο.Αν μια γυναίκα,που έχει σχέση,ανταποκρίνεται σε κάθε έναν που της την πέφτει,τότε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.Αν ανταποκριθεί σε έναν μόνο,τότε πάει να πει πως δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό που έχει και ψάχνεται για κάτι καλύτερο.Οπότε ακόμα και αν δεν είναι ο εκάστοτε ΒΒ αυτός που θα την πάρει από τον άλλο,θα είναι κάποιος άλλος.Αν όμως η τύπισσα είναι καλά με τον τυπά που είναι μαζί,τότε είτε κάνει κίνηση ο ΒΒ,είτε όχι,το αποτέλσμα θα είναι το ίδιο.θα φάει άκυρο.Επομένως,ναι,για μένα έπρεπε να κάνει κίνηση,να διεκδικήσει και ότι γίνει.Τουλάχιστον θα έχει προσπαθήσει,δε θα έχει πέσει αμαχητί.
    Καλύτερα να μετανιώνεις για όσα έκανες,παρά για όσα δεν έκανες.
    Δεν διαφωνώ καθόλου με όλα αυτά που γράφεις.Εγω απλά θεωρώ περίεργο να προτείνεις σε κάποιον να κάνει κάτι για το οποίο θα εβγαζες αφρους αν σου συνέβαινε.Δεν τα έγραψα αυτά επειδή θεωρώ ότι είναι ανήθικο,απλά θέλω να πω ότι όταν είμαστε στην απέξω όλοι ξέρουμε να μιλάμε,όταν όμως είμαστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τότε τα πράγματα ως δια μαγείας αλλάζουν.Σε αυτές τις περιπτώσεις για εμένα το καλύτερο είναι απλά να μην μιλάς.


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • Πάντα έτσι γίνεται φίλε μου.Μπορεί όταν οι φίλοι σου ζητάνε συμβουλές να γίνεσαι Love Doctor και όταν εμπλέκεσαι εσύ να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.
      Carpe diem

      Comment


      • Αν όμως η τύπισσα είναι καλά με τον τυπά που είναι μαζί,τότε είτε κάνει κίνηση ο ΒΒ,είτε όχι,το αποτέλσμα θα είναι το ίδιο.θα φάει άκυρο


        Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Ένα άτομο μπορεί ακόμα και να νιώθει αγάπη για το ταίρι του αλλά να υποπέσει σε σφάλματα. Εάν εσύ γνωρίζεις για τη κατάστασή της, και ακόμα χειρότερα εάν γνωρίζεις και τον δικό της, τότε καλύτερα να κρατήσεις απόσταση, αλλιώς να μη γκρινιάξεις καθόλου την επόμενη φορά που θα στα φορέσουν.

        Comment


        • Ε,αν τον αγαπάει και υποπέσει σε σφάλματα,τότε είναι...ξέρεις τι.Οπότε,ακόμα και να πονέσει και πληγωθεί,τουλάχιστον ξεμπέρδεψε μια ώρα αρχίτερα.
          Επίσης,απ'όσο ξέρω τλχ () δε μου τα έχουν φορέσει ποτέ.
          Αν γίνει όμως,και το μάθω,τότε όσο και να πονέσω,θα πω ότι απλά δεν άξιζε.Και όχι,δεν φταίει αυτός που της την έπεσε,εκείνος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει,δεν την πίεσε να κάνει κάτι,εκείνη πήρε την απόφαση,εκείνη είναι που έχει σχέση,άρα εκείνη είναι η εκδιδόμενη,για να το πω ευγενικά.

          edit:Δεν την πέφτω ποτέ σε κοπέλα άλλου,ειδικά άμα τον ξέρω,εκτός κι αν μου την πέσει εκείνη.Από κει και πέρα,τον ξέρω δεν τον ξέρω τον άλλο,το τι θα κάνω εξρτάται από το αν είμαι φίλος μαζί του ή όχι.Αν είμαστε φίλοι,η γκόμενα θα φάει άκυρο,αν δεν είμαστε,βλέπουμε.
          Carpe diem

          Comment


          • Originally posted by hideo View Post
            Αυτες οι συζητησεις ειναι παντα ανουσιες κατ'εμε.
            Ειναι τοσο διαφορετικη η καθε περιπτωση/εμπειρια/πραγματικοτητα που οτι και να να απαντησεις σε μια τετοια ερωτηση ειναι 99,99999% λαθος.
            τα ειπε ολα
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Οκ παιδιά λέγε όλοι να της την πέσει ενώ έχει άλλον.Το ενδεχόμενο να είστε εσείς με κάποια και να της την πέφτει άλλος ενώ ξέρει ότι έχει γκομενο το έχετε σκεφτεί;Δεν σας αρέσει σαν ιδέα έτσι;Γιατί προτείνετε σε κάποιον να κάνει αυτο που δεν θέλετε να σας κάνουν;
              Δεν υπάρχει correlation μεταξύ της πιθανότητας να την πέσεις σε κοπέλα άλλου και να την πέσουν στην κοπέλα σου. Το αν θες να την πέσεις σε κοπέλα άλλου (εν γνώση σου τουλάχιστον) είναι καθαρά θέμα ηθικής. Αν η άλλη έχει αποφασίσει να αφήσει "ανοιχτές" τις επιλογές της το πρόβλημα είναι δικό της.

