Announcement

Collapse
No announcement yet.

κατι για το facebook

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κατι για το facebook

μια κοπέλα πριν καποιες μερες την ημερα που ακριβώς έκανε account με εστειλε στο καπακι friend invite.Δεν την γνωριζω και παραξενευτικα μου φανηκε αρκετά υποπτο. Ετσι αν υποθέσουμε πως οντος δεν με γνωριζει υπάρχει περιπτωση να με έκανε add στην τύχη;

απο οτι γνωριζω στην αναζητησh φίλων μεσω πχ email όπως yahoo βάζεις στο σχετικο σημειο το yahoo mail σου, το facebook συνδέετε με το yahoo και σου προτεινει ως friends όσα ατομα έχεις στην λιστα φιλων του yahoo.

Με λιγα λογια απο οτι εχω καταλάβει χωρις να ξερει το mail μου ή εμενα τον ιδιο (ονοματεπωνυμο) δεν μπορει το fb να με εχει προτεινει ως υποψήφιο φίλο.

δηλαδή δεν μπορει να έγινε στην τυχη αυτο μαλλον με γνωριζει εκ των πρωτέρων.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Na se proteinei den mporei alla o kathenas mporei na steilei se kapoion tyxaio friend invite.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

αυτη ειπε κάπου με ειδε και με προσθεσε οτι νανε δηλαδή λεει

μιλησα μαζι της

-δεν ειναι αν θέλω
      απλως πως με προσθεσες
      στη τυχη;

-epeidh ekana prosfata fb ...mallon tha se eida kapoy k ekana....

-γιατι έκανες πρωτα εμενα add πρωτο πρώτο και οχι φίλους σου ξερω γω γνωστά άτομα

-otan kaneis fb ...sth arxh bgazei polla atoma agnwsta... kai kaneis merikoys gia na ayxhthounoi filoi.....fusika ekana kai toys gnwstous mou

-ρωτω κυριως επειδή δεν έχουμε κοινους φίλους
      γιατι πιστεύω πως λεει παπαριές;

Comment

Ο paixtis ειναι, εχει κρυφο crash μαζι σου και τωρα που χωρισε αποφασισε να ενδωσει στις αμαρτωλες επιθυμιες του...
        Do a barrel roll!

Comment

Ela twra den eisai kai 16 xronwn... kanthn add kai mhn ths milas, an thelei na sou pei kati tha sto pei, an oxi xese.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

την δέχτηκα, αλλωστε παρέθεσα και ενα μέρος απο τον διάλογο που ειχαμε. Απλώς μου φαινεται πολύ περιεργη η ολη φάση μεσα σε μια ώρα να κανει fb προφιλ και να με προσθέτει στους φίλους, πρωτη φορά μου συνέβη απο το 2009 που έχω fb και απο την άλλη σπάνια δέχομαι αιτηματα φιλιας και αυτά απο άτομα που έχουμε κοινούς φιλους. Υποψιάζομαι ένα δύο άτομα που μπορει να έκαναν κάτι τέτοιο. Επισης και άλλους που ρωτησα μου ειπαν πως αν δεν έχουμε γνωστούς ή δεν ξέρει το mail σου πολύ δύσκολα είναι τυχαίo.

Comment

Και σε μένα τα ίδια έκανε μια άλλη παπαρώ. Την αγνόησα βεβαίως. Ας μην δεχόσουν το friend request της.
              sigpic

Comment

Originally posted by 丹野 View Post
                Και σε μένα τα ίδια έκανε μια άλλη παπαρώ.
                τι εννοεις το ιδιο;

εκανε προφιλ και αμέσως σε εστειλε προσκληση για φιλο (το πιο περιεργο-υποπτο), βαζει καψουρο-τραγουδα, αν και λεει δεν ξέρει απο facebook εβαλε να μην μπορει κανεις να δει τους φίλους (αν έχει) ή να κάνει σχόλια στον τοιχος της ή να την βρίσκουν μόνο φίλοι φίλων. Τι στο διάλο αν πραγματι έκανε facebook πρωτη φορά καμια μα καμιά φιλενάδα της δεν θα έγραφε κάτι έστω σε video που παρέθεσε ''αντε έκανες και συ facebook" τιποτα; εμένα ολα αυτά μου φαινονται τουλάχιστον περίεργα. Αν ειχε καιρο facebook δεν θα μου φαινονταν τοσο περιεργη η ολη φάση.

ασε που ενας φιλος μου πε πως κάπου πρέπει να την έχει δει αυτή, εδώ στην περιοχη μας.

Comment

Αμέσως πρόφιλ εκανε και με πρόσθεσε ως φίλο της... Δεν είπε ούτε λέξη...
                  sigpic

Comment

κατσε ρε μπορει να σε γουσταρε μην εισαι τοσο απολυτος

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                      κατσε ρε μπορει να σε γουσταρε μην εισαι τοσο απολυτος
                      Μπορεί, αλλά δεν παίρνω και όρκο...
                      sigpic

Comment

Εγώ θα το ρίσκαρα!

Comment

Πώς ξέρεις πότε έκανε account;
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Το λέει το timeline.
                            I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

ακριβώς

Comment

Working...
                              X