Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prwth mou fora akouw gia tetoio pragma kai apo apopsh gefshs mallon exw tin idia me to Titus.
    Pagwto giaourti mou fenetai xalia kai den mporw na fantastw thn diafora me to pagwmeno giaourti... toulaxiston vazoun tipote meli h zaxarh mesa h prokeitai gia kanoniko ksino giaourti alla pagwmeno?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Γενικα βαζουν αρκετη ζαχαρη και δεν καταλαβαινεις ξινιλα, ειναι και που θα το φας βεβαια..

Comment

To frozen yoghurt ΔΕΝ ειναι παγωμενο γιαουρτι, ή τουλαχιστον δεν ειναι λες και πηραν το total (2%) και το βαλαν στην καταψυξη. Οσοι ετρωγαν απο παλια παγωτο γιαουρτι (Δωδωνη κτλ), σκετο ή με βυσσινο ή ο,τι αλλο υπηρχε θα εχουν μια ιδεα στο πολυ περιπου για το τι να περιμενουν.
        Ακομα δεν εχω δοκιμασει στην Ελλαδα βεβαια, χθες γυρισα μετα απο πολυ καιρο οποτε θα κανω την καλη και ας ειναι hipster to the bone. Εδω που ειμαι ιδιως ειμαστε πρωτοι σε τετοια, απο περυσι εχουμε 5 μαγαζια με froyo και πλεον παιζει να ναι ακομα περισσοτερα.. Σε 2 χρονια βεβαια λογικα θα χει μεινει το 1/3 των μαγαζιων γιατι τοσο μας κοβει απο θεμα επιχειρηματικοτητας.

Comment

Προς οσους δε το χουν δοκιμασει: Μοιαζει με παγωτο οχι με γιαουρτι!
          Ειναι πολυ ωραιο, ισως λιγο πιο κρεμωδης και ισως εχει πιο εντονη τη μυρωδια γαλατος. Σε ενα μαγαζι που το εφαγα μ' αρεσε γιατι σε αφηνε να βαλεις οσο θελεις απο λιγες γευσεις(αναμικτα οτι ηθελες εριχνες) που εχει και επειτα ειχε μπουφε με "διακοσμητικα" απο μπισκοτα τριμενα, τρουφες, smarties και και και μεχρι σιροπια φραουλας, σοκολατας, καραμελας κλπ και εκανε οτι συνδιασμο ηθελες. Στο τελος πληρωνες το αντιστοιχο βαρος του συνολου.

Originally posted by NickTG View Post
          Στον Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας μέτρησα 3 σε ακτίνα 50 μέτρων.
          Εκει θυμαμαι ειχα δει δυο και σε ενα απο αυτα ηταν που εφαγα. Ειχε ενα ονομα που θυμιζε το Ouya.
          Do a barrel roll!

Comment

"Δε μου αρέσει το γιαούρτι άρα δε θα μου αρέσει το groyo"
            Λάθος.
            Εμένα δε μου αρέσει το γάλα αλλά μου αρέσει το παγωτό.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
              Προς οσους δε το χουν δοκιμασει: Μοιαζει με παγωτο οχι με γιαουρτι!
              Ειναι πολυ ωραιο, ισως λιγο πιο κρεμωδης και ισως εχει πιο εντονη τη μυρωδια γαλατος. Σε ενα μαγαζι που το εφαγα μ' αρεσε γιατι σε αφηνε να βαλεις οσο θελεις απο λιγες γευσεις(αναμικτα οτι ηθελες εριχνες) που εχει και επειτα ειχε μπουφε με "διακοσμητικα" απο μπισκοτα τριμενα, τρουφες, smarties και και και μεχρι σιροπια φραουλας, σοκολατας, καραμελας κλπ και εκανε οτι συνδιασμο ηθελες. Στο τελος πληρωνες το αντιστοιχο βαρος του συνολου.
              Αυτή είναι η σωστή η άποψη!
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                Εκει θυμαμαι ειχα δει δυο και σε ενα απο αυτα ηταν που εφαγα. Ειχε ενα ονομα που θυμιζε το Ouya.
                Καλά όλα έτσι λέγονται.

FroYo, Yasu, Yo Blossom, Fruyo, Yoyo και ότι μαλακία θες.

Πάντως ακόμα και αν δεν σας αρέσιε το γιαούρτι αξίζει να το δοκιμάσετε μιας και είναι λιγότερο ξινό και όπως είπαν τα παιδιά φέρνει πιο πολύ σε παγωτό.

Πάντως το παγωτό δεν το πιάνει, γιατί παγωτό>οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν.

Comment

Εμένα που μου αρέσει η έντονη ξινίλα στο γιαούρτι θα μου αρέσει;
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Λογικά ναι. Δεν έχει τόσο ξινίλα, αλλά καταλαβαίνεις ότι τρως γιαούρτι.

Comment

Ρε γκαντεμη Straier με τις ξινιλες σου, ειχα παρει γιαουρτι χυμα απο το σουπερ μαρκετ προχτες και σημερα που το δοκιμασα ειχε ξινησει. Προσεχτε τι γραφετε εδω μεσα, μας χαλατε τα πραγματα στο σπιτι.
                      Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Titus
                        Εμένα πάντος το παγωμένο γιαούρτι μου φαίνεται αηδιαστικό σαν ιδέα και δεν το βάζω στο στόμα μου.
                        Εμένα πιτσιρικάς μου φαινόταν αηδιαστικός ο συνδυασμός χωριάτικου ψωμιού, με λάδι και ζάχαρη, αλλά τελικά έσπερνε.

Frozen yoghurt δοκίμασα μέσα στο καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο απ' το παγωτό γιαούρτι.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Loggo View Post
                          Εμένα πιτσιρικάς μου φαινόταν αηδιαστικός ο συνδυασμός χωριάτικου ψωμιού, με λάδι και ζάχαρη, αλλά τελικά έσπερνε.
                          Wait, wat?

-runs off to the kitchen!!!!

Comment

Originally posted by Loggo View Post
                            This is madness!!! :jd:

Όπου "ζάχαρη" βάλε "αλάτι" και είμαστε εντάξει.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Ψωμί ολικής αλέσεως με ελαιόλαδο είναι από τα πιο γευστικά πράγματα σ' αυτό το κόσμο.

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
                                This is madness!!! :jd:

Όπου "ζάχαρη" βάλε "αλάτι" και είμαστε εντάξει.
                                +ντοματα και ριγανη και καπως ετσι εφτασα τα 163 κιλα γιατρε μου...
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X