              Από τη συζήτηση που έβαλε ο ΒΒ θα έλεγα πως 90% ήξερε που το πήγαινε ο ΒΒ. Τώρα αν το χειρίστηκε σωστά είναι άλλο θέμα αλλά από τις απαντήσεις της φαίνεται να το είχε καταλάβει. Προς υπεράσπισή της όμως, δεδομένου ότι δεν είχαν βγει μόνοι τους μέχρι τότε και του είπε για το φίλο της μόλις της το πρότεινε ίσως δείχνει πως ήθελε να του το φέρει μαλακά ότι είχε φίλο (και να του πει εμμέσως πως δεν είναι διαθέσιμη) οπότε έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • το θέμα ειναι όμως (αφού κατάλαβε που το πηγαινα) γιατι με είπε στην αρχη της εξεταστικής πως αυτην την περιοδο δεν μπορεί να βγει γιατι έχει μαθήματα να δώσει και διαβάζει γιατι αν πιστευε πραγματικά πως εγώ την ειπα φιλικά να βγουμε τοτε δεν υπήρχε προβλημα να βγουμε και μεσα στην εξεταστική δεν θα της έπαιρνα τα μυαλά και θα ειχε συγκεντρωση στο διάβασμα. Για αυτο και εγώ εκνευριστικά - ειχα εκρηξη όταν μου ειπε αυτο προχθές περιμενα μηνα σχεδον και μου είπε μετά οτι ειπε στην ψυχρα αντι να μου το πει απο την αρχή με ταλαιπώρησε δηλαδή ενα μηνα ψυχολογικά. Εγώ πιστεύω πως μάλλον γουστάρει αλλά δεν το παραδέχεται γιατι φοβάται ισως επειδή εχει και σχέση και επισης οτι ταλαντεύεται.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Δε διάβασα τη συζήτηση, αλλά αυτό που εσύ λες "γουστάρισμα" και "ταλάντευση" κατά πάσα πιθανότητα είναι το αποτέλεσμα της κολακείας που νιώθει από την ύπαρξή σου στη ζωή της. Οι γραμμές μεταξύ των δυο είναι λεπτές, αλλά συνήθως υπαρκτές.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                  Comment


                  • Αν το να ζητήσεις από μια κοπέλα, χωρίς να είστε φιλαράκια από πριν, να βγείτε ραντεβού οι δυο σας δεν είναι καθαρή κίνηση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, τότε ζούμε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν . Και αν η κοπέλα είχε σχέση και ήθελα να είναι εντάξει προς το αγόρι της δεν νομίζω ότι θα δεχόταν να βγει ραντεβού με τον BB, oπότε κάτι δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό της και σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο BB.

                    Comment


                    • Originally posted by TheCursed View Post
                      είναι το αποτέλεσμα της κολακείας που νιώθει από την ύπαρξή σου στη ζωή της. Οι γραμμές μεταξύ των δυο είναι λεπτές, αλλά συνήθως υπαρκτές.
                      καλά αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

                      solid snake +1
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Originally posted by Deus View Post
                        Οκ παιδιά λέγε όλοι να της την πέσει ενώ έχει άλλον.Το ενδεχόμενο να είστε εσείς με κάποια και να της την πέφτει άλλος ενώ ξέρει ότι έχει γκομενο το έχετε σκεφτεί;Δεν σας αρέσει σαν ιδέα έτσι;Γιατί προτείνετε σε κάποιον να κάνει αυτο που δεν θέλετε να σας κάνουν;


                        Δε βλέπω το πρόβλημα σε αυτό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της κοπέλας.
                        Η πρώην μου για παράδειγμα τους έλεγα τράβα και γ.....
                        Δεν κανόνιζε να βγουν για καφέ.
                        I'm back bitches... Version 2.0

                        Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                        Comment


                        • Originally posted by NickTG
                          Δε βλέπω το πρόβλημα σε αυτό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της κοπέλας.
                          Η πρώην μου για παράδειγμα τους έλεγα τράβα και γ.....
                          Δεν κανόνιζε να βγουν για καφέ.
                          Εγώ όμως βλέπω πρόβλημα σε αυτό, γιατί εσένα αν στην πέσει μια και της μιλήσεις έτσι θα σου βγει το όνομα στην πόλη και είναι πιθανό να φας και ξύλο από τον κολλητό / αδερφό / πρώην / μελλοντικό της...
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                          Comment


                          • Ε αφού δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ των φύλων, μας έχουν καβαλήσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς

                            Comment


                            • Originally posted by TheCursed View Post
                              Εγώ όμως βλέπω πρόβλημα σε αυτό, γιατί εσένα αν στην πέσει μια και της μιλήσεις έτσι θα σου βγει το όνομα στην πόλη και είναι πιθανό να φας και ξύλο από τον κολλητό / αδερφό / πρώην / μελλοντικό της...


                              Bring it on.
                              I'm back bitches... Version 2.0

                              Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                              Comment


                              • Originally posted by NickTG View Post
                                Bring it on.
                                Προδίδεις το φύλο σου, μισανδριστή; Να τρέμεις κάθε φορά που ακούς βήματα πίσω σου όταν περπατάς στο δρόμο!
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                                Comment

                                Working...
                                X