Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Ότι ο Σύριζα είναι ίσως η μόνη αξιόπιστη αντιπρόταση για το μέλλον της Ελλάδας και ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθεί στο μεγάλο κεφάλαιο και στο κατεστημένο που έχουν επιβάλλει τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.Αυτό δεν συμφέρει ούτε τους δημοσιογράφους που είναι τσιράκια των πολιτικών και των μεγάλων κεφαλαίων ούτε τους ξένους που θέλουν την Ελλάδα υποτακτική για να την αρμέγουν συνέχεια.
    Αντε επιτελους, παρε αυτο τωρα που το ειπες λοιπον:
    Δείτε το video για τη νέα retro-sexy συλλογή του ιταλικού brand.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Παίδες, λέμε, ξεράθηκα από τα γέλια! :xp:

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    δεν εχεις αδικο, αλλα ακομα δεν εχω αποφασίσει και μιας και ειμαι κατά του συριζα δεν αποκλείετε να το ρίξω αν δω και το έχει στανταράκι το συριζα.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Αφού δε τσιμπάει κανείς, τι συνεχίζεις;
    Είναι το καθήκον του, το κάνει ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αφού δε τσιμπάει κανείς, τι συνεχίζεις;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Εγω πάντως ΝΔ θα ρίξω και θα σας συμβούλευα τα πειράματα να τα κάνετε στο κρεβάτι σας και όχι στη κάλπη, η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, όχι δημοσιουπαλληλίκια και μετανάστες, η ΝΔ είναι αξιόπιστη και με ιστορία και ειναι επιλογή επιτακτική και ευρωπαϊκή!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied

Πολύ ενδιαφέρον υλικό τις τελευταίες μέρες.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Εγώ συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα γραφόμενα εδώ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63666336
    Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να θεωρούμε ότι ο Σύριζα θα υποστηρίξει τους βολεμένους που θέλουν να συνεχίσουν τα ίδια που κάναν τόσα χρόνια με ΠΑΣΟΚ ΝΔ.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει τέτοιες προθέσεις.Θα το δείξει ο καιρός αν και εφόσον είναι πρώτο κόμμα.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Εγώ συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα γραφόμενα εδώ:

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ότι ο Σύριζα είναι ίσως η μόνη αξιόπιστη αντιπρόταση για το μέλλον της Ελλάδας και ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθεί στο μεγάλο κεφάλαιο και στο κατεστημένο που έχουν επιβάλλει τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.Αυτό δεν συμφέρει ούτε τους δημοσιογράφους που είναι τσιράκια των πολιτικών και των μεγάλων κεφαλαίων ούτε τους ξένους που θέλουν την Ελλάδα υποτακτική για να την αρμέγουν συνέχεια.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    ΟΚ, αν σε ρωτούσε σοβαρά τι θα έλεγες;

EDIT: http://www.newsit.gr/default.php?pna...144176&catid=9

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Αφού ειρωνεύσαι τι να πω...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